Strumfi de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by cafera

Daca vreti sa stiti ce mai facem....

www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Mamica de printese

no comment ca nu mai am cuvinte!

Buna dimi, haideti pe la mine la o cafea si maine la tort:)
Laur a cazut in sfarsit din pat offfff!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Pupam baietel cazut. Sa nu fie suparici ca dam na-na la podea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! Violeta, multumim de cafeluta.

Dna Hook am intrat in pamant de rusine , vezi daca ma grabesc sa-ti laud fata (na, ca nu stiu pe ce maneca s-o scot). Oricum semanati bine, chiar daca tu zici ca nu si m-a indus in eroare un pic faptul ca nu i se vedea fata prea bine. Oare tre' sa va dau cate un miel acu de Paste?
Cu "supararea" aia se rezolva, il pun din nou, il stersesem pt ca era o panarama de film (daca mi se permite sa vb urat), il facusem in prima zi de febra a Lorinei, singurica acasa, nu era nici incadrat cum trebuie, se mai enerva si Lori ca nu o lasam sa mearga unde avea ea chef si eu o tot puneam sa stea "copacel". Alt filmulet inca nu am facut ca inca nu m-am invrednicit sa iau alta caseta, ca sa vezi ce lucru mare e . Cat despre umbreluta, multumescu-ti foarte de info, ca a picat la tanc. Adica la noi chiar e targ Kidsmania si sper sa gasesc acolea, daca nu, vad eu cum negociez cu Ashera In alta ordine de idei, deci, pot sa-ti fac declaratii si pe PM, da?

Cafera

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ma duceam la fata mea cacacita, dar n-am rezistat sa nu ma uit la frumusete de Ilinca cu ciorapei tare sic

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Multumim Violeta si Lavi! Am inima mare, mare, mare....

Mergi la inceput

Mai fac si eu ultima strigare care Denis, baietel deja colectionar: o mai vrea pe broscuta de Ilinca, au ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cafera, m-am delectat cu pozele tale, Ilinca e superba si dulce si expresiva, iar Alexia e domnisoara, cred ca deja ai coada de admiratori la usa. Le admir mereu tinutele, asta ma face sa-mi doresc inca o fetita ca sa le pot imbraca la fel.

Apropo: "buna dimineata!" si "la revedere!", plecam cu Saby la doctor.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Te pupam toate trei, CarlaV. Si pe Sabi, de asemenea. Noi iti tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza! la amiaz.....azi am facut un lucru fff important (dupa parerea mea): mi-am impartasit baietzelul!!!!! recunosc ca a fost initiativa soacrei , ca am "protestat" la inceput, asa cum fac la mai toate initiativele ei, dar acum sunt bucuroasa! a fost asa cumintzel.....si a baut tot vinu de impartasanie!

karligutza in ce parc va plimbati ca e superb! ce flori minunate. of ce n-as da sa stau mai aproape de un loc verde!super umbreluta. oare unde s-or gasi? ca vine vara si o sa ne trebuiasca si noua.

Mihaela
cine n*are "restantza" n*are prestantza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

salut!
cafera, tocmai am deschis si eu calculatorul (nu am avut curent de dimineata) si raspund la apel. denis o vrea pe broscuta ilinca cea dulce, dulce; sigur ca o vrea! chiar ma pregateam sa-ti scriu. eu sincer te invidiez. cred ca ai niste fetite tare cuminti si pe deasupra traiesti si fara somn, bag seama. noaptea calci, dis de dimineata incarci poze si mai esti si mereu prezenta pe forum cu laude si ganduri bune pentru fiecare! tine-o tot asa. va trimitem pupici la toate trei!
am vazut-o si pe iubita mea adeluta, si pe ilinca de panda77, si pe baietelul lui mamicamelia si inca multi altii (am vazut toate pozele, dar am uitat), ca tare greu mai ajung la calculator.
mie mi-e dor de anya, tare. ii simt lipsa pe forum. vreau sa ne mai pvesteasca de arina si anya mica, ce perle mai scoate si ce gesturi iubarete mai face arina. plus sa ne sfatuiasca asa bine.
carlav, o intrebare - arnica ch 30 se da daza unica? 2 sau 3 granule? denis are a doua cazatura la activ, ca m-am jurat sa nu-l mai las in patul nostru. dormea, ca de obicei ziua, in patul mare si am zis ca il aud daca se trezeste - apartamentul e mic si chiar nu se pune problema sa nu-l aud. dar el s-a trezit si fara sa scoata un sunet a migrat spre marginea patului, pana a cazut si am auzit poc. insa cazatura asta a fost mai usoara decat prima, zic eu. ufff ca mor de ciuda cand se intampla.
fetelor, mie mi se pare o mare provocare sa stai cu un copil de varsta lor acum, sa iti pastrezi calmul si rabdarea cand nu fac nimic din ce ar trebui, sunt mofturosi si plangaciosi, isi baga mancarea de pe la gura in ochi si apoi plang, nu pot respira de nasuc infundat dar cu nici un chip nu-i poti pune ser/apa in nas, nu mai zic de pompita, cu pus/scos pampers nu mai zic si tot asa. si eu cei mai multi nervi ii acumulez din cauza ca fata de el nu ridic vocea, ii vorbesc calm, ca si cum ar fi cel mai bun copil (de fapt chiar e) si la interior se aduna. si imi vine sa plang uneori de oboseala si toate astea adunate... cred ca asa patiti si voi, dar iaca eu m-am plans oleaca.
slava domnului ca a venit vremea buna si mai ies pe afara. va pup!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput