Timisoara, Impreuna! (98) pregatim editia 100
Raspunsuri - Pagina 10
Doris-Alina spune:
Katik, scrie deja mesajul, e pe vine, stati pe-aproape...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
claudia74 spune:
mey Dana care cui si fiica-ta stie deja de cuiurile noastre,bey da dasceapta ii,samana pra mama ei
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Doris-Alina spune:
Danitin, totala Spiridusa, da ca O`stai, nu-i nici una...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
gonghy spune:
Ptiu....ptiu....ptiu.....schip de trei ori in
si fac matanii 

.....beeyyyy voi v-ati bolunzit?
Nu mai intrai ca pana am schimbat fata,pana i-am dat sa manance....
Da de dimineata am avut o aventura ho-rror 

M-am ridicat din pat si am aterizat
direct in dulap.......asa de tare am ametit......am avut cred o cadere
de calciu.....

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
claudia74 spune:
[quote]Originally posted by gonghy
M-am ridicat din pat si am aterizat
direct in dulap.......asa de tare am ametit......am avut cred o cadere
de calciu.....

[bang
Apai asta nu-i de ras mey fetelor, du-te fata vezit-ti de calcemie,baga lapte,branza,alea,alea, bzw ti-ai revenit sau acu te doare capul 
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Doris-Alina spune:
Deci...concluzie:
Laurel, ametita...nu de sarcina...ci de lovitura in dulap...

POZE CU NOI
danitin spune:
Deci Laurelu nu-i gravida da a ametit, greturi ai?
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
gonghy spune:

MOOOOOOOOAAAAAMMMMAAAAAAAAAA FETILIIIIIII 4 pagini numa cu suspans ca e Laura
ori ba????????
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC