MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (26)
Raspunsuri - Pagina 14
Raluk31 spune:
Paste fericit,fetele mele!
Am facut si noi oua rosii,urmeaza supa si fripturica de miel.Imi doresc sa ajungem duminica la biserica,am descoperit recent ca e una romaneasca amenajata in Modena! .. Anul trecut ne-am dus pana la Bologna..
Astept sa vad muuuulte poze dupa![]()
-ici tuturor!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Ginger00 spune:
Dragi fete eu va urez Paste fericit 

Sper sa gasesc maine la macelrie ceva miel ca am pofta.Nu am facut cumpraturi ca sotzul s-a intors doar aseara tarziu din Romania asa ca mergem maine.In sfarsit a bagat actele pentru certificate...cica le trebuie 4 luni sa le faca...da' ce naiba e asa dificil sa faci 2 certificate de nastere???mare birocratie la noi...
Copii sunt inca raciti,le curge nasucul...nu vreau sa risc sa ies cu ei ca nu cumva sa se imbolnaveasca si mai tare.In rest totul e bine.Dupa maisul de tapioca grig al meu fac kk de 2 ori pe zi asa ca am hotaratsa le dau la amandoi amestecat,o 1/2 lingurita de crema de orez si o 1/2 lingurita de mais de tapioca sa echilibram.In 4 zile micutii mi-au pus cate 180 gr pe ei,sunt multumita .
Va pup si sarbatori fericite inca o data
Mamica de gemenasi smecherasi

daraban spune:
fetelor,la toata lumea PASTE FERICIT ! si multe cadouri ![]()
Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!
pe toate
dana si
delia (11.03.2007)
slimatei spune:
buna va spune si noi un paste fericit pt. cine il serbeaza..eu nu am mai intrat caci nu mai am timp imi dau da' fa caci am inteles in ce consta o minte sanatoasa ;) multa miscare, alimenatie sanatoasa si multa autostima asa ca ...am trecut la fapte
si dealtfel nu am mai intrat caci stiti ca tind sa ma lungesc mult ... si ma cheama datoria
quote:
Originally posted by Berarpiri
STEFANIA cum te simti?Sper ca nu a luat si Stefi de la tine raceala.Am vazut ce mult sufera cand sunt racite,saracutele nu merita.
ANDREEADE
AMBRA (30.09.2007)
,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
multumim andreea de intrebare suntem bine acum....pai cred ca a fost invers treaba
petro felicitari pt. prima papica...foarte frumos!
la noi ieri a fost prima incercare..dar na functionat..asa ca cred ca o las pe mai incolo cand se va simti pregatita ;)Stefania X2(22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite, la munte
Nasterea unei stele...numita Stefania!
mamii spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaa
?? banuiesc ca nu e nimeni pe aici !Numa io cioara pierduta:)
GATITI??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
andreicorina spune:
Buna dimineata fetelor
Am intrat un pic sa vad ce faceti,si sa va doresc weekend placut si celor care sarbatoresc pastele -PASTE FERICIT!

Am vazut ca s-a anuntat vreme frumoasa peste tot in Italia asa ca plimbari placute si multe liniste si pace sufleteasca!

Slimatei am vazut pozele si tare scumpa e printesa ta.
Mamii beau eu o cafea cu tine,ca acus fug la bucatarie sa termin de facut mancarea
Multa sanatate la bolnaviori si pupam pe mamici si copii mari si mici

Berarpiri spune:
fericit tuturor mamicilor si piticilor!
STEFANIA asa a facut si Ambra la inceput cu mancarica.Eu zic sa ii dai in fiecare zi cat accepta ea(o lingurita,doua) si incet va invata sa manance.
Ieri am fost la mare,a plans Ambra,era cam obosita.Trebuie sa descarc pozele,apoi le pun si aici.
Un weekend placut si insorit!
ANDREEA
DE
AMBRA
,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

ticker