Strumfi de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 17
brazuca25 spune:
Alina la mine neuronu' vigilent e in minoritate si nu prea il mai aud.. Pana la 4 ani zici?! E si asta o metoda anticonceptionala cred eu. Si eu mai vreau un bebe mai ales ca am aflat ca o prietena buna e insarcinata si mi s-a deschis apetitul dupa ce am vorbit cu ea. Offf as vrea dar chiar nu am cum acum oricat mi-as dori eu. Destul am ascultat inima odata, se pare ca in privinta asta neuronu'vigilent functioneaza.
Ieri am cautat pe net retete de biscuiti ca m-am ingrozit citind cate adaosuri sunt in biscuitii normali ( nu cei de bebe) pe care ii tot dadeam Denisei. Ea nu prea inghitea pana acum, dar parca acum ar cam incerca sa si inghita ce molfaie asa ca am zis sa ii fac eu. Am facut o reteta de pe net cu faina normala si cu zahar, si nu au iesit rai deloc, numai ca sunt cam tari si molfaie asta mica juma de ora la unu'. Plus ca a iesit un castron mare mare de biscuiti ca era cantitate mare de aluat asa ca m-am scos si cu desertul pentru restul casei. Mai caut alte retete de biscuiti mai fragezi sa vedem ce gasesc. Sau reteta o fi buna si o fi talentul meu de vina ca au iesit cam tari?!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
cafera spune:
Mamii, tare frumos puiul tau. E un adevarat gladiator, cum ti-am mai spus. Pupici!
Fetelor multumesc mult pt pozele cu biscuitii. Am figit si eu la farmacie si am luat. Acolo nu am fost atenta si acasa am vazut ca au zahar. Ce parere aveti?
I-am dat unul in manuta si s-a bucurat de noua jucarie, dar nu e prea incantata de gust si l-a aruncat repede pe jos.
Alinutzaa spune:
Luna sa stii ca o sa retin metoda asta cu micsorarea cantitatii de laptic, asta pentru cazul in care copilu' meu nu isi revine la obiceiurile sanatoase pe care le avea.
Eu nu il inteleg. Si-a scos singur singurel mesele de noapte, mai intai cea de pe la 1-2 apoi cea de pe la 4-5 dimineata. Astfel incat Tudor, de pe la 4-5 luni nu se mai trezea deloc noaptea. Si ai dreptate tu Luna, acum brusc dupa cateva luni, sa descopere ca de fapt lui ii este foame noaptea???? Chestia e ca mananca 200ml lapte la aceste treziri de noapte, de asta m-au dus pe mine cu gandul la un eventual puseu de crestere. Si nu s-a linistit decat cand s-a vazut cu biberonul in gurita. Of of of, copiii astia
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Luna1 spune:
I'm back.
Cumparat patut si o rochita si bluzita pt mandra pt la vara.
Alina nu l-am desfacut inca (il desfac diseara cu sotul) insa in descriere cica are salteluta. Iti diseara cat de buna mi se pare. Oricum daca nu ii place fie-mii il pot returna.
Brazuca iti inteleg sentimentul legat de dormitul impreuna de aceea eu am instituit regula dormit in patut pana dimineata la trezire pt lapte (5-6) apoi ramane la noi in pat si mai dormim pana vrem noi. Mai nasol e cand se trezeste la 8 si nu mai pot sa dorm cu ea ca nu mai vrea. In plus cand e bolnava doarme cu noi in pat. Pana acum a inteles mesajul si nu s-a obisnuit la noi in pat. Si Cosmin a dormit cu mine sau cu mama in pat pana la 4 ani si sincer pe mine nu dormitul cu ei ma omoara caci ala e placere, ci faptul ca pe la 2 ani vrei nu vrei te duci la culcare la ora 9-10-11 seara,citesti 3 ore de povesti apoi zici stingerea si banditul/bandita te pandeste sa nu dispari. Si astfel daca ai musafiri ii auzi cum se simt bine in camera cealalta sau daca vrei sa faci o baie sau sa vezi un film nu ai cum ca esti sechestrata cu paza langa tine. Asta ma omoara. In rest nimic. Eu cu sotul ne-am facut un obicei seara dupa ce se culca copiii sa avem pt noi macar 30 min in care sa putem sa vorbim vrute si nevrute, sa ne tinem in brate etc si zic eu asa mentinem relatia sanatoasa.
Cafera si acum ce fac fetele dorm in aceeasi camera? Referitor la zahar el nu este bun din cauza ca agita copilul si pentru dinti insa asta nu inseamna sa devenim obsedati. Eu cel putin daca ii iau biscuiti cu zahar ii dau insa nu voi adauga zahar in mancaruri sucuri si altceva. Si nu voi face un obicei din a ii da preponderent mancaruri indulcite insa un biscuite nu mi se pare iesit din comun.
Alinuttza la asta ma refeream ca un copil care nu a avut nevoie sa suga noaptea la 3-4 luni sigur nu cred ca are nevoie la 8-9. Eu sic ca este vorba de nevoia de confort, de a suge si sincer chair daca nu mi-e foame si eu as manca o prajitura daca m-ar astepta cineva cu ea cand ma trezesc noaptea sa merg la WC. Eu am ales sa fiu incapatanata si sa nu-i dau papa noaptea pentru ca ea singura si-a scos mesele de noapte de la 6 sapt. (pe rand nu toate)
Va las ma duc la salata mea de pui.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Luna1 spune:
Mamii e oficial am cuparat biletele vom fi la Roma intre 19 si 26 august. Daca nu esti plecata as vrea sa va vad mai ales pe voinicul tau frumos.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
mamii spune:
i am here my dear :) sa va astept pe vatican??cu siguranta ne vom intalni mi-ar face placere! i can't w8!
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
lorinaoo1 spune:
Alinuta pai alea le-am vazut, nici nu mai stiu daca ti-am spus ca l-am admirat, mai ales alea imbracat "barbateste" cu blugi si camasa. Si imi mai place mult poza de familie, probabil de la botez, in biserica, in care aratati foarte bine toti trei, ca o familie fericita. Insa poza cu piticul printre flori e super, pacat ca e numai una
Camelia in filmuletul ala Lori avea aproape noua luni. Acum aproape alearga tot tinuta de maini si ii mai reuseste sa faca 2-3 pasi singurica. Parul il mosteneste de la tati, cat am fost insarcinata am tot visat sa aiba carlionti Multumim de aprecieri
Mia
Oana eu sper sa aiba Lori orientare sexuala ca a mamei Daca nu, eu tot pe Adeluta o vreau nora Pana atunci promit sa nu o fur
Mada sanatate la puiut
Deni atunci tati e un norocos.
Cafera eu nu am mai mentionat ca au zahar pt ca se mai spusese pe aici si cum stiam ca ai memorie buna... mea culpa Eu sincer ii dau cand e mai nervoasa si e vizibil deranjata de la dinti; asa are ocupatie si mai uita. Cat despre zahar, nu o fi chiar bai daca inghite juma de biscuite o data la 2-3 zile (i-am cumparat acu mai bine de 2 sapt si abia am terminat o punguta de aia).
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
Alinutzaa spune:
Am avut o zi de doi lei cincizeci. Dar nu are nimic. O fi venit pana la urma www.youtube.com/watch?v=5B67QC91qBE" target="_blank">primavara? Enjoy dragelor!
Un pici pe nume Tudor
Alinutzaa spune:
Cica de-acum ies si www.youtube.com/watch?v=K15SxSQLEA0" target="_blank">broscutele sa dea concert pe lac, sa faca parada modei. Hmmm
Un pici pe nume Tudor
CarlaV spune:
Luna, Cristina, Alina, Lavi, Mamii, multumesc pentru raspunsuri. Fiindca tot mi-am amintit, si Saby isi scoate pantalonasii si defileaza victorioasa cu ei sau ii arunca in noi, sper sa nu-si pastreze obiceiurile astea si cand va fi mai mare
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"