Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anastacia spune:

quote:
Originally posted by cami_antonia

anastacia....bine ai venit printre noi....sa te ajute bunul Dumnezeu sa fie bine ....si sa devii cat mai repede mamica....

dar nu am inteles ce faci???? FIV?????saau IA?????ca eu nu prea stiu cum se fac astea....da-ne de stire si chiar mai multe amanunte ca sa stim cat mai multe....

te pupam si sa te ocroteasca Dumnezeu
doamne ajuta!
cami

Cami,multumesc de primire.Eu fac FIV si astazi am punctia adk extragerea ovocitelor si luni am Embrio Transferul embrionilor.
PS- numele meu este Cristina -Cleopatra si sotul Cristian
v-am scris si in primul mesaj dar nu ati observat,asa ca va rog sa-mi treceti si mie numele real pe listuta.
Anastacia o s-o cheme pe fetita mea pe care o astept cu mare drag
Acum fug la spital si Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

georgia_c - "trecerea" este o slujba prin care se face convertirea de la catolicism la ortodoxism. Ai dreptate cand spui ca cele 2 biserici se aseamana foarte mult in slujbe, rugaciuni si ritualuri, insa sunt cateva deosebiri importante printre care 3 sunt f. importante. Nu stiu daca are rost sa le enumar aici... Asa ca atunci cand faci trecerea (cred ca trebuie intai sa te gandesti bine daca vrei asta si sa o faci din toata inima, Domnul sa-ti ajute) preotul va face o slujba, va citi si din Evanghelie si te va intreba daca te lepezi de aceste concepte considerate gresite de ortodoxie. Sa nu-ti fie teama, ca multa iubire gasesti la noi in Biserica si cel mai important: sa te gandesti la copiii tai pe care-i vei avea si va trebui sa fie botezati si crescuti in aceeasi religie ca parintii, si bine este ca ambii parinti sa fie in aceeasi religie. Doamne ajuta!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

anadomnica, te inteleg cum e sa te inchizi in tine, si sa plangi pana simti ca nu mai ai aer.
Erau perioade cand vedeam ca vine ciclu, ma umfla plansul si in depresia si disperarea mea, imi trageam pumni in burta, in asa hal ajunsesem.
Atunci am auzit vocea care imi spunea sa termin cu lametarile, adevarul ca ma speriasem rau de tot, aveam impresia ca ori am inebunit ori cel de sus imi zice sa ma opresc.
Eu cu sotul am vorbit despre religia ortodoxa, traditie si altele, el neavand nici o religie si nici coneptul de Dumnezeu, l-am lasat in pace, nu l-am fortat, eu mi-am sarbatorit sarbatorile crestine,el nu s-a opus cu absolut nimic.
In timp a vazut ca nu ma schimb, atunci a hotarat sa primeasca botezul crestin, in septembrie pe la inceput am vb la telefon cu preotul, am stabilit o intrevedere prin octombrie pe 13.
Inseminarea a fost pe 28 septembrie, iar pe data de 13 octombrie venind inapoi spre casa de la intrevederea cu preotul , am simtit acele dureri pe la ovare, si testul de a doua zi pozitiv.
Probabil a vrut sa vada cel de sus cat de hotarat este sotul.
Doamne ajuta sa aveti bebele mult dorit.

georgia_c, mama nu a mers in fiecare zi la biserica, a mers in fiecare duminica la biserica( ca de obicei).
Postul la tinut 40 de zile, liturghiile de iertare au fost 40 de duminici.
Rabdare si credinta va doresc!

Usor nu e, asta stiu, dar cu credinta treceti peste multe.

30+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

anastasia - am corectat, sa-mi fie cu iertare. Multa nadejde in reusita. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Nati- cutremuratoare voce!!! Fii binecuvantata!! Eu cred ca Domnul astepta botezul sotului sa fiti toti intr-o Biserica si in armonie. La plansul tau a trebuit o alinare si in acelasi timp o confirmare puternica: aceea ca Domnul e langa tine si te asculta si te iubeste nespus... si nu trebuie sa-ti faci rau singura plangand.
Muta santate tie, sotului si la bebe mic. Domnul fie cu voi si pentru noi fie invatatura si incredintare ca El este tot timpul alturi si ne asculta si ne iubeste si face cum e mai bine pt. noi.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Fetelor... suntem in asteptarea aspirantei cu numarul 100!!! Dar sa nu ne grabim, ca poate nu este sa ajungem la 100 ci sa mai scadem numarul de aspirante prin "convertirea" lor la !!!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

anadomnica,... aha ... am sa vorbesc neaparat cu parintele , sa vad ce zice ... acum sunt in mare dilema , ca trebuie sa aleg intr 2 preoti , care o sa-mi fie duhovnic .... poftim ... alta problema ... las' ca asta e "virtuala", se rezolva imediat

nati am inteles , sar'na de sfat ....
io ma rog la DD ca la un prieten ... si am incercat , ca atunci cand mi s-a implinit o dorinta , sa-i dau ceva in schimb , prentu faptul ca mi-a indeplinit dorinta .... ca sa va dau un exemplu , acum 3ani , pentru ca stiam ca este un lucru greu , pt mine , o fumatoare innraita , i-am promis lui DD , drept multumire pentru dorinta indeplinita , ca ma voi lasa de fumat .. a doua zi am mai fumat un sfert de tigare si apoi , de atunci n-am mai pus tigarea in gura

poate nu e cea mai "frumoasa" modalitate sa dialoghezi cu DD , dar este cea care pe mine m-a apropiat de El; am simtit , si simt nevoia , sa-i multumesc in felul meu

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

fetele va dau o adresa sper sa ma descurc
http://www.ioanguradeaur.ro/161/rabdarea-in-suferinte/
Marian este numele viitorului meu sot.

Mergi la inceput

katymana - am notat. Multumim pentru link. Chiar cuvinte de Aur gasim in grairea Sfantului Ioan Gura de Aur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,
Cleo Felicitari din toata inima, sa iti traiasca ingerasii, sa fie sanatosi si sa va bucure toata viata ! Mare minune ca i-ai nascut chiar in ziua de 25 martie, de Bunavestire.
Ana,ma bucur ca ai deschis tu capitolul nou si ca poti face modificari mai repede in listuta. Scrii f frumos si ma bucur ca te avem printre noi.
Naty, multumim ca ne-ai impartasit din experienta ta, sa iti ajute Dumnezeu sa ai o nastere usoara si la termen !

Despre mine, deocamdata sunt in asteptari, maine fac o saptamana de la prima inseminare, sper din tot sufletul ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa devenim parinti, este dorinta noastra cea mai mare. La sfarsitul saptamanii viitoare, in zilele sfinte de Paste, astept minunea. Doamne ajuta ! Faca-se voia Lui

Va pup pe toate si va imbratisez cu mult drag

Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput