MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (26)
Raspunsuri - Pagina 16
mamii spune:
??
Hristos a inviat!
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
andreicorina spune:
Buna ziua fetelor
De azi am revenit pe forum.Am avut noroc de zile frumoase asa cane-am plimbat si am mancat,am mers pe la prieteni si iar am mancat.
De azi trecem la dieta toata familia,adica eu si tati ca Nicolas n-are nevoie![]()
Va pupam si va dorim o saptamana cat mai frumoasa
Am pus pus foto din plimbarile noastre
Multi pupici la mamici si copilasi!
daraban spune:
Hristos a inviat! si de la noi
Noi nu prea suntem bine zilele astea.
Am petracut bine de sarbatori ,am avut musafiri,mancare muuuulta ca acasa,am si fost in vizita.
Delia nu prea papa bine zilele astea mancare,dar prefera doar laptic de la mami.
Face si kk moale ,e cam maraita,ii si ies 2 dinti de-odata.
Trebuia sa merg azi la scoala dar n-am mai mers pt ca ploua si tr sa o duc si pe Delia cu mine,iar daca ploua n-am mai mers...
Azi mai avem si programare la dermatolog,sa vedem ce ne zice.
dana si
delia (11.03.2007)
micio spune:
Neata!
Vazut poze cu copii frumosi si plimbareti...
Katia, nu-i am acasa pe amandoi...bimbo e la gradi dimineata, sotul sta mai mult la calculator sau in garaj sa mai stanga cate un surub la bicla...asa ca tot mai mult cuc stau...
Roxali, are mai mult timpp liber acum de cand lucreaza la stat...inainte mergeam impreuna la escalada pe stanci prin jur, dar de cand cu gravidanta s-a apucat de biciclit ca poate merge si singur. Dar o sa mai creasca putin Eduard si i se taie libertatea![]()
Raluk31 spune:
Adevarat a inviat!
Noi n-am avut totusi un Paste prea linistit,parca de fiecare data cand era ora mesei, Anais avea dureri de burtica. Slava Domnului ca nu se simte asa de fiecare data dupa ce mananca si ca nu dureaza mai mult de o juma de ceas..
Insa am avut zile insorite,in care ne-am tot plimbat.Si am facut si shopping,daca tot mi-am revenit!![]()
Dana (Daraban), vroiam sa te intreb...exista vreun medicament care sa inlocuiasca Claritynul pe perioada alaptarii?Eu sunt alergica la polen si ma chinui in fiecare primavara.
Va pup si va doresc o saptamana placuta!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
daraban spune:
Raluca,medicamentele antialergice sunt de 2 feluri:
-de prima generatie,care sunt contraindicate in sarcina,alaptare
-de a doua generatie care se mai pot da in sarcina si alaptare dar numai si numai la sfatul medicului.
Uite, eu am invarat la facultate ca muuulte medicamente nu se dau in sarcina si alaptare,desi dupa ce am inceput lucrul in farmacie,am vazut ca erau scrise de catre medici.
Deci numai medicul poate hotari care medicam antialergic e mai potrivit pt tine.El poate inclina balanta intre: risc in alaptare/efectul benefic asupra mamei. Sper ca am fost clara.
Oricum am observat ca italienii sunt mai avansati decat romanii in dom farmaceutic,au multe medicamente bune ce in Ro nu se gasesc.
S-ar putea sa fi descoperit o substanta activa mai buna care sa se poate folosi impotriva alergiilor si sa nu faca rau in sarcina si alaptare.
Eu nu cunosc medicamentele din Italia,deci nu iti pot recomanda un medicament anume.
Dar mergi cu incredere la medicul de familie.
Scuze,dar tare m-am lungit cu explicatiile.![]()
dana si
delia (11.03.2007)
Roxali spune:
Pe fuga...
Raluca dute la medicul de fam sa-ti dea trimitere la alergolog sau intreaba ginecoloaga.
Micio mai omorat si eu sant pasionata escalade si am facut si scoala de ghiduse![]()
Berarpiri ai dreptate ,important e sa ea cat de cat in greutate.
Vizionat pitici dragalasi...am sa pun si eu dupa ce ma adun de pe drumuri.
Baiatul nu are liber vineri,dar noi da,asa ca o data pe an poate sa traga un chiul...nui vine sa creada.
Pup toate fetele si toti piticoti
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
cherieactiv spune:
buna!
sper ca nu mai vb cu peretii..nici nu are rost sa ma framant cu scrisu ..pana nu vad ca apare vrun mesaj aici..uff greu mai e pana intru!
Cherie
8+
ginger(ve)
andreicorina spune:
Buna dimineata
Cafea?ceai?poate un mic dejun???
Va doresc o zi frumoasa si cu vreme buna!
Sanatate si multi pupici la copilasi si mamici!

slimatei spune:
buna dimineata!
multumim de cafeaua de ieri mimi buna tare,hai ca ai o dau eu![]()

Cherieginger(ve)
bine ai venit la noi
stai linistita, dupa primele 10 mesaje iti vor aprea scrise mai repede ... acum sunt moderate, de asta apar asa...
sarcina usoara!... si te asteptam sa ne spui mai multe despre tine
noi suntem cam maraite zilele astea... si incercam sa petrecem cat mai mult timp impreuna...
multumim de sfaturi
eu alaptez la san (inca), adica in ciuda tuturor lucrurilor ce mi s-au intamplat dar acum vad ca nu mai am probleme, si ii dau inainte asa...
dr. mi-a spus ca pot incepe de la 3 luni jum cu para ca e mai putin alergica decat toate fructele si tb sa continui asa cel putin o sapt ,o sapt jum.doua...
stefy are ile cand accepta si zile cand nu.. depinde de dispozitie ei si bineinteles de rabdarea mea
ieri a papat si chiar mi s-a parut cu pofta ..oare mi s-a parut sau s'o fi obisnuit cu gustul..
bineinteles ca nu vreau sa grabesc in nici un fel treburile , imi dau seama ca are toata viata la dispozitie pt a papa ..dar am zis totusi sa incep usurel.. asa se obisnuieste si ea cu linguritza... si mai mult caci observ ca are perioade cand ma stoarce efectiv si imi pare ca ea imi cere si altceva..o fi doar impresia mea...
va
pe toate
o zi placuta!
Stefania X2(22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite, la munte
Nasterea unei stele...numita Stefania!