Fulguleti de nov-dec-06 (168)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Dia, eu zic sa reconsideri treaba cu garajul...e super util , totusi aveti si voi iarna acolo si nu cred ca vrei sa dai zapada ...apoi el creste si valoarea casei...e adevarat ca in ro, asa cum am lasat-o eu :)) garajele nu erau o chestie prea estetica...aici sunt in general la subsol, sub casa...

crocs-ii sunt excelenti, mai ales pt vara...si Juliei ii place desculta, dar a avut un pic de teama de nisip ...si chiar si la marginea apei sau pe marginea piscinei...se curata/spala/incalta/descalta f usor...eu zic go for it...cat costa o pereche acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel
crocs-ii sunt excelenti, mai ales pt vara...si Juliei ii place desculta, dar a avut un pic de teama de nisip ...si chiar si la marginea apei sau pe marginea piscinei...se curata/spala/incalta/descalta f usor...eu zic go for it...cat costa o pereche acolo?

I-am luat lui Matei din state crocs cu vreo 20-25 usd.. aici i-am mai gasit unii in acelasi gen, da numiti saboti (la Leonardo) cu 25 ron (aprox 10 usd). Aia "originali" parca is o idee altfel.

Pt Grigore nu am gasit din pacate (adica marimi asa mici).. pt piscina/mare i-am luat niste sandalute din material sintetic.

Da eu nu i-as incalta in plastic decat pe termen limitat si numai ca sa nu-si strice incaltarile din piele.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

Dia, eu zic sa reconsideri treaba cu garajul...e super util , totusi aveti si voi iarna acolo si nu cred ca vrei sa dai zapada ...apoi el creste si valoarea casei...e adevarat ca in ro, asa cum am lasat-o eu :)) garajele nu erau o chestie prea estetica...aici sunt in general la subsol, sub casa...

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

si aici garajele sunt un soi de basement.. la casele noi ma refer... vom vedea, dar sincer, nu caut casa cu garaj..... parca vad ca dc o sa am garaj, o sa fie inca un spatiu de depozitat diverse... plus ca suntem stransi cu banii si prefer un terem mai mare decat garaj... fiecare cu piticii lui, eu ii am pe ai mei, si nu-s putini
erau scumpi, dar nu mai stiu exact, stiu ca m-am uita prin germania si am constat ca in tm erau de 3 ori mai scumpi, dar nu mai stiu exact ce si cum, ca de anul trecut, haaaat :)... nici nu stiu unde as putea gasi acum.. de curiozitate cat sunt la voi?
merci ca ai cautat despre gradi lui julia... suna interesant. mie nu-mi plac gradinintele unde toti copiii sunt aliniati cu mainile la spate :) si li se canta, sau spun poezii , sau fac cutarica lucru.... si e musai sa faca toti la fel, nu au voie sa iaba initiative, trebuie sa repete ca papalii dupa educatoare, iar de modul de disciplinare cu copilul trimis la colt sau buline negre nici nu mai vb... chiar nu vreau asa ceva pt oana... revin mai pe larg cand ma lasa oana, ca am senzatia ca se trezeste :)

Mergi la inceput

ktrinel, vrei sa ma bat cu sotul care-si baga masina in garaj? ca la aspectul asta nu m-am gandit pana acum ;))

Mergi la inceput

prietena mea zice ca anul trecut in tm crocsii erau 1.800.000 . se gaseau intr-un singur loc. ea zice de aia pt adulti, nu stiu cat erau aia de copii. mi se pare mult.
si erau crocs, nu alta marca

Mergi la inceput

se vede ca oana doarme de 2 ore jumate?

Mergi la inceput

ruxandra, crocs-ii originali sunt 35 cad...dar alte variante contrafacute incep de la 5-7-8 cad... se vede/simte diferenta...
nici gand sa ii tii incaltati in plastic mereu...dar pt activitati cu apa si nisip sunt preferati. eu i=am luat alte 2 perechi de incaltari cu noi pt concediu ...in care pur si simplu nu mai reusit sa ii bag piciorusul...la 35 C cred ca si ei i se «dilatasera» un pic labutzele...

Dia, eu nu cred ca mai exista ...sau refuz sa cred ca mai exista gradinite de care zici tu .

Mergi la inceput

Dia, pai atunci garaj dublu ...:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
nici gand sa ii tii incaltati in plastic mereu...dar pt activitati cu apa si nisip sunt preferati. eu i=am luat alte 2 perechi de incaltari cu noi pt concediu ...in care pur si simplu nu mai reusit sa ii bag piciorusul...la 35 C cred ca si ei i se «dilatasera» un pic labutzele...

Ktrinel clar ca pt apa si nisip is cvasi-indispensabili (ei sau altceva in gen).

Dia, 180 ron???????? Pt -totusi- niste saboti din plastic??!! Adica vreo 70 usd.. de 3 ori mai scumpi decat in state. Si eu i-am luat si de la un mall scumput.. sigur gaseam si mai ieftini.

La Leonardo au si masuri pt adulti, de fapt incep pe la nr 30. Sunt copii, asta-i clar.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Hop si io!
Cu locul de parcare...peste tot in sector 3, locurile de parcare se platesc la primarie si sunt clar delimitate. Noi il platim la inceputul fiecarui an si pana acum nu am avut probleme. E adevarat ca parcarea la noi e intr-un fel de curte interioara intre blocuri, nu intra decat cei ce locuiesc acolo. In fata blocului, pe strada, e jungla, parcheaza fiecare cum poate, Catalinul a renuntat la a veni acasa cu masina firmei fiindca niciodata nu gaseste loc, alternativa era in locurie speciale de-a lungul parcului (Negoita sa traiasca). pana acum nu ne-am certat cu nimeni pe motiv parcare (dar nu-i timpul pierdut!)
Despre gradinita, o sa zic pas acum pe simplul motiv ca eu am ales sa-l tin acasa pe Rares inca 2 ani cel putin (sa o tina DD sanatoasa pe bona)...dar citesc cu interes opiniile voastre.
Dianocica, ai terminat cu trafaletii?!!!

Mergi la inceput