Fulguleti de nov-dec-06 (168)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

[quote]

avem o mica problema cu dani. se loveste. cu capul de pereti, cu capul de parchet, de nervi. clar de nervi, cand nu primeste ce vrea, sau nu e lasat sa faca ce vrea. si se loveste tare, din plansul de nervi, da in plans de durere. i-am explicat de 1000 de ori ca se loveste, face buba, il doare, chiar daca se da cu capul de toti peretii tot nu primeste ce vrea. si nimic nu da rezultate. si tot de cateva zile vine si ma loveste si pe mine, tot la suparare/nervi. nu stiu de ce. am intrebat-o pe bona daca l-a lovit, a sarit femeia ca arsa.....ca nu! am intrebat-o daca a vazut copii batandu-se si a ramas impresionat....cica nu. nu stiu ce sa zic, de unde, de ce si de cum. asiza la voi a trecut???
[quote]

si la noi aceeasi pb. sper sa gasim impreuna ceva solutii sau poate o fi doar o faza... de ex nicole ieri cand am luat-o din parc, dupa ce am stat de m-am saturat si tot i-am zis ca trebuie sa plecam, deci am pregatit-o, cand am plecat a trebuit sa o iau pe sus si de nervi a inceput sa isi dea cu lopatica in cap.
acasa, face ceva chiar daca ii spun ca nu e voie, si rade uitandu-se la noi sa vada daca ne distram cu ea, bineinels ca nu, si daca nu o iau de acolo atragandu-i atentia pe altceva, se arunca de nervi pe jos ca nu o las.
alteori se izbeste in scaunul de masa sau se da cu capul de ce apuca.
sfaturi...sugestii...

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Laura13

bambo eu, personal, nu i-as face anestezie generala, as merge la un control, as tine-o cu forta sa se vada ceva acolo, dar nu i-as face anestezie generala. dar, asta e parerea mea, stiu ca vei face ce e mai bine pt antonia.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

am incercat sa o tinem cat de cat,am pacalit-o sa se uite acolo ca vede catei,iepurasidar ochii cand ii strange cat poate ea de tare si plange cu lacrimi de crocodil cum ii mai tii cu forta?ce se mai vede la aparat

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

despre micile istericale: eu zic ca nu prea avem mare lucru de facut, adica o sa treaca de la sine la un moment dat ...si poate or sa le iau locul alte apucaturi :))...conteaza cum reactionam noi, adica mereu cu calm, cu explicatii (dar nu pana in panzele albe...ca odata enervati si asa nu te mai asculta, ca sa nu zic ..intelege)...cred ca daca noi ramanem calmi si fermi ...pana la urma o sa trecem toti cu bine peste asta.

si julia se arunca pe jos daca nu obtine ce vrea, urla, eu nu cred ca sunt copii care sa nu treaca prin asta...face parte din procesul de maturizare..unii sunt mai rai ca altii, dupa cum si parintii
sunt unii mai rabdatori, altii mai nervosi, mai panicati....

ce fac eu concret, ii atrag atentia la altceva, ii spun ceva ce stiu ca ii place sau o intereseaza...de ex. hai sa vedem veverita, etc.

dau dintr-una in alta acum: fulguletii vostri mananca intre mese? ...adica aveti tendinta de a le oferi mici atentii intre mese, uneori chiar cu scopul de a-i linisti intr-o criza, de ex ? ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ktrinel-fff frumoase pozele din vacanta ,imi era dor de Julia ,intre mese mai papa biscuiti,pufuleti,paine,banana uneori da i le ofer cand face crize ,daca suntem acasa si face crize ii zic hai la geam sa vedem catelul tace instantaneu

Ruxandra-de acord cu tine si revista mami

Am sunat si am intrebat despre anestezie,se face intramuscular,nu este ca anestezia pt adulti,mi-au zis ca sunt copii cu probleme mari care fac si lunar aceasta anestezie,deci in concluzie vom merge daca nu ne razgandim pana atunci....24 Mai

despre gradinite,scoli nu m-am interesat deloc,Antonia va merge de la 3 ani sper

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

despre micile istericale: eu zic ca nu prea avem mare lucru de facut, adica o sa treaca de la sine la un moment dat ...si poate or sa le iau locul alte apucaturi :))...conteaza cum reactionam noi, adica mereu cu calm, cu explicatii (dar nu pana in panzele albe...ca odata enervati si asa nu te mai asculta, ca sa nu zic ..intelege)...cred ca daca noi ramanem calmi si fermi ...pana la urma o sa trecem toti cu bine peste asta.

si julia se arunca pe jos daca nu obtine ce vrea, urla, eu nu cred ca sunt copii care sa nu treaca prin asta...face parte din procesul de maturizare..unii sunt mai rai ca altii, dupa cum si parintii
sunt unii mai rabdatori, altii mai nervosi, mai panicati....
sa inteleg ca ma mosteneste? ca am fost tare nervoasa in timpul sarcinii.....si nu-s tocmai cea mai calma dintre persoane
ce fac eu concret, ii atrag atentia la altceva, ii spun ceva ce stiu ca ii place sau o intereseaza...de ex. hai sa vedem veverita, etc.

dau dintr-una in alta acum: fulguletii vostri mananca intre mese? ...adica aveti tendinta de a le oferi mici atentii intre mese, uneori chiar cu scopul de a-i linisti intr-o criza, de ex ? ...
dani papa mai mereu intre mese: pufuleti, biscuiti, grisine, paine, mere, pere, banane, mandarine....nenumarate. cand era mai mic functiona pt linistitul in timpul unei crize....acum nu mai merge. nu prea mai merge nimic ca sa linistim crizele, decat suzeta. si cum incercam sa scoatem suzeta (a doua seara cand a adormit fara ) nu prea imi vine sa i-o dau ziua.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

dani e racit. fara febra, deocamdata, multumesc lui DD. dar ii curg mucii la greu, e morocanos, nu doarme bine.....stiti voi.

donia, a deju cum sunt baietii?
dianocica sper ca lipsesti pe motiv de mutari!
bambo la faza cu stransul din ochi nu m-am gandit tinem pumnii pe 24 mai sa veniti cu vesti bune!
dandusa imi pare rau sa aud ca nu dormiti bine....again. cum e bebelina mica? cum te simti?
flore tu? cum te simti? pe unde umbli?
porumbita gata mutarile?

va pup, fug la nani, n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Laura, e posibil sa fie si mostenire...dar nu la asta ma refeream ...ci la modul in care reactionam noi parintii in timpul crizelor lor...ca doar ei ne simt, ne citesc...si profita.

aha, daca exista o modalitate de linistire cu suzeta..poate ca de-aia face mai rau acum , de fapt el asteapta sa vina suzeta ..si ea nu mai vine...voi stiti cum e mai bine...daca nu sta toata ziua=buna-ziua cu suzeta in gura, ci doar la adormit si cand si cand la crize..eu nu as fi asa drastica sa i-o scot.as mai astepta un pic...sau voi sunteti de parere ca suzeta strica dentitia? ...ca pt «estetic»...mie una nu mi-ar pasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

aaa, Laura, ca uitam sa-ti spun tocmai de partea cu crizutele...si Denis se mai da ba cu capul de pereti, ba cu capu' de scaunu' de masa ...rezolvari???...Mai cititi o data ce zice Ktrinela, ca io zic ca are dreptate

Katrinel, si Denis mai papa intre mese...cate un ricecake, baton de fructe cu cereale, fructe, o feliuta de cas...
Dia, Eri_ka deschisese un subiect despre ce sa urmarim cand vizitam o gradi...arunca un ochi aici.

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

iegzistam
revenim candva

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

bambo, intrebare obligatorie de pus la anestezie: o intubeaza sau nu?

ktrinel, oana nu prea rontaie nimic intre mese, ca nu vrea ea ... f rar accepta 2-3 pufuleti... si cam atat... eu una as vrea sa mai rontaie un bicuite, paine, orice, sa mai linga un fruct, sa bea un suc, etc, dar n-am cu cine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

chiar de pe site-ul nostru..despre crize

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1075

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput