Strumfi de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 20
cafera spune:
Cristina, se pare ca azi impartim pupici baieteilor care au fost temerari si au cazut din patut. Va dam si voua unul dulce, dar sa fie ultimul pe motivul asta.
Alinutzaa spune:
Buna dimineata la pranz [alacarecascadetroznescfalcile]
Mi-a facut-o piciul meu azi noapte. M-am bagat si eu la somn pe la 1.30 si nu am apucat sa adorm cand pe la 2 a inceput mieuneala. I-am pus suzeta, l-am leganat, nimic. Pana la urma i-am dat sa manance. Mai intai vreo 130 ml (am zis sa urmez sfatul Lunei) dar mai vroia. Scuipa suzeta si deschidea gurita sa ii mai dau. Asa ca i-am mai facut un 130. Si dupa aia somn din parti, ca nu mai vroia sa adoarma. Am reusit intr-un final sa adormim amandoi pe la 4 fara 20. Si dimineata la 8 fara un sfert mi-a dat din nou desteptarea
Cafera mi-ai inseninat ziua cu asa fata frumoasa si dulce si cocheta si dragalasa. Sa stii ca a admirat-o si sotu' si taaaaaaare mult i-a placut.
Ma duc sa ma trezesc
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Luna1 spune:
Cafera superba fata ta. Mor de dragul ei si e asa eleganta.
Alina patutul are saltea si mi se pare genial, e foarte incapator, se deschide si pe deasupra si pe laterala, salteluta nu este foarte groasa insa cu o paturica peste mai groasa este perfect. Ce mai eu ma felicit pentru alegere. O sa fac poze si apoi deschid cont pe flickr pana imi repar galeria. Pupici.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
mamiCamelia spune:
Salut fetelor. Si eu l-am impartasit pe Luca sapt trecuta. Am povestit aici la un moment dat.
Au aparut poze noi la BebeLuca, grupate oarecum pe seturi, sa ne puteti admira mai usor.
Eu am o probl la poze; iubitul e tare orgolios la capitolul "calitate" ca e de specialitate si m-a rugat sa le "impartasesc" cu voi doar pe cele mai bune... asa ca tot selectez din duzina noastra pe cele care indeplinesc criteriile lui... dupa mine le-as pune pe toate, ca nu-s deloc gresite, dar el vede tot felul de "defecte", ba de lumina, ba de contrast.... nebuneala, ce sa-i faci.
Sunt atatea fetitze frumoase aici ca o sa obosesca fecior'miu la petzit... pana la urma ii face ma'sa o fata sa-l sature
Camelia
http://www.flickr.com/photos/bebeluca/
cafera spune:
Alinutzaa,Luna1, va multumimmmmmmmmmmm ca ne-ati vizionat si suntem incantate ca v-a si placut.
Alinutzaa spune:
Incerc sa schimb capitolul. Sper sa nu iasa o mare varza.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by sunflower1979
fetelor, mie mi se pare o mare provocare sa stai cu un copil de varsta lor acum, sa iti pastrezi calmul si rabdarea cand nu fac nimic din ce ar trebui, sunt mofturosi si plangaciosi, isi baga mancarea de pe la gura in ochi si apoi plang, nu pot respira de nasuc infundat dar cu nici un chip nu-i poti pune ser/apa in nas, nu mai zic de pompita, cu pus/scos pampers nu mai zic si tot asa. si eu cei mai multi nervi ii acumulez din cauza ca fata de el nu ridic vocea, ii vorbesc calm, ca si cum ar fi cel mai bun copil (de fapt chiar e) si la interior se aduna. si imi vine sa plang uneori de oboseala si toate astea adunate... cred ca asa patiti si voi, dar iaca eu m-am plans oleaca.
slava domnului ca a venit vremea buna si mai ies pe afara. va pup!
ce bine le zici! eu ma gandeam cum reactioneaza o bona, care n-are nici in clin nici in maneca cu bebe, la asemenea "comportamente".
Mihaela
cine n*are "restantza" n*are prestantza!