Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns esma_angel spune:

salutare!!!!

hai sa va scriu si eu ca si asa se vorbeste fff des despre faimoasa greva a foamei a piticilor nostrii..

noi 2 luni jumate ne-am chinuit cu ea si nu pot spune ca a trecut definitiv, dar am facut niste "improvizari"

am incercat mai multe chestii si la un moment dat au dat roade, dc nu se supara nimeni vreau sa le expun aici, poate mai ajuta pe cineva:

- am schimbat tetina de la biberon, eu folosc de latex si se deformase...
- am schimbat laptele, am trecut pe nr.2
- la unele mese, dar numai la unele, laptele l-am facut in ceai de anason (mareste pofta de mancare), tei, musetel, baby calm, ptr a face diversitate, si nu toata apa necesara, adica 100 ml ceai si restul apa normala.... nu am folosit intotdeauna caci consider ceaiul drept medicament in unele chestii si de asta i-am dat numai la unele mese - cand masa precedenta era dezastru
- i-am pus cereale un ultimul biberon,
- asteptam sa-i vina ora de culcare, o adormeam putin pe picioare apoi ii bagam biberonul cu o tetina cu gaurica mai mare sa manance mai repede... (chestie cu care in fond nu sunt de acord, caci consider mancatul o activitate care este constienta, dar ptr ca manca fff prost, m-am resemnat ptr cateva sapt.
- am fost si o sapt la munte, fara nici un rezultat, deci... va dati seama starea mea de spirit acolo...
- si , dupa ffffffff multe procese de cinstiinta, a inceput "a nu-mi mai pse", adica am incercat sa fiu cat mai calma la masa ei, deoarece simtea agitatia mea....

nu va suparati pe mine, poate pic cam urat in mij discutiei; va citesc in fiecare zi dar nu scriu din pacate....

multa sanatate si pofta mare ptr puiuti...

Mergi la inceput

dadusem qoute la propriu mesaj, sorry

Mergi la inceput

o zi buna in we insorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Bine ai revenit Melek !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Pana acum noi nu am trecut prin "greva foamei" si sper sa nu trecem prin asa ceva. Intr-o singura seara, era atat de obosita si de flamanda incat plangea intr-una si refuza biberonul. Am reusit sa o calmez pana la urma cu suzeta si cand s-a calmat i-am bagat biberonul in gurita. A mancat 180 ml fara sa respire.
De luni incep sa-i dau si eu supa, ca de cand zic ca-i dau m-am plictisit. Sper sa accepte supa, daca nu o trec direct pe piure de legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Mami de Sophia, doarme fata? Cum ati reusit?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Bine ai revenit Melek !

mami de Sophia

bine v-am regasit!! eu va citesc si ca admir in tacere!!! sunteti cele mai tari, iubitoare si grijuli mame din lume ptr puiutii vostri asa ca mergeti inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by adinag
A propos, Miha, ce criza de personalitate are Robert?

In primul rand nu mananca...decat o masa pe zi...
Apoi,are momente cand e destul de inchis,nu are nevoie de nimic,decat sa se uite la desene.
Dar si altele in care cere foarte multa atentie si asta nu prea placut:tipa,urla,negociaza ora de culcare,iesitul afara,intratul in casa...
Pentru majoritatea rugamintilor il are pe NU in brate,asta dupa ce este spusa de vreo doua ori,primele dati parca trece pe langa el,parca nu aude,efectiv nu ma mai pot intelege cu el.

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Asta cu mancarea se mai intampla... taie-i si dulciurile pe perioada asta. La noi, cine nu papa cum trebuie nu are voie nici dulciuri. Care oricum sunt cam limitate.
Problema cu desenele nu am avut-o, ca nu avem desene la tv. La noi tv merge maxim seara cam 1-2 ori pe saptamana, insa in mod normal numai dvd-uri...
Iar negociatul... asta-i abia inceputul! :-))) Copiii ajung la o varsta cand incep sa se joace cu limitele puse de arinti, si este bine sa se gaseasca posibilitatea sa hotarasca si ei asupra unor limite.
E normal sa negocieze, un timpexagereaza, dar candva se va normaliza... Si la noi a fost la fel si stiu cat este de obositor! Mai are faze extreme, insa in mare e ok. Dar negociaza.
Iti doresc nervi buni, ca vine un timp destul de obositor...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005

adina - eu te inteleg perfect ... chiar daca spui in graba. Si imi place tare mult modul tau de a gandi, de a educa (ma refer la ceea ce povestesti despre jasmina ta).
Si apropo de sfaturi, am sa te interpelez in legatura cu diversificarea, atunci cand o sa incepem ... daca nu ti-e cu suparare. Si pt. ca metodele de la voi vad ca se cam potrivesc cu cele din Italia.

Ma doare capul de moooorrr ... si ma simt lesinata, numai as dormi continuu ...

Petronela si Silvia

Imi pare rau cu capul... Si sigur ca ma poti intreba orice, si eu cred ca in Italia si Austria se merge pe o alta idee in privinta diversificarii.

Mergi la inceput

Esma bine-ai revenit!

Si noi avem probleme cu papica, dar masive! Noaptea a fost iarasi tare obositoare, iar ziua vad ca refuza sanul!!!

Mergi la inceput