Strumfi de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Oana eu sper sa aiba Lori orientare sexuala ca a mameiDaca nu, eu tot pe Adeluta o vreau nora
Pana atunci promit sa nu o fur
n-am inteles prea bine
![](albina.gif)
![](icon_smile_big.gif)
p.s. poti sa-mi trimiti PM oricand, nu te dau la spam!
![](icon_smile_tongue.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
karligutza
sunt mamica Adelutei
![](bis.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cafera spune:
Salut!
Lavi, nu-ti fa probleme! Tu nu ai facut decat sa ma ajuti si iti multumesc inca o data. De cand am cumparat biscuitii, m-am calmat si impacat cu gandul ca incepe sa fie fetita mare si trebuie sa se adapteze. Vorba ta si a Lunei: asta sa fie baiul, zaharul din biscuitii de copii.
Luna, fetele mele dorm fiecare in camera ei. Cand am facut planul casei, Ilinca nu era cu noi si nici nu ne gandeam ca o sa vina si o sa ne faca viata atat de frumoasa. Din aceasta cauza dormitorul ei e cel de oaspeti, transformat. Are inconvenientul ca e mai mic si nu are loc de joaca, mai ales acum ca am si patut si pat mare. Tocmai de aceea ziua se joaca amndoua la Alexia in camera, dar ritualul de noapte se desfasoara la Ilinca, dupa care, fiecare in patutul si camera ei.
Mie imi e mult mai usor acum, cu doi copii, decat atunci cand Alexia era copil unic. Acum se au una pe alta, se iubesc si Alexia a devenit mult mai intelegatoare. Nu va imaginati ca nu are si momente cand ma vrea doar mamica ei exclusiv, dar mi se pare o reactie normala.
cafera spune:
Ma uit la "Dansez pentru tine". Imi place tare mult cum danseaza si mi-am adus aminte de anii in care mergeam saptamanal la ora de dans. Am inceput inainte de nunta noastra, sa putem sa avem prestatie laudabila si am continuat pana a implinit Alexia 4 ani. Tare rau imi pare ca nu am mai reusit sa ajungem...Aveam un profesor de exceptie si pt mine era o adevarata hrana pt suflet timpul petrecut acolo....
Alinutzaa spune:
Cafera gand la gand cu bucurie. Si eu ma uit la Dansez pentru tine si ma apuca si pe mine un doooooor de sala de dansuri de nu pot descrie. Ultima oara am fost intainte de nunta (adica in 2006), dupa aceea nu am mai avut timp ca am alergat sa cumparam un apartament dupa care (la 2 luni de la nunta) am ramas insarcinata.
Tu la ce sala te duceai?
Pe mine ma incearca de ceva vreme gandul de a ma reintoarce in pantofii de dans si cred ca foarte curand se va intampla. Ce zici? Vii si tu?
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
karligutza spune:
cafera la poza asta te referi? eu cel putin cand ma uit la poza asta simt aceeasi emotie ca atunci... a fost prima data cand mi-am tinut in brate COPILUL...
doamne ce bucurie interioara!......
ce sentimente m-au cuprins!...........
o multime de "furnici".......
o multime de fiori m-au luat atunci si acum cand imi amintesc acele senzatii......
dar cui ii povestesc eu toate astea? stiti si voi prea bine cum e!
da... intr-adevar pentru aceasta senzatie, iti tot vine sa faci copii... asa cum zicea si Anya despre starea de gravida! o "stare" pe care ne-o putem permite doar de cateva ori in viata!
karligutza
sunt mamica Adelutei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
'naseara! v-am tot citit dar nu prea ma lasa andrei sa stau pe langa PC. ieri a cazut iar din pat, asta sub ochii mei. a plans putin si i-a trecut. m-am speriat, dar probabil trebuie sa ma "obisnuiesc" cu senzatiile tari.andrei mananca o zi bine si 4 nu. il las in ritmu lui ca oricum n-am ce sa-i fac.
am vazut si ceva poze si curtea amenajata a alinei.a! super.
luna ma bucur ca ai "aparut"!
Mihaela
cine n*are "restantza" n*are prestantza!
karligutza spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Dna Hook, of, dna Hook ce dor imi mai era de postarile tale si de Adeluta [alacaretestrangeinbrate]Tot voiam sa-ti trimit un PM dar mi-era sa nu zici ca sunt femeie nebuna
Am vizionat cu mare placere toate pozicile si filmuletele si ma declar, oficial,Si stii ce mult imi place poza asta, esti atat de duioasa
si fara suparare, dar tititza ta seamana cu tati. Chiar voiam sa te intreb daca umbreluta aia e accesoriu al caruciorului sau ai luat-o separat?
in poza aia nu sunt eu, e sora mea
![](radtare.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
si adeluta e clar ca e leita lu' tac'su... sa-l vedem pe urmatorul cu cine seamana?!
![](albina.gif)
![](bandit.gif)
umbreluta e luata separat, carutul e CHICCO, umbreluta e BERTONI, am luat-o acu' in martie de la KIDEX, cu 25 lei.... problema e ca cica nu au magazine decat in Timisoara, deci daca s-ar putea sa rogi poate pe Ashera (si-acu' vine Ashera sa-mi multumeasca
![](cuplucasatorit.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](batutincap.gif)
ce dragut ca Lorinei ii ies dintisorii... si noi avem mare spor la dinti, se vad si jos si sus, sunt ca ciupercutele sub frunze dupa ploaie! [hihi] ce iepurasi dragalasi o sa avem in curand! insa am o "suparare"... eu n-am fost pe faza unde/cand ai dat linkul cu Lorina mergand ........ si as vrea si eu sa o vad
![](plang.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
karligutza
sunt mamica Adelutei
![](bis.gif)
cafera spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ne-am luat masa de lapte si acum puiul doarme si mama descarca niste poze.
Ne mai auzim.