Timisoara, Impreuna! (98) pregatim editia 100
Raspunsuri - Pagina 13
claudia74 spune:
Ti s-o fi cracanat tie ceva
ca pagina nu e cracanata sau numai vad io bine 
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Ana68 spune:
Saluti...
Dana...ce bine ca nu sunt singura care injura sistemul medical romanesc...Domnul Lazarescu este un adevar absolut!Sa dea Domnul sa rezolvi cu bine problema la particular!Auzi?Intrebare:cuiu e kuru?![]()
Doris....asa deci...va sarbatoriti in nordul tarii...foarte frumos!Programul excelent...sa aveti vreme faina,ca sa puteti sa faci cat mai multe excursii.Noi vom fi la Medias...Misto faza cu wc-ul..![]()
Kati...intreb si eu retoric ca si Doris...Hai sa ai succesuri multe!
Uau....deci matzele sunt la Viena...super!Ma bucur ca Ema e ok...
Silvana....super!Cred ca esti tare fericita!Bravo...acuma poate veni mama ta cand doreste la tine!
Anda...Nah bun,deci pe la 15-16...
Lore,daca te incalzeste cu ceva...si pe mine ma enerveaza cumplit vremea asta...ma seaca de mor...
Laura...ce ai patit?Esti nuda?Ai facut gaura in sifonier in cautarea chilotilor?Sau ce calciu' meu ai patit?Ai grija de tine,draga mea...ce naiba?Tu la farmacie,tu fara calciu...ca cizmaru' fara cisme si croitoru' fara haine.
Simona,da' ce bai ai avut cu melitia?
Na,hai pusi...mai vorbim.Daca nu...ne vedem maine intre 15-16...
Apropos de 15-16...stiti bancul ala cu 13-14???E cam vechi,da' mie mi se pare haios!!!!!
Cica Itzic si Shtrula vorbeau:
Iztic:"Bay Shtrula,cum sa fac mah si io sa agat o gagica...am vazut una misto rau si vreau sa i-o pun ,dar nu stiu cum sa o agat".
Shtrula:"Pai bay Itzic,te duci la ea si o intrebi asa,discret:"Domnisoara,sunteti libera intre 1 si 2(unu si doua)?"
Bun,zis si facut...merge Itzic,vede gagica faina si vrand sa fie bine crescut si sa vorbeasca academic,merge la ea si o intreaba discret:"Domnisoara,sunteti libera intre 13 si 14?"
La care tipa se intoarce catre el suparata si ii raspunde:"Bay boule,ma-ta e caracatitza!".![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mihi spune:
clau ...nu-mi mai cobi cu soacra...hai pupici pe ochisorii inflamatzi...
laurelu tu itzi facusi analizele de ziua ta?...
vezi ca io dupa ce am nascut pe Arpi dupa un an..tot cam asa eram...si in sange imi era ok calciu da mi-a dat dr de familie cred,... trimitere la judetzean si am facut cred ca EMG ii spune...Ca in tzesut...si acolo arata aproape ca-s spasmofilica...pupici si meri de fa un EMG... Seamana cu EKG dar pune niste placute...nu mai stiu unde
...ca fu mult de atunci..
Simona...nici nu ascultasi dedicatia mea...trebuia sa-ti trimit "vama veche" cu politzistul
io cica vreu sa tzin post azi dar sunt nrvoasa pe tata lumea...acidul asta tot imi urca...dar razbesc io cumva si ziua de azi...
mihi
claudia74 spune:
Vine seful lui sotu pe la ei si de vede dulapul rupt in doua ce-o zice ca-i dazmat acolo... ia sa il ia o tura la lucru pe Clau ca prea le merge bine impreuna...![]()
Mihi take it easy.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Doris-Alina spune:
quote:
Originally posted by claudia74
Vine seful lui sotu pe la ei si de vede dulapul rupt in doua ce-o zice ca-i dazmat acolo...
Da, chiar asa...
Laurelu, ia repede un cearceaf, acopera dulapu, si cand o veni sefu lu Clau, tu cu baticu-n cap si cu mainile in sold, ratzoita la ala, zici:
ne scuzati, zugravim...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
aaa....Laurelu....
tu i-ai facut lui Clau un dans din www.youtube.com/watch?v=ztobeRcQMEE" target="_blank">asta 
ca daca da, trebuia sa zici, iti imprumutam io parii de la rosii...cu aia nu te accidentezi asa grav ![]()
![]()
![]()
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
gonghy spune:
Meeyyy fetilii o facut Clau un misto de mine....

.........da io coc io......cica de aia mi-o zis asa ca stau prea mult pe
si nu mai am timp de altele prin casa.
Au ce i-o fac de nici nu mai stie de el......

Dulapu' e la locu' lui....io mis intreaga....ce mai .....merg sa fac ceva sa mancam de amiaz ca Katik e cea mai harnicutza dintre noi azi la capitolul 
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
Doris-Alina spune:
Maria, esti de coma comelor.....
Io una nu mai pot de ras....sunt pe jos...

Vezi Laurelu, ce patesti?
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
stai ca-i sub dulap inca...![]()
![]()
![]()
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara