Timisoara, Impreuna! (98) pregatim editia 100

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

na, acu ma duc afara puitn ca nus e mai poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Laurelu, acuma, radem noi, da serios, mergi la control, ca nu-i de gluma...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by danitin

Pei ce faceti mei, pauza mare, asa vreti voi cap 100?

Doris super programul de Pasti. Sa-ti fie de bine si petrecere frumoasa!

Iaca perla de spiridus:
- Mama, cu se face pisu?
- Pe olitza..
- Nu, asa, de unde vine pisu...
- Din basicuta. Toata apa si ceiutul si supica pe care le mananci merg prin stomacel, acolo tot ce-i bun din ele se absoarbe si apoi ce ramane se treansforma in pisu, ajunge in basicuta si cand se umple iese afara
- Da, da de ce iese, o absoarbe cuiu?

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Piii tatiii breeeeee.........cat de grijulii sunte-ti voi cu minii.....auuuuuuuuuuu..........ca mi se bulbucara di tat sa vad grija voastra pentru minii.......beeeeeiiiii..........

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

No bun, lamurit misterul ametelii lu Laurelu, , ras de perla Spiridusului, altceva de ras? mai aveti?

Io astept...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

No, vedeti de ce mi-i draga mie Laurelu?
Cand scrie ea, mi se coloreaza ziua si viata!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Hallloooo gagixurileee...pai cand o-i ramane io o sa scriatzi un capitol in 10 minutzele....

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Doris-Alina

No, vedeti de ce mi-i draga mie Laurelu?
Cand scrie ea, mi se coloreaza ziua si viata!

Io de aia va asa de mult...........beeeeyyyyyyy fug sa strang fuga prin casa.........cica vine sefu' lu' Clau pan' la noi......

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

declar deschis -
nu mai am nici o sansa. aia de la Politie au zis ca nu se incurca cu mine. pot circula libera pe strazi ...

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Si aia de la vacarescu ce-au zis, Maria???
Te tin ambulator?

POZE CU NOI

Mergi la inceput