MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Micio-declaratia costa 55 iar procura 45 iar titlu de calatorie 85
completezi 3 formulare pt declaratie adca sotul si procura 2 formulare
intreaba daca e valabil de la notar la tine e rau ca esti departe ca poate trebuie si tradusa
oricum trebuie specificata data de cind pina cind te lasa sotul sa evadezi eu am pus in plus zile ca nu se stie precis

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

hi hi hi!

iar sunt zapacita!am reusit sa intru dar acu vad ..ca am nimerit-o un pic aiurea printre voi..sunteti deja mamici..si taree simpatice!eu de acu m-am prins cu fetele din luna mea DPN..si na..stau pe acolo..dar o sa mai trag si cu ochiul la voi sa va urez la toate mamicile si albinutele muulta sanatate ,bebei cuminti!!
cu rabdare se trece marea!
va imbratisez si merci de bun venit,foarte dragute

Cherie8+

ginger(ve)

Mergi la inceput

Cherie-nu esti singura graviduta din gasca

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

MultumescDeci nu-mi mai fac grijiM-am hotarat s-o spal pe fata de cateva ori pe zi cu apa cu bicarbonat de sodiu..In rest,trebuie sa ma laud,are 4660 gInca un pic si trecem la pampersi marimea 3!
Katia,ce scoruri

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

KATIAPAM,MICIO .

KATIAPAM noi am facut acum 2 sapt. titlu de calatorie la consulat la Milano si am platit 55 de euro.Sunt mai cu ,,coarne'' cei de la consulatul unde ai fost tu,sau dc costa mai mult?

Acum a adormit Ambra.Noroc ca a ajuns sotiorul acasa pe cand am inceput sa am febra.Acum sper sa imi revin,ca am luat Tachipirina.

Ieri si-a descoperit Ambra bratara de pe mana,si imi venea sa o mananc cand o vedeam cum o studiaza.

Incet,incet inavatam sa facem cu mana ,,ciao,ciao''.Am observat ca o saluta sora mea pe internet,si ea facea din manuta cum putea.Am inceput sa ii facem in fiecare zi cu mana,si acuma seara stateam in pat,si ea se uita la mine si facea din manuta.

Sunt niste minuni puiutii nostri!

http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/

ANDREEA DE AMBRA(30.09.2007)

,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Ciao
Berarpiri-ce sa zic se pare ca sint mai cu coarne de iau atitia bani,sint schifosi de-a dreptul 185 euro pt 3 hirtoage
nu stiu de ce difera pretul asa-la tine la consulat 55 la milano aici la roma la consulat 85,chi gli capisce pił?
o zi buna

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Neata!

Katia te mai stresez si eu cu intrebari despre declaratia respectiva: se da pe loc? este si in italiana? Ma gandesc ca la iesirea din Italia trebuie in italiana!

Mergi la inceput

Micio-declaratia e asa
iti da 3 formulare de completat adica toate datele sotului si ca e de acord sa calatoresti cu copilul numele etc.... in perioada de.... si trebuie specificata doar tara unde calatoresti (acolo scrie sa specifici tara unde calatoresti)
e totul in romaneste,sper sa nu am probleme cind merg,sotul e trecut cu adresa de aici din roma si imi da acordul sa merg in ro din data pina in data
ma gindesc ca e valabil din moment ce am intrebat ca merg in ro si ma intorc in italia
dupa ce completezi formularele ti le apostileaza pe spate si iti mai scriu ei acolo cite ceva si iti dau 2 inapoi
tu pe cind vrei sa mergi?
daca dupa mine atunci o sa-ti spun ce-mi zic la dus si intors
eu sper sa nu imi faca storie dupa ce am dat atitia bani

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Multzam Katia! Eu abia in august merg in Ro, cand este inchisa cresa. Cred ca o sa fac si eu declaratia tot in ambasada cand ridic pasaportul, daca zici ca ti-a dat-o in aceeasi zi...nici la notar italian nu cred sa coste mai putin si am inteles ca ar trebui tradusa in Ro pt intoarcere.

Mergi la inceput

Micio-sigur o sa trebuiasca tradusa
ti-o da in aceeasi zi adica stai cam o ora buna dar trebuie neaparat sa mergi cu sotul(oricum mergi cu el)dar iti ziceam sa sti ca nu-ti face daca nu-l vede in viso
lasa ca o sa iti spun eu ce imi zic la calatorie
in 12 plec dar mai scriu eu si din ro nu scapati asa usor de mine

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput