Timisoara, Impreuna! (98) pregatim editia 100

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

doris, io n-o sa fuzionez in vecii vecilor!!!!
scoala o voi face pe golf V iar de luat ne luam opela sau renault, mai mult ca sigur
da' o sa va spun din vreme cind o sa ies pe traseu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ce faza tare ar fi ca la examen auto de una bucata Katik, sa fim pe marginea drumului sa-i facem galerie toate

imi si imaginez tabloul...
112 ar fi prea putin...

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Katik golf V
gata burta??... de ciorba vorbesc

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

Mergi la inceput

mariaa,
da, ar fi de coma, acolo la mall unde se da sala, ca acolo e baiul mai mare

Mergi la inceput

burta e gata demult din pacate
si ciorba e gata!
da, golf V, tare faina! vedem si cum e nenea instructorul, am auzit ca e ok si acela

Mergi la inceput

nici o problema...se aranjeaza!! tu zi numa cand si unde si ne rezentam!! si daca mai luam si echipamentu' de la carnaval...vai de steaua mea...aveam asigurat covor rosu pana la etaj pe Vacarescu ...

pentru Emma

Mergi la inceput

Mergi la inceput

ati aduce cineva de dincolo? sau il iei de aici? cat imi doresc si io unu...visez cu ochii deschisi la unu...zilnic..
ce culoare vrei?
cate roti? ...cate centuri?...cate volane baga tot

pentru Emma

Mergi la inceput

pai, opel astra caravan, diesel de preferinta dar cred ca se schimba pe benzina la ce pret a ajuns motorina. culoare, fie ce-o fi.
daca o fi renault, atunci va fi renault megane estate.
inca nu stiu daca vom lua de afara sau de aici, sa vina intii banii apoi vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

wtf???

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput