Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (10)
Raspunsuri - Pagina 7

medamaya1 spune:
Luna Nueva, mafta multa, tinem pumnii sa fie o reusita, in ceea ce priveste Briul Maicii Domnului, nu e nevoie sa o trimiti pe mama ta aici, eu si acum am mers inarmata cu metrii intregi de snur, doar ca nu a venit, dar si daca vine la Mangalia, eu voi merge cu siguranta si va voi trimite si voua cele care vreti.Aflam noi data cind vine.
Va pup pe toate si o duminica frumoasa sa aveti.Eu merg la Mangalia la mama, sa o sarbatarim
Doamne ajuta la cit mai multe vesti bune

Livsy spune:
Buna tuturor!
Vreau sa le spun si eu LA MULTI ANI! tuturor fetelor care poarta nume de flori. Sa va dea Dumnezeu multa pace si bucurie in suflete si sa va trimita cand e cel mai bine Pruncul sau Pruncii mult visati!
TUTUROR si
, o zi frumoasa si linistita, cu Vesti bune si multa nadejde!
Cu drag,
Ana

sandaa spune:
Buna dragele mele!
Felicitari gravidutelor! Sa aveti sarcina usoara si sa aiba Dumnezeu grija de voi. Fetelor noi le urez bun venit la rugaciune si sa treaca cat mai repede in listuta cu gravidute.
Cleo felicitari pt ingerasii tai.
Am ramas in urma dar sper sa recuperez. Daca se poate as dori si eu un snur de la Braul Maicii Domnului v-as fi f recunoscatoare, eu n-o sa pot ajunge zilele acelea plus distanta foarte mare.
Anadomnica te rog sa treci si numele sotului meu pe lista: Gavrila.
Va rog sa va rugati si pt mine zilele acestea. Sambata vroiam sa merg sa ma spovedesc si a aparut ciclul. Este o dereglare hormonala eram in z12 a ciclului. Am mai avut dereglari in sept si noiembrie anul trecut tot asa aproape de mijlocul ciclului dar erau doar pete maronii dar acum e mai mult aproape ca un ciclu obisnuit. Acum nu stiu daca o sa ma pot duce saptamana acesta sper sa se termine cat mai repede. Acum sunt si mai slabita si obosita poate de asta a aparut dar nu stiu ce sa fac. As vrea sa ma spovedesc si eu sa nu vina aceste sf sarbatori si eu sa nu fiu spovedita. Va rog dragele mele sa va rugati ca Dumnezeu sa faca o minune si pt mine ca sa ma pot spovedi. Va multumesc si Dumnezeu sa va ajute sa va impliniti dorinta inimii cat mai repede!

Syris spune:
Buna, fetelor! Ce mai faceti? Iarasi nu am mai dat nici un semn de viata. Mea culpa. In loc sa mi se mai elibereze programul la laborator, se aglomereaza din ce in ce mai mult. Am asa de multe de facut ca nu stiu daca ajung sa le aduc la un punct usor de continuat dupa ce nasc. Azi facem 25s in cap si am fost la doctor. Bebe a ramas tot fetita, de data asta avem si suvenir o poza cu zona cu pricina, nu a mai fost rusinoasa si s-a expus. A ajuns la 945 grame si echografiile morfo arata ca nu sunt probleme. Singura problema e placenta care inca nu vrea sa se miste, tot la colul uterin a ramas.
Sunt mamici pe-aici sau stiti mamici cu placenta joasa, sa imi pove cum a fost, daca a urcat, cum a urcat, treptat sau dintr-o data si cam in ce saptamana/-i si cum a fost la nastere cu sangerarea? Eu am si probleme sa accept faptul ca sunt sanse sa nu pot naste natural. Oi fi eu mai ciudata ca vreau ca El sa aleaga ziua si ora nasterii...Nu stiu daca ma intelege cineva in problema asta
. Lucrurile se complica daca placenta nu se va ridica 2cm, ca trebuie sa imi fac si stoc de sange la spital, in caz ca la nastere scoaterea placentei imi va da hemoragie mare si voi avea nevoie de transfuzie, macar sa primesc sangele meu.
Ma bucur sa vad ca s-au mai nascut inca 3 bebelusi mult asteptati!!Aditi si Cleo felicitari si sanatate la toti! Ma bucur ca sunteti bine si v-ati intors acasa! Dumnezeu sa va calauzeasca pasii in "meseria" de parinte!
Felicitari si la noile gravidute de pe lista si pentru aspirante , incredere ca Dumnezeu va orandui bebe pentru fiecare la timpul cuvenit! Fiecare am suferit/suferim intr-un fel sau altul, fie ca bebe a fost/este asteptat pentru foarte mult timp fie ca au fost pierdute sarcini multe, disperarea, cel putin pe mine, una, m-a cuprins de nenumarate ori, dar venind aici la voi, linistea si sprijinul moral pe care le-am gasit, m-au facut sa imi indrept si eu sperantele, increderea si rugaciunile catre Dumnezeu si Maicuta Lui asa, in felul meu umil si neinitiat.
Anadomnica, multumim ca te-ai ocupat de schimbatul copitolului!
Va pup pe toate, va imbratisez si Doamne ajuta!
Sy, 25w

georgia_c spune:
m'neata fetelor
urez si io cu intarziere LA MULTI ANI , floricelelor noastre de pe acest topic , multa sanatate , fericire, si mai ales credinta ca o sa vina bb
am fost vineri la bisericuta , si intamplarea a facut sa pun mana pe o carticica , despre Sf Pantelimon , doctorul doctorilor .. fetele care au parintii in suferinta , rugati-va la el , e un sfant care am citit ca a vindecat si in timpul vietii si dupa
duminica dimineata la 7.50 eram la biserica , a fost o slujba f frumoasa ,si incet incet incep sa mai invat si io din randuiala ortodoxa ..
sa vedeti ce mi se intampla ... stiti ca io tot aveam diverse trairi , cu spovedania ... nu ziceti ca vineri , dupa slujba , a tinut preotul o mica predica , despre cum se face spovedania ... asa mi s-a intamplat in tot postul asta ...cum ma gandeam la ceva , cum seara preotul al predica , discuta problema
multumesc mult pentru sustinerea legata de spovada; nu-i o problema , ca io crezul il stiu , si stiu si multe rugacini , ca sunt comune , cu mici modificari
vroiam sa va mai intreb ceva :cand sa-l chem pe parintele sa-mi faca sfestanie la casa (ca n-am mai facut de mult) , acum sau dupa ce ma spovedesc ... ca acum sunt z2 a cm , si daca nu apuc sa fac si trecerea si spovada , macar sa fac sfestanie
va pupacesc si va doresc o saptamana a patimilor usoara , si plina de credinta si speranta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

anadomnica spune:
Sandaa - am trecut si pe sot. Doamne ajuta sa auzim de vesti bune!
Syris - sa-ti traiasca fetita si multa credinta... ca totul va fi bine. Noi te pomenim la rugaciune. Nu uita sa te rogi si tu cum si cat poti si ai sa vezi ca nu te lasa Maicuta Domnului si va avea grija de tine
georgia_c - este extraordinar ce povestesti tu. Vreau sa-ti spun ca in postul asta la fel am patit si eu cu sotul ca avea multe intrebari si eu nu prea stiam sa-i raspund sau sa-i arat lucrurile asa cum trebuie, si ce crezi? Cand ajungeam la slujba preotul predica in biserica si lamurea acele probleme... sau ascultam radio Trinitas si cineva se gandea sa dea o lamurire... la problemele noastre. Asa vedem cum are grija Domnul si Maica Domnului si toate puterile ceresti de sufletelele noastre! Acum eu cred ca tot Domnul va avea grija sa poti si sa faci trecerea si sa te spovedesti postul asta si sa faci sfestanie. Sotul meu a trecut la ortodoxie tot intr-un Post Mare. E o mare mila a Domnului si ai incredere ca te va lumina El la fiecare pas. Acum z2 e o mica incercare de incredere. Ai incredere ca Domnul te va lumina. Timp pt. spovedanie este pana chiar si in Sambtat Pastelui si e minunat ca atunci vei merge la Sf.Impartasanie chiar in Noaptea de Inviere. Doamne ajuta .
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

anadomnica spune:
Syris - am trecut fetita langa la tine. Sa-mi spui te rog daca vrei sa trec si un nume. Doamne ajuta

