Timisoara, Impreuna! (98) pregatim editia 100
Raspunsuri - Pagina 19
katik spune:
ma duc sa pap o salata greceasca si sa beau un ceai verde cu lamiie si vanilie. dupa aia revin, daca ma lasa robi-ul.
Mariaa spune:
Katik adica unii cu job-ul altii cu robi-ul ![]()
btw, sper ca maine faci prezenta, da?! nu de alta, da' ne e dor (si)de matale!!
Anda, dezsocheaza-te mama...112 e pe vine ![]()
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
gonghy spune:
Fetele terminai si io de facut o ciulama de ciumperci si smantana si am fript neshte nuggets....paparam,Maya face nani deja.....
Da ii o problema maaaaaaaare la mine....
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
gonghy spune:
Io azi aflai asa FULGER ca duminica sunt Floriile adica zaulica me' 

adica.....ca intelegeti toatele io mis FLORINA.........
O sa spuneti:"Da si ce-i cu asta,vrei si flori??"
Nuuuu nu vreau dar o sa am musafiri ca in fiecare an.........acu' mi-am dat samaaaaa.........asa ca maine fac mancare,prajituri si nu stiu daca ajung la distractziune sau ajung mai tarziu oleaca de ora 15-16......

Piiiiiii bine ca nu am aflat chiar Duminica 

cand sunau musafirii la usa si io nexam nika sa le dau.......
Uite domne' ce inseamna sa n-ai calendar bisericesc in casa,ca niciodata anu' asta nu am cumparat calendar de la biserica 

Gata merg sa dezghetz frigiderul pana doarme Maya ca dup'aia frasu' mai poate de ea.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by gonghy
Io azi aflai asa FULGER ca duminica sunt Floriile adica zaulica me'adica.....ca intelegeti toatele io mis FLORINA.........
O sa spuneti:"Da si ce-i cu asta,vrei si flori??"
Nuuuu nu vreau dar o sa am musafiri ca in fiecare an.........acu' mi-am dat samaaaaa.........
iti dau io flori...din alea de plastic. si-ti dau cu ele-n cap daca nu vii. 'nteles?!

sau faci valuri ca sa apari in poarta la Anda : surpriseeeee
pentru Emmawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara