Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (10)
Raspunsuri - Pagina 6

cami_antonia spune:
anadomnica....nu te intrista ca poate a avut si parintele o problema si nu a putut ajunge....lasa ca il vei gasi cu siguranta....deniile incep de duminica seara dar fiecare biserica isi face programul orar dupa cum au timp si parintii care slujesc acolo....la noi incep la 6 seara....asa ca eu cred ca maine dimineata de florii si maine seara il vei gasi....
apropo fetele toate care au nume de flori si pe care le cheama florentina......alaturi de mine....care sunt o camelie draguta....ahahaha.....sa traim.....sa fim sanatoase....si sa ne ajute Dumnezeu sa fim mamici cat mai repede....
LA MULTI ANI PT MAINEEEEEEEE!!!!!!
si nu uitati ca maine se mananca pesteeeeeeeeeeeeeeeeeee
va pup pe toate
voi reveni mai tarziu
cami
si sa stiti ca ma voi interesa daca vine braul la noi sau nu

anadomnica spune:
Cami La Multi Ani!
La multi ani tuturor florilor din forumul nostru. Domnul sa va aiba in paza.
cami -multumesc de sfaturi. Nadajduiesc.
Tocmai intram sa va mai spun un lucru important, un sfat de la o maicuta careia i-am impartasit durerea mea: mi-a primit pomelnicul si mi-a spus ca ele se vor ruga pentru mine, dar eu sa ma rog pt. dusmanii mei si/sau pentru cei care mi-au facut rau odata, care m-au ranit. M-am rugat la indemnul ei pt. fosta mea sefa... cu care eram in conflict, nu pot sa spun ca era dusmanul meu pentru ca m-a ajutat de multe ori, dar mi-a facut si putina durere. Ce credeti, dupa 2-3 saptamani mi-a aparut in vis. Am imbratisat-o in visul meu si am simtit asa multa iubire pt. dansa... desi ea parea rece si parea ca nici nu ma vede.
Doamne ajuta fetelor, Sarbatoare lina, peste mult sa papati si sa ne bucuram de ultima saptamana de post in liniste!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Laura2008 spune:
Buna fetele, si la multi ani pe maine celor cu nume de flori!
Felicitari celor trei mamici, si mult noroc copilasilor lor si bineinteles tuturor burticilor.
Multe fete noi au aparut pe forum , multe vesti bune, acum ca suntem asa multe la rugaciunea de la 21, sigur nu mai sta nimic in calea micilor ingerasi care vor trebui sa coboare pe pamant, la noi.
Eu va citesc aproape zilnic (de la munca), si ma rog ca dorintele noastre sa se implineasca, nu am prea scris pentru ca eram trista ca nu apare o data , si nu voiam sa descurajez si pe alte fete.
Intradevar din povestirile cu minuni de aici de pe forum, realizez ca numai indoiala face sa nu se indeplineasca dorinta cea mare. Aici pe forum am aflat despre minunile facute de anumiti sfinti, si acatistele lor, sfinti de care nu stiam (nici asa bisericoasa nu eram ca sa aflu), si cand citesc aceste minuni cred ca sfintii sunt cei mai buni mijlocitori la care trebuie sa ne rugam, mai ales cele care poarta numele sfantului repectiv. Cu ajutorul vostru am devenit si eu un pic mai credincioasa, ma rog seara la 21, citesc acatiste de care inainte de voi nici nu stiam ca exista, inatinte spuneam doar Tatal Nostru, si nici macar in fiecare zi.
Ma bucur ca am dat peste voi si multumesc tuturor care au dus listuta la biserici si manastiri, si sa va de-a DD la toate bucuria de a va vedea nepotii!
Si o mica rugaminte sa-mi treceti si sotul pe listuta ca daca va fi si el sigur dupa pasti trecem la treaba serios si vine el anul asta
Numele lui de botez este Iulian
Multumesc mult

cami_antonia spune:
laura bne ai mai aparut printre noi....vreau sa iti spun ca e bine sa scrii chiar daca esti suparata si ingandurata....pentru ca noi te vom sprijini moral si astfel vei depasi perioada rea din sufletul tau mult mai usor....ai incredere n Dumnezeu si in tine....dar nu poti face asta singura...e bine ca te rogi alaturi de noi si du si tu listuta pe la biserici si manastiri ca mare milostenie este....si te va ajuta Cel de Sus sa ai rabdare si sa iti indeplinesti si visul....
anadomnica....e adevarat ce ti-as spus maicuta....e bine sa te rogi pt toti sa le dea ganduri bune si sa invete si ei sa fie crestini adevarati....te pup si ai grija de tine....
va pup pe toate si va mai spun inca o data sa fiti sanatoase....curajoase si cu multa credinta....poate luna acesta se mai micsoreaza lista de aspirante si creste lista de gravidute si mamici....
cami
DOAMNE AJUTA!

LunaNueva spune:
La multi ani Cami si tuturor florilor!!!.
Ieri am terminat cu inseminarea (prima joi, a doua ieri) si am mare credinta in Dumnezeu ca a dat roade pintecelui meu. Sa dea Domnul la toate de aici, sarcini sanatoase si prunci voiosi!
O sa urmaresc cu interes daca vine Braul la Constanta sau nu. Tocmai eram sa o trimit pe mama in mai de la Bucuresti la Constanta dupa un snurulet.

mada23 spune:
LA MULTI ANI FLORILOR NOASTRE DRAGI
Sfanta sarbatoare de maine sa ne aduca multe flori in suflet, sa traim frumos si cu frica de Dumnezeu!
Doamne ajuta tuturor!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Dariela spune:
LA MULTI ANI DE FLORI! SA VA DARUIASCA DUMNEZEU SANATATE, IUBIRE SI BEBELUSI SANATOSI!
Dariela

anidaz spune:
LA MULTI ANI!,tuturor celor care poarta numele celor mai gingase ”fapturi”de pe acest pamant:florile.
Sa ne rugam acum de Sfintele Florii sa fim binecuvantate cu un copilas si sa avem credinta ca Sfanta Fecioara si Bunul Dumnezeu ,ne vor asculta.
O zi cat mai placuta! poate luna asta da!
un moment de iubire