MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ati terminat cu treaba?
Ste-ce frumosi sinteti

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

am terminat si eu ... ieri, ca tot am avut liber, am spalat geamurile si un pic de curatenie ... aseara nici nu se cunostea, casa era plina iar de jucarii. Astazi un pic de mancare si deja sunt obosita.

Maine petrecem Pastele la picnic.... ducem bunatati de acasa; baietii fac si gratar, speram sa fie timpul frumos.

Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

VA DORESC UN PASTE FERICIT CU LUMINA SI PACE IN SUFLET.

CRISTOS A INVIAT

Nu lasa pe maine ce poti face azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

pot spune si eu Hristos a Inviat !ca de'acu la noi mai e un pic si tb sa spunem Hristos a Inaltat!

multumim de complimente corina si ioana ....si de sfaturi andreea aseara a luat cateva lingurite si o vedeam cum dadea sa inghita si se lingea si pe buzite..frumos... si totusi stau si ma gandesc oare nu e devreme.. mi-e sa nu regret mai tarziu..dar parca observ ca e timpul si de altceva..parca o vad cum cere.. sunt in dubiu ..habar n-am ce sa fac...

dana cunoastem... desi stefy e mica se face oricum..parca inainte se mai pastra da' acum timpul e injumatatit...

sper sa aveti parte de un Paste asa cum v-ati propus!

Stefania X2(22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite, la munte
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Salutare fetelor
sa sarbatoriti alaturi de cei dragi,sa va distrati si nu mincati mult mi raccomando
va pup pe toate
Eryteea-unde ai disparut?

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Hristos a inviat si Paste fericit tuturor !!!!!

dana (7mi) - bine ai revenit!!!

Ne mai auzim maine ca acu' ma duc la nana alaturi de restul familionului .

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna fetele!

Petreceti inca sau sunteti la odihna?
Noi am stat pe acasa, ca tati a fost la un concurs de alergat cu bicicleta pe dealuri, de unde a venit jiulit pe fata, mana si un picior...acum este in medical ca nu-i dau voie sa lucreze cu rani pe el
Va pup si va astept la povestit!

Mergi la inceput

hei gagici
aici au trecut pastele,sinteti toate in ro?
sarbatorii de zor
Micio-refacere rapida sotului
acum ai barbatii acasa cum te descurci cu ei? iti dau de lucru?

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ciao fetelor!
Ne-am intors si noi,dar ne facem dn nou bagajele ca miercuri seara plecam...daca tot avem liber aprofitam...timpul a fost frumos pertotal...prima zi cu vant,a doua zi mai acceptabilmsi a 3-a si mai misto...binenteles nu aveam crema solara ptr fatasi uitasem si pasta fisa de la weleda.
Azi am fost si la controlul de 6 luni,doctorita noastra nu era ca a avut un accident...are sternul rupt,vreo 2 coaste asa ca a trebuit sa ma multumesc cu sostitutul.Fata a luat fffputin in greutate 300gr ar fi trebuit 150 pe sapt...intr-adevar bea putin lapte ,dar papica mananca ff bine...ma voi duce la control din nou peste o luna.
Vom manca in plus out si prosciutto cotto.

Stefi eu zic sa nu te grabesti daca ai lapte...are timp sa manance.

Ginger nu te speria daca au muci...mai bine daca curg...mai elimina din catar...sanatate puilor.

Micio ce sot sportiv ai...inseamna cai permite munca...adica nu se oboseste prea mult

toate fetele

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

A adormit si puiutul meu.I-am pregatit la sotior pt. maine la lucru,si am venit sa scriu,ca ziua nu prea am sanse.E mamoasa Ambra ,,din cale afara''.Doamne fereste sa nu-i dau atentie,sau sa o ia altcineva in brate,ca-s probleme mari.

Noi am iesit la mare zilele astea.Dupa o zi de la febra,si-a dat drumul raceala la Ambra,i-a curs nasucul rau,a dormit toata noaptea la mine in brate...Acum mai are umpic de tuse ,dar ii dau sirop,si va trece.Nu mai inteleg nimic cu raceala asta,acuma seara a inceput sa ne curga nasul mie si la sot.Ce virusi or mai fi si astia?!...

STEFANIA o alaptezi la san pe stefi?Scuze daca ai scris,dar nu imi aduc aminte.Eu am mers pe conceptia sa nu ii dau nimic altceva la Ambra inafara decat lapte primele 6 luni,pentru ca mi-e bun laptele,si a crescut normal.Am inteles ca bb-ii alaptati artificial pot incepe sa manance de la 4 luni incolo,depinde cum cresc,si daca accepta sa manance,bineinteles.Tu fa ceea ce simti,si fii sigura ca va fi bine pt. pitica ta.

ROXALI ce bine ca ati avut parte de vreme frumoasa.Azi i-am cumparat si eu spray de la Garnier,protectie solara 50-scrie ca e pt. copii.Eu zic ca nu e o problema ca a luat putin in greutate.Si Ambra a luat putin la ultimul control,in comparatie cu primele luni.

Am pus poze:http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/
ANDREEA mamica de AMBRA (30.09.2007)

,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput