Strumfi de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
mamii spune:
Asa am pus si linckul cel nou cu poze la semnatura!
Luna e super tare patutul
Mi_a multumim de aprecieri
Mamicamelia da intradevar mi-am dorit copilul tot timpul dar..am avut un moment de ezitare.. nici nu vreau sa ma mai gandesc!Acum ii multumesc lui Doamne Doamne ca nu m-a lasat sa fac cea mai mare gresheala din viata mea!
Luna tot pt tine am o intrebare!cum sa fac sa ii scot mesele de noapte??CA nu se potoleste decat cu biberon nici macar sanul nu ii mai convine!Si bea cam 2 biberoane pe noapte de cate 120 160ml..uff eu chiar sunt in dilema
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz[/b]
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamiCamelia spune:
Vai Luna m-ai lovit rau de tot. Ai mare dreptate cu papa de noapte dar uite ca de vreo saptamana incerc sa-l pacalesc pe Luca ba cu apa ba cu ceai ba cu suzeta. Dar se trezste tare des si pana la urma pe la a 3a trezire il pun la san. Asta noapte plangea ca nu mai aveam lapte la tzitzi cat dorea el...i-a adus tati laptic cald. I-am dat crezand ca e doar un pretext ca va papa putin. A ras 160 gr de n-am avut timp sa le vad. Tare ma gandesc sa nu-i stric bunatate de dintzisori
Camelia
http://www.flickr.com/photos/bebeluca/
Luna1 spune:
Mada sanatate multa lui Emily. Offf, pupici multi din parte noastra. Te rog alege tu un loc unde ne-am putea vedea si iti spun daca putem trece pe acolo. Cumva in drum spre Hyeres dinspre Calais.
Mamii iti spun ce face prietena mea caci eu am avut norocul sa si le scoata singura, metoda este recomandata de medicul lor. Deci nu poti scoate ambele mese in acelasi tim, te concentrezi intai pe una si cand reusesti cu aceea lasi sa treaca putin timp si apoi o scoti si pe cealalta. Incepi prin a ii da cantitatea din ce in ce mai scazuta de lapte, adica daca acum mananca 180ml ii dai diseara 150 ml, seara urmatoare 120 ml, apoi 90 etc. Probabil daca ii dai suzeta e bine sa i-o oferi dupa ce papa lapte. Dupa ultimii 30 ml ar trebui sa nu se mai trezeasca insa daca o face ii dai putina apa. Se pare ca de plictiseala nu se mai trezesc. Nu stiu ce sa zic, la prietena mea a functionat. Insa personal nu l-as traumatiza, daca urla dupa ce ajungi la 30 ml si tot vrea sa manance i-as da totusi. Nu stiu ce sa zic, eu pot fi radicala in unele situatii cum ar fi dormitul la ea in patut insa nu cred ca as suporta sa stiu ca ii este chiar foame si plange de foame. Si cred eu daca nu fct inseamna ca ii este chiar foame.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Luna1 spune:
MamiCamelia nu stiu ce sa zic, uite si Adelise s-a trezit aseara din ora in ora insa pentru ca ea in general doarme de la 8 seara pana la 5-6 dimineata (chair si 8) eu ma incapatanez sa cred ca nu ii e foame. Adica nu pot sa cred ca acum 2 nopti nu i-a fost foame si aseara da. Poate daca i-as da ar manca si ea insa prefer sa
o iau in pat cu mine pe la 3 noaptea(nu mereu, doar cand nu se linisteste cu nimic) insa in general ii dau suzeta, ursuletul langa ea si gata.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
mamii spune:
luna am sa incerc sa ii micsorez cantitatea de laptic!Chiar am sa icnerc! Ideea e ca seara daca ii dau paste imi doarme mai mult dar nu ii pot da in fiecare seara paste ca asta inseamna sa il fac ca un porc de craciun deala de lapte totushi
Suzeta nu a vrut.o niciodata si nici nu am insistat!
Cu somnul noi acum incercam sa nu il mai balanganim ci doar sa il luam in brate si el sa adoarma inca nu s-a obishnuit de tot dar e altceva oricum!Iar dupa am sa incerc sa il obisnuiesc sa adoarma singur!Eu suport sa il aud plangand sotul nu si nici nu am cum sa combat cu el...
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
Luna1 spune:
Mamii ultimul mesaj si fug dupa patut. Ai incercat conceptul attachment toy? Adica acum cand incerci sa-l obisnuiesti sa nu doarma leganat da-i un ursulet ceva moale (pt varsta lor) sau chair o bucata de material moale pe care cand e timpul de nani i-o dai lui in manuta sau o pui langa fetisoara insa numai cand e timpul de nani. Nu la joaca sau altceva. Astfel cand vei dori sa-l pui sa doarma singur ii vei da ursuletul sau ce ai ales tu sa-i dai si fiind un obicei sa-l simta aproape va adormi mai usor. Astfel oriunde pleci va adormi mai usor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Corina Deni e picatura rupta din tine, tati ce zice, nu e gelos?
![](icon_smile_big.gif)
Hello, ca am intrat asa buzna si nu am salutat!
mamik de
![](bibe.gif)
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
De trei nopti fiica-mea doarme cu muuuulte pauze mult frecus, marait si toate cele. Iar eu dorm din parti! O fi ceva in aer ca vad ca mai multi bebei fac asa.
Recunosc ca eu am invatat-o pe Deni sa doarma la san si numai asa adoarme, mai nou nici nu mai doarme in patul ei ci al nostru. Cum o pun in patut se trezeste si plange de zici ca o pun pe spini. Asa ca dorm intr-un coltisor de pat ca sa se desfasoare ea in tot patul....si ea tot dupa mine e ca trebuie sa doarma cu mana pe mine. Imi fac oarece procese de constiinta ca a mea nu stie sa doarma singura si uneori mi-as dori sa dorm si eu ca omul pe jumate de pat...dar in acelasi timp mi se inmoaie sufletul cand o simt noaptea cum ma cauta si pune un picior sau o manuta pe mine. Mi-e asa un drag de ea ca nu imi vine sa o mai mut in patut.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
X-ray spune:
luna merci mult de tot!hai ca l-am studiat la greu,pare a fi solutia ideala,chiar nu vroiam sa o invat in concediu pe eli sa doarma in pat cu noi.dar dupa ce-l despachetezi imi poti spune daca are salteluta sau ceva de genul asta?
mamii ai un baiat tare dragalas! si ce pofta mi-ai facut de roma... ma duc sa o sun pe mama
si multumim tuturor de complimente!
sanatate lui emily!
corina avem niste prieteni care tot asa de dragul ei o tot luau in pat si acum are 4 ani si tot cu ei doarme.stiu cum e,sotul seara ma inebuneste"oare nu plange sa o luam la noi in pat?"el abia asteapta sa o ia in brate ,si mie imi place dar ma agat de neuronu' vigilent si ma gandesc ce voi face cu doi in pat....(ca unul cel putin tot mai fac
)
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
a re-inceput votarea,bulina e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
cafera spune:
Am uitat sa va spun ca Alexia a dormit cu noi pana la 6 ani, iar camd a implinit 7 ani, a primit-o cadou pe sora sa. Acum, va las pe voi sa radeti, ca eu rad in hohote. De, cand ne-am vazut singuri in tot dormitorul matrimonial ce ne-am gandit: hai sa mai facem un copil. Sper insa sa doarma in patutul ei Ilinca, ca noi ne-am facut norma de dormit 4: Alexia, eu, sotul si...papusoiul. (Papusoiul asta era un bebe de cauciuc imens. L-a depasit in inaltime pe la 4 ani. Asa ca...)