ainigriv spune:
"La Multi Ani,tuturor florilor noastre!!!"E adevarat,cu intarziere,ca nu am mai aparut de mult,dar cu gandul suntem tot la voi si vad ca mari minuni face Dumnezeu.
In primul rand a aparut Cleo,draga noastra,pentru care imi faceam ceva griji,desi stiam ca Maicuta Domnului este langa ea:sa-ti traiasca puiutii,sanatosi sa creasca si sa va umple sufletul de bucurie in fiecare zi,cu zambetul lor.Eram sigura ca se vor naste in zi sfanta,daca nu ma insel,am si postat de Bunavestire,parca simtind ca se nasc doua stelute.Dumnezeu sa va aiba in paza,impreuna cu Maicuta sa prea buna si cu toate puterile ceresti.
Apoi,minunatie,ca din ce in ce mai multe fete ni se alatura,in rugaciune si credinta si din ce in ce mai frumos scrieti voi toate,aratand cat de nobil este sufletelul vostru,greu incercat.Dar eu zic ca ne iubeste Dumnezeu,ca intai ne incearca rabdarea si credinta si apoi va trimite la fiecare un pruncut curat si sanatos!!!
Anadomnica,asa frumos scrii,incat de multe ori,dupa ce citesc postarile tale,nu mai simt nevoia sa va scriu,spui exact ce simt si eu.Insa,nu trebuie sa ne gandim ca Dumnezeu asteapta "jertfa",s-a jertfit El destul pentru noi si pentru pacatele noastre.Eu nu am facut mare lucru,ducand listuta noastra in Grecia,dar am facut-o cu mare iubire si am zis sa se faca voia Domnului,ca toate le face El,nu noi.Cred ca asta asteapta Dumnezeu de la noi:Iubire,Credinta,Rabdare,Curatire si mai ales Increderea ca de la El vom primi totul daca este voia Sa si nu a noastra.
Ca sa fiu mai explicita,cred ca primii pasi sunt:Sf.Spovednie,Sf.Impartasanie sau canon,Milostenia si mai ales Iubirea oamenilor,neconditionata.Cum spuneai,Anadomnica,sa ne rugam mai ales pentru cei care ne fac rau sau simtim ca ne-au facut rau,vii sau morti.Mai ales pentru cei morti est bine sa dam Sf.Liturghii,ca iertarea lor,va aduce si dezlegarea noastra.As scrie mult pe tema asta,desi sunt nepriceputa,insa asta simt.Cel mai bine sa vorbim cu duhovnicul,sa ne sfatuiasca si cu rabdare si credinta toate se vor implini.Eu am stiut din start ca nu de la medici,ci de la Dumnezeu voi primi Darul,dar acum depinde si de situatia medicala.
Cu Braul Maicii Domnului,cred ca nu am fost suficient de clara,in luna mai,nu acum,pe 19-20-21 mai.Voi intreba parintele nostru,care face pelerinaj atunci,exact la ce biserica este adus,ca sa nu fiti puse pe drumuri degeaba si cu ajutorul lui Dumnezeu toate vom primi binecuvantarea Maicutei Domnului.In Grecia,parintele a avut o rola de panglica tricolora,a atins-o toata de Brau,dupa care a taiat bucatele mici si a dat la fiecare,deci nu trebuie neparat un snur.
Noi suntem bine,Slava Domnului si Macutei sale,crestem,ne jucam si mai ales ne rugam la Dumnezeu sa venim sanatoase pe lume si sa daruiasca tuturor fetelor doritoare de prunci,Darul de mult pret!!!Doamne ajuta si saptamana plina de credinta,bunatate si pace!!!

anadomnica spune:
Virginia - ma bucur mult ca ne-ai scris si ca sunteti bine. Ma gandeam acum sa o rugam pe Cleo sa ne spuna daca a facut botezul celor mici si daca inca nu, sa ne spuna si noua data... sa fim prezente macar cu gandul si cu inima la botez!
In privinta "jertfei" ... eu cred ca trebuie putin si de la noi (sa jertfim timp, rugaciune, spovedanie, mila, lucruri, fapte bune,...) pt. ca asa cred eu ca ajunge mila Domnului mai din plin asupra noastra si suntem mai binecuvantati, ca vede Domnul dorinta noastra mare. Altfel, ai dreptate, Domnul Iisus s-a jertfit cu jertfa suprema pt. noi toti pacatosii, nu mai e "nevoie" de jertfa noastra, insa ea e binevenita. Altfel, Domnul Iisus s-a jertfit pt. noi toti, dar din pacate nu vor ajunge toate sufletele in Sf.Rai... nu fara efort, nu fara pocainta... Poate asa am exprimat mai bine ideea de jertfa. Cineva imi spunea odata ca atunci cand de buna voie, si din Dragoste multa te gandesti si faci o fapta buna fata de un semen de-al tau, Domnul se simte cumva dator sa-ti rasplateasca... si atunci ajung mai sus rugaciunile tale si vede Domnul nevoia ta si nu te lasa.
Doamne ajuta! Si sa ne bucuram din plin de aceasta Sf.Saptamana Mare a Postului.

magdita spune:
Buna fetele mele,
Sunt aici, va citesc, ma rog pentru noi toate sa primim vestile pe care le asteptam. Eu astept rezultatul inseminarii in Sfintele Zile de Paste, sper din toata inima sa fie vesti minunate
Ana, numele sotului meu este Iulian Laurentiu. Te-as ruga sa il treci si pe el in listuta, alaturi de mine, ca doar ne rugam impreuna pentru dobandirea unui copilas sanatos.
Va pup pe toate si va imbratisez cu mult drag
Doamne ajuta tuturor
Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze