Timisoara, Impreuna! (98) pregatim editia 100
Raspunsuri - Pagina 14
gonghy spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
aaa....Laurelu....
tu i-ai facut lui Clau un dans din www.youtube.com/watch?v=ztobeRcQMEE" target="_blank">asta
ca daca da, trebuia sa zici, iti imprumutam io parii de la rosii...cu aia nu te accidentezi asa grav

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
Doris-Alina spune:
Bey, ios-s curioasa cum arata fatza lu aia, dupa eveniment...turtita rau, cred...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Stai, ca l-am mai vazut de doua ori, parca se vaita aia, au, au...sau mi se pare mie?

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
deci, avem dalsul la dulap...si dansul www.youtube.com/watch?v=xzPXlO9ChH4&feature=related" target="_blank"> la bara ![]()
Laurelu, ce alegi??
mai am ceva genunchiere de cand jucam handbal, ti le imprumut?? zau ca mai atenueaza din cazatura ![]()
![]()
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
gonghy spune:
Fetelor io am crezut ca proasta o crepat 

Doamneeee multi prosti pe lumea asta si se mai pun si pe internet sa-i vada lumea 

Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
Doris-Alina spune:
Maria, tu vrei sa fac febra musculara la falci?
Io una nu mai pot de ras...
Laurelu, chiar asa...ce preferi? dulap sau bara?

POZE CU NOI
gonghy spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
deci, avem dalsul la dulap...si dansul www.youtube.com/watch?v=xzPXlO9ChH4&feature=related" target="_blank"> la bara
Laurelu, ce alegi??
mai am ceva genunchiere de cand jucam handbal, ti le imprumut?? zau ca mai atenueaza din cazatura

De unde le scoti mamaaaaaaaa............si io credeam ca aia nu mai are suflu in ea.....credeam ca isi da obstescul sfarsit sub dulap in
goale fara sa o mai vada ABDUL....

Poze cu noi
claudia74 spune:
Doamne miluieste cum spui si tu Laurel,nu se poate Domn'le asa ceva 

,da'le d..k de cotofene.
Bey pe mine ma doare de la atata ras,dar pe ea ce-o durea prostia,vai de steaua ei.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
gonghy spune:
Ba io nu prefer nici una dansez
direct pe Clau si aterizez pe moale/tare 
Poze cu noi
Mariaa spune:
sau ... cu www.youtube.com/watch?v=Vmf1Ei8ViB4&feature=related" target="_blank">stropitoare a pe campii ![]()
![]()
![]()
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara