Timisoara, Impreuna! (98) pregatim editia 100

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

ati narozit,dar de unde ati scos-o,ceva stiti voi,hai mai Laurel zi-ne ceva...
Mai Doris cu mancarea e numai la plan inca nu m-am apucat ca am mai avut alte treburi casnice,ai dreptate tu.
Mi-e o foame Katik arunca si aici cu ceva, mai io nu pot sa manc cand lucrez,ma doare stomacul de foame dar nu am pofta vai de capul meu,sa va spun cate kg am.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

claudiooooo, am dat mai inainte pt doris, ia de acolo ca e destul!

Mergi la inceput

hai bey laura, baga-te mai repede si zi, ca trebe sa merg afara cu cupilu', ca face circ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

hai bey Laura ca trebuie sa ma apuc de pita cu ou...
Are treaba cu vampiri,termina-i odata si vino de ne zi,ce-i cu tine,sau in tine....

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

suspans.....

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Katik, ne-a picat dc-ul...acuma va scrie, o sec....

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Laura hai ca asteptam vestea ....sau ce problema ai ?
Iesi odata de dupa canapea...
Katik as manca si eu o ciorba dar azi este vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Pei ce faceti mei, pauza mare, asa vreti voi cap 100?

Doris super programul de Pasti. Sa-ti fie de bine si petrecere frumoasa!

Iaca perla de spiridus:
- Mama, cu se face pisu?
- Pe olitza..
- Nu, asa, de unde vine pisu...
- Din basicuta. Toata apa si ceiutul si supica pe care le mananci merg prin stomacel, acolo tot ce-i bun din ele se absoarbe si apoi ce ramane se treansforma in pisu, ajunge in basicuta si cand se umple iese afara
- Da, da de ce iese, o absoarbe cuiu?

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

nici la mine nu merge stralucit! doris, da' scrie tu daca laura nu poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Laurelu, nu mai avem suflare-n noi...zi draga vestea cea mare...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput