Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

toate ca toate ... dar lui Raul nu ii place nici acum sa stea pe burta... cred ca are unele momente cand vrea... dar in rest... nu... si nu...
Cred ca pe urmatoarea o pun pe burta de cand o aduc din maternitate ... fiecare cu piticii lui. Tot sper ca va vrea sa stea si el pe burta sa o ia dea buselea sa nu ii mai iau rotobil(cu toate ca sunt cam 70% nu ..pana acum)... dar e un lenes din cale afara

Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Super tare!

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Fetele, va place ultima poza a Ioanei? http://www.flickr.com/photos/22197252@N07/2421490654/?

MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

E smechera, nu? M-am distrat copios cand i-am pus ochelarii. Saracuta, nu are nici o vina ca mama ei este dusa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

iasmi reuseste sa stea singurica in fundulet catca timp bun!!!! si a inceput sa pape cu mare placere legumele....

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB, mie mi se pare ok; dar cred ca ar fi bine sa incerci sa-i dai totusi masa de legume la pranz in fiecare zi, daca nu ai timp, macar borcanas; cum incercam sa-i educam, asa ii vom avea; eu zic ca e bine cu mesele, Yasmi nu e grasuta, sa pape cat ii trebuie. eu as vrea ca si sclifosita mea sa pape mai bine!

Ioana e !

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Ufff, fetele, is tare suparata! Asta mica tuseste rau de duminica si dupa 3 zile de nurofen+humex azi era foarte rau; am mers din nou la pediatra si am trecut pe eurespal + humex + antibiotic + aerosoli ... si am aflat ca trebuie sa ii iau si Biotics, ca sa nu ii distrug flora intestinala de tot Poate macar asa ii trece ca azi dupa o "sesiune" de tuse + plans era moale ca o carpa in bratele mele...
Eu nu pricep cum poate un trupusor asa de mic sa primeasca toate doftoriile astea... Ma sperii eu cand vad cate flaconase si sticlute am pe raft pt ea

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

ellis masa de la pranz e zilnica, ori de legume ori de fructe. si o papa cu mare drag!!! ultimele 3 zile au fost doar legume la pranz!!! am zis ca o mai las pana la 6 luni apoi incep cu un program zilnic.

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

mamicile de bb2 da ti mi un sfat!! la voi cum a fost cu papa + lapte!!! cred ca e ok cu atata laptik ca e micuta inca, nu??? am prietene care bebei lor de 6 luni nu mai vor lapte si sunt asa suparate......eu ar trebui sa ma bucur???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

mamicile de bb2 da ti mi un sfat!! la voi cum a fost cu papa + lapte!!! cred ca e ok cu atata laptik ca e micuta inca, nu??? am prietene care bebei lor de 6 luni nu mai vor lapte si sunt asa suparate......eu ar trebui sa ma bucur???

Normal ca trebuie sa te bucuri! Las-o sa pape laptic cat vrea ea!
Si eu sunt necajita ca Sofiuca mea nu vrea laptic si din piureul de legume papa doar 7-8 max 10 lingurite si alea cu mari pierderi si cu buru buru in lingurita
Cu fructele stam prost ca la sucul de mar a varsat, la mar ras a varsat si i-am dat azi mar fiert (binenteles doar o lingurita). Maine ii dau doua daca fi bine...dar daca nu ii place ce fruct pot sa incerc mai dulce...banana e prea "grea"?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

BB...scuze...eu nu-s mamica de bebe2 dar mi-am dat cu parerea!
Vroiam sa te intreb, tu branzica si carnita nu i-ai bagat, ca sunteti mai demult diversificate..si daca da, ce canitati i dai?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput