Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 17

adra_bell spune:
Si cam pe ce idei se merge, asa in mare? Daca se poate... Ca eu sunt tare nehotarata, ce si cum sa fac, in legatura cu diversificarea. Cam intr-o luna incepem si noi, probabil cu morcov fiert, daca nu tine o dam pe mar. Cereale nu, e cam grasuta.
De azi avem si steamer, uraaa! Abia astept sa fac maine ceva la el, sa vad cat e de grozav si daca legumele fierte au intr-adevar un gust mai bun.
quote:
Originally posted by adinagquote:
Originally posted by pet.cost2005
adina - eu te inteleg perfect ... chiar daca spui in graba. Si imi place tare mult modul tau de a gandi, de a educa (ma refer la ceea ce povestesti despre jasmina ta).
Si apropo de sfaturi, am sa te interpelez in legatura cu diversificarea, atunci cand o sa incepem ... daca nu ti-e cu suparare. Si pt. ca metodele de la voi vad ca se cam potrivesc cu cele din Italia.
Ma doare capul de moooorrr ... si ma simt lesinata, numai as dormi continuu ...
*************************Petronela si
Silvia
Imi pare rau cu capul... Si sigur ca ma poti intreba orice, si eu cred ca in Italia si Austria se merge pe o alta idee in privinta diversificarii.
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Inimioara mea
adra_bell si

pet.cost2005 spune:
adina - multumesc frumos, draguta ca de obicei!!!
S-a trezit pitica din somnul de dupa-amiaza ... ma duc sa o imbrac si iesim la plimbare ... nu prea am chef, da' trebuie ...
************************* Petronela si
Silvia

bb_yasmi spune:
hy
ce faceti voi??? vad ca sunt cam incinse spiritele pe aici!!!!!
voi va plangeti de pofta de mancare a bbilor eu ma plang ca nu vrea sa renunte la laptic.... oare e bine sa pape asa mult laptic+papa solida???? sa o las in pace in ritmul ei???? ziua imi papa din 3 in 3 ore, are 2 mese solide+ laptic dupa fiecare.. am reusit sa reduc lapticul la 90-120 ml dupa papica. uneori dar rar renunta singura la laptic pt vreo 2 ore!!! noaptea nu se trezeste deloc sa pape!!!! asta e bine!!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007

Sorina7 spune:
Multumesc mult de tot pentru raspuns Adyanna si Ellis, nu am prospectul, ca inca nu sunt in posesia vaccinului, m-a sunat doctorita si cand il primeste ea de la reprezentantul GSK imi da bip, de aceea nu stiam nimic, am mai citit acum si pe net, ea zicea sa il dau eu si de aia eram in panica ca nu stiam ce si cum dar nu sunt de acord, o sa o rog pe ea. Stresul mai mare pentru mine era faptul ca Andreea are 4 luni si 2 sapt si e distanta mai mica pana la 6 luni, dar am inteles ca e voie si la distanta de 1 luna.

ellis spune:
BB, cate mese aveti pe zi? cere ea de mancare (la supliment ma refer) sau il dai tu? tot la distanta de masa solida? a mea papa doar cereale si fructe, sapt viitoare ii dau si piure de legume; fructe papa cam 40 ml, azi papase si ea 60 si a vomat, dar ii dau lapte cam dupa 1/4 ora si papa max 100; pt noi e bine, ca nu vreau sa renunte asa repede, mai ales ca papa putin; cel mai bine papa cerealele cu vanilie.
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII

bb_yasmi spune:
ellis mesele le avem la 3 ore distanta si dupa cere laptic. atata se maraie si e nervoasa pana ii vien lapticul. o singura zi am reusit sa o tin 3 ore jumate dupa papica solida.
ea papa cam asa: dimi intre
6.30-8.30 180 ml laptic
11.30 piure de fructe+laptic (incerc sa ii dau doar 90-120 ml lapte)sau piure de legume
14.30-15 piure de legume+laptic sau uneori doar laptic 150-180 ml
18 laptic 150-180 ml
21 laptic 210 ml + cerreale.
atata pana dimineata!!!
orele sunt orientative , uneori se mai decaleaza cu cate o ora!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007

Ank83 spune:
de cand am terminat cu vit B complex nici Raul nu mai papa asa mult... dar eu nu ma stresez.. bine nu mult in sensul ca are mese de lapte si de 150 doar... iar fructe si legume papa ... dar nu asa ca inainte cu pofta, dar e bine ca nu urla dupa papa apoi... deci sa pape cum vrea el si cand vrea el ..(asta am apreciat eu toata viata la mami meu ... si cand vroiam papam ).
Multumim tuturor de urari...
Ank Raul
17.10.2007
si 6+
Poze Raulito

Anne_Ma spune:
Fetele, va place ultima poza a Ioanei? http://www.flickr.com/photos/22197252@N07/2421490654/?

Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by adinag
Esma bine-ai revenit!
Si noi avem probleme cu papica, dar masive! Noaptea a fost iarasi tare obositoare, iar ziua vad ca refuza sanul!!!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Adina, eu in fiecare noapte adorm cu gandul ca poate Ioana nu se va mai trezi de 2 ori. Imi revin repede, ca la 12:30-1:00 si 3:30-4:00 se trezeste. Sper sa nu o mai tina mult!

Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Fetele, va place ultima poza a Ioanei? http://www.flickr.com/photos/22197252@N07/2421490654/?
MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA
ce tare e!!!!

Ank

si

Poze Raulito