Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

magdita - Doamne ajuta!!! Dupa cunostintele mele (capatate de pe forum citind pe la FIV si Inseminare) outul fecundat ar trebui sa se nideze saptamana viitoare, si fiind Saptamana Mare a Postului Mare, ai mare nadejde ca va gasi loc cald si bun si se va lipi bine de tot. Roaga-te, roaga-te si daca poti mergi la denii in Saptamana Mare sa te unga preotul cu Mir si va fi bine. Doamne ajuta!
marryan - citesc din urma capitolele, te citesc si ce scrii acum... si iti marturisesc ca te-ai lipit de sufletul meu. Poate ca esti moldoveanca si eu tare admir moldovenii de peste Prut cum ii admir si pe ai mei de prin jur .Cel mai buni prieteni de familie cu noi sunt de peste Prut. Offf... ca mult ai sperat si mult ai suferit. Ai mare nadejde si multa rugaciune... si cand vezi ca nu mai poti si credinta scade roaga-te din nou, Domnul sa te aiba in paza. Intr-adevar sper sa ma ajute fetele din Constanta si sa-ti trimita fie ele fie eu, cum ne vom intelege, un snur de la Braul Maicutii Domnului.
cami - cand te duci la Braul Maicii Domnului sa te rogi pentru noi (eu stiu ca nu ne uiti ). Domnul sa te rasplateasca!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am intrat si eu un pic sa va salut.
noi nu suntem bine deloc.........de cand am disparut de pe forum.......ne luptam cu contractiile din pacate.
domnisoara mea este mare.........marti mergem iar la echo...........
sper sa vin cu vesti bune........
eu ma simt rau mai ales noaptea.
cand zic si eu ca adorm...........apar contractiile.
nu foarte dureroase, dar dr. spune ca nu sunt bune deloc asa devreme..........ca poate provoca nasterea prematura daca nu sunt tinute sub control.
eu am facut in spital perfuzii cu gynipral..........si acum ca suntem mai bine am trecut pe injectii...............
sunt optimista.....dar imi pare rau ca nu pot sta prea mult in fund la calc.
am pierdut firul pe forum................dar cum ne vom simti mai bine intram sa ne punem la curent cu tot ce s-a intamplat.
o sa intru marti seara .................sau miercuri sa va mai dau vesti..............
sper ca sunteti bine toate.....va

ROXANA23 + de Bianca Daniela
poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

anadomnica multumesc din suflet ca m-ai trecut pe listuta,conteaza f mult pt mine.Vreau si eu din tot sufletul sa-i urez lui CLEOsanatate si sa o felicit pt comorile ei.D-zeu sa vegheze asupra lor!A,si pt completare listutei,pe sotul meu il cheama Marian.O zi buna va urez si Doamne ajuta la toata lumea!

VREM BEBE!! E CLAR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Fetelor, am o veste proasta, nu este nimic la Biserica din cta.Am si intrebat un preot de acolo si mi-a spus ca in mai se pare ca va venii dar in Mangalia, la o biserica militara???? asta nu am inteles-o , ca nu se stie exact data, dar ca se va anunta la radio Doina.
Fetele din cta, ati aflat ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Anadomnica, fetelor, sunteti minunate... m-am vazut si eu pe listuta cu gravidute si mi-au dat lacrimile! Stiu ca n-am scris in toata aceasta perioada, dar m-am rugat si v-am urmarit din cand in cand... Sa ne dea Dumnezeu tuturor bucuria de a ne tine in brate bebeii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

BUNA FETELEEEEEEEEEEEEE

ma bucur nespus ca s-a animat atat de mult atmosfera de pe aceasta tema.....nu-mi vine sa cred ce putine eram cand am intrat eu pt prima data si cate suntem acum.....ma bucur ca incep sa scrie si fetele mai vechi care se pare ca totusi nu ne-au uitat definitiv....sper sa ne dea in continuare sfaturi si sa ne povesteasca frumusetea graviditatii....ca sa uitam ca suntem necajite...

anadomnica esti o reala prietena....ca ne scrii la fiecare in parte....si daca mai tii minte ca ti-am povestit pe o alta tema de o prietena care a facut acel test despre care intrebai tu....este adevarat s-au m-a lasat pe mine memoria?????

nicoleta...alias nati ma bucur ca ai intrat si tu sa le scrii fetelor experienta ta....eu deja am povestit-o dar pe alte teme....si as vrea sa le scrii fetelor si care a fost cauza....ca sa inteleaga fiecare ca trebuie facute multe teste pana sa depistam adevarata cauza...a aceastei infertilitati....

manumanu...ma bucur ca ai aparut si nu ne-ai uitat...sa fii sanatoasa...spune-ne si in cate luni esti????

in legatura cu braul Maicii Domnului....voi intreba....sa fim sigure daca e adevarat sau nu....sotul meu insa nu a auzit inca nimic pe aceasta tema....dar voi afla....

baby_r7 sa de-a Dumnezeu sa fiti bine pana la capat....sa te ajute Dumnezeu sa fii sanatoasa si tu si pruncul....roaga-te neincetat....si spera....mai ales ca vine saptamana mare cred ca ar trebui sa chemi un parinte acasa sa te spovedeasca si sa te impartaseasca....poate va veti linisti atunci....e mare lucru....poate ai timp sa citesti aceste randuri si sa urmezi sfaturile....

magdita multa credinta si minunea se va intamplaaaaaaaa...sa ne tii la curent....asteptam vesti frumoase in zilele de Paste de la tine...

georgia_c....ma bucur nespus ca te-ai hotarat sa treci la ortodoxism...Dumnezeu e mare si va vedea jertfa ta....slujba de trecere nu este lunga....te vor pune sa citesti Crezul...iti vor citi o rugaciune si apoi te vor mirunge....si gata...apoi linistita vei putea sa te spovedesti.....si impartasesti daca preotul considera ca esti pregatita...sa te ajute Dumnezeu sa fie bine....si sa ne povestesti cum a fost...

va pup pe toate...
si astept multe vesti in continuare...
de la mine inca nimic special....astept sa treaca postul si apoi incep din nou monitorizarile..

cami_antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

am revenit ca sa intreb de dianaaaaaaaaaaaaaa....ce mai faci?????????....cum te mai simti???????...te rog nu suferi singura si in tacare....scrie-neeeeeee......asteptam vesti de la tine.....

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Cami, bine te-am gasit si multa sanatate tatalui tau.
In legatura cu problema noastra de infertilitate, analize peste analize, teste peste teste, numa ca lipsea un test si anume testul post coital.Spermograma sotului buna, nu foarte buna,dar nu se cerea tratament sau alta interventie medicala.
S-a facut testul asta si s-a ajuns la concluzia ca glera mea cervicala e prea acida si ii omora pe inotatori inainte sa inceapa cursa spre col.
Incercasem si spalaturi cu bicarbonat de sodiu alimentar, cat au fost medicii in concediu vreo luna si jumatate, nici un rezultat,tot la inseminare am ajuns.
Plus ca foliculii erau cam prapaditi, nu cresteau mai mult 17mm iar medicul vroia de la 20mm in sus(dar nici ca mi-a dat vreun tratament, totul s-a facut pe ciclu natural), am luat un tratament naturist(asta fara stirea medicului) pt ovulatie, foliculi si endometru, s-a facut inseminarea si asa s-a reusit sa se obtina sarcina.
Ma gandesc fetele deja sunt la curent cu ce teste trebui facute inainte de obtinerea sarcinii, tot ce va trebui sunt resurse financiare, rabdare si multa credinta.
Va doresc tot binele din lume si doamne ajuta sa apara cat de curand bebele in viata voastra.
Sanatate multa!

30+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Fetele, m-am intristat. Azi am fost la Mitropolie si am stat aproape 1 ora sa astept pe parintele meu, car insa nu a venit... si eu a trebuit sa ma intorc sa las sotul la munca . Am sa merg maine (daca pot) si la deniile de saptamana viitoare poate il gasesc, poate a reusti sa-mi aduca snur de la Braul Maicii Domnului.
medamaya1 imi pare rau sa aud ca nu se confirma veste cu venirea Braului la Constanta.
cami - mai avem o speranta sa intrebe sotul tau sa fim sigure... Oricum, rugaciune sa fie ca vede Domnul jertfa noastra.
manumanu, baby_r7 sa va traiasca burticile si sa va stea cuminti 9 luni!!!
Doamne ajuta sa auzim de vesti bune toat acest an! Cate un pt. fiecare!!

Mergi la inceput

Livsy - te asteptam pe la noi sa ne povestesti durerea si sa ne molipsim de optimismul tau.
Diana - subscriu la indemnul Cameliei de a te chema pe la noi si de a-ti oferi rugaciunile noastre.

Mergi la inceput