Fulguleti de nov-dec-06 (168)
Raspunsuri - Pagina 17
luciaro spune:
Offff... Laura, imi pare atat de rau...nici nu stiu ce sa-ti zic... chiar ma gandeam zilele trecute ca de prin august va trebui sa ma apuc si eu de cautat bona, si ma gandeam ca intr-un fel tu ai avut noroc ca nu ai gasit job chiar asa repede, si ca ai stat mai mult timp si tu cu bona, ca Dani sa se acomodeze cu ea, ea sa ii "prinda" obiceiurile... si pe de o parte atunci era ok, ea spune ca in continuare e ok... dar in realitate... pacat ca nu ti-a venit de mai mult timp ideea asta cu inregistrarea... poate ca acum iti explici multe din comportamentul lui Dani din ultima vreme... Chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca nu am trecut printr-o astfel de situatie, sper numai sa gasiti o solutie cat mai buna pt Dani si cat mai repede... iar daca totusi gasiti o alta bona, numai cu recomandari clare si verific-o din prima! Multi pupici de la mare!
lizzy spune:
lucia sa-ti aduca numai bucurii puiul tau frumos, sa fii sanatoasa si sa va mearga struna!
chiar daca e deja trecut de miezul noptii, draga lucia, permite-mi sa trag si io o dusca din damigeana ta cu vin!
nu de alta dar poate asa adorm si eu. nu pot adormi de tusea lor. amandoi rup paturile de la accesele de tuse. luata tot de la gradi, evident. ianis e rau de tot, are frisoane, asta seara ii clantaneau dintii si ardea... marc pare relativ ok, doar ca haraie si tuseste... of-of-of. 1 spatamana buna, 2 proaste...
pe de alta parte, citesc povestea laurei si mi se ridica parul pe ceafa... ma gandesc doar ca orice bona mi-as lua, mama e gardian de serviciu, macar poate trece frecvent sa-i verifice.
doamne, laura imi pare atat de rau pentru dani! ce dezamagire! dar uite, e bine ca ai aflat... pt ca acum sti de unde vine problema. si sti ca trebuie sa iei masuri. si ai aflat la timp, eu cred ca se poate repara efectul acestei femei asupra lui. plangi asta seara, ai voie. sufera si tu alaturi de el. descarca-te. dar maine dimineata zambeste-i si incercati sa treceti peste problema. cautati solutii, orice solutie vi se pare mai buna decat actuala bona. nu stiu, cere medical 1 saptamana, spune ca ai gripa, ceva... daca accepti o alta bona, sa fie cu recomandari clare, sau vezi totusi la cresa cum ar fi. ia in calcul toate variantele, trebuie sa fie bine pana la urma! offf va tin pumnii... sunt asa trista pt dani... iubeste-l mult mult in fiecare clipa cat esti cu el, sa stergi supararea lui de pana acum... offff...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
asiza spune:
quote:
Originally posted by Laura13
stau si plang si plang si plang.
de 2 sapt si ceva dani plange rau, dar rau, cand plecam de acasa. se agata de picioarele noastre si plange tare rau. asa ca am luat un stick de la andrea care e si reportofon. camera video nu am gasit. copilul meu sta 1/2 de zi la televizor, la reclame, 3h doarme si restul de timp se joaca singur. in perioada in care se joaca singur singurele lucruri care se aud din gura bonei sunt: nu e voie, ti-am zis ca nu e voie, de ce nu asculti de nu e voie, esti un rasfatat, esti nervos, esti prea nervos, ai numai nervi, imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii, ai prea multe jucarii si de aceea te plictisesti, ai suzeta in mana, bag-o in gura si linisteste-te (asta dupa ce s-a lovit de scaun), azi esti sub orice critica, de o saptamana nu ma mai inteleg cu tine (mie imi spune ca totul e ok, se inteleg f bine). innebunesc. la gandul ca mi-am putut lasa copilul cu una ca asta atata timp si la gandul ca luni trebuie sa il las din nou. pentru ca nu am ce face. nu pot sa imi iau concediu pt ca nu am, pt florin e imposibil sa plece de la munca, mama nu vine, soacra la fel.....sunt terminata. am ascultat abia 2h din 7 inregistrate si plang si plang.
ce facem noi cu dani? probabil ca il vom da la cresa......habar n-am. oare mai gasim locuri? bona? alta? ca asta? imi vine sa imi iau campii.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura, sunt absolut socata...Doamne, micutul de el, cat sufera...de aceea plange asa cand plecati...sunt revoltata pe nemernica aia de bona...NU mai lasati copilu' niciun minut cu fiinta aia!!!! Nu stiu cum va puteti descurca, financiar, trebuie sa gasiti o alta solutie obligatoriu...luni pune-o sa asculte caseta si discuta cu ea...ioc bani...nu o platesti ca sa-ti traumatizeze copilu', la naiba!!! Sigur gasesti locuri la vreo cresa, insa si aici trebuie sa iei in considerare ca probabil se va imbolnavi mai des...de aia nu eram eu pentru bone...greu tare gasesti una precum Olimpia a lu' Yagmur, iar restul numa' bani si idei comuniste au in cap...NU MAI LASA COPILUL CU AIA, te rog eu mult...vai ce suparata sunt si eu acuma...te imbratisez tare tare si stiu ca vei gasi solutia cea mai buna pentru voi! E excelent totusi ca ai descoperit asta in timp util. Dani isi va reveni si nu va avea alte traume psihologice a la long...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
roxanica2006 spune:
Doamne,Laura, nu vreau sa te sperii mai tare sau sa exagerez, sa agravez problema pe care deja o ai, dar sunt de-a dreptul consternata.Nu pot sa cred asa ceva. ce dobitoaca, altfel nu-i pot spune! Ce bine ca ti-a venit ideea cu inregistratul. Si probabil, asa cum spune lucia comportamentul lui dani din ultima vreme e pe deplin justificat, iubitul...dorea doar putina atentie...offfffffff
Dianarus, imi pare atat de rau ca sunt bolnavi puiutii tai...Multa putere tie si sanatate copiilor!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
iulia-stefy spune:
La multi ani!cu intarziere, pentru Ktrinel si Lucia.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
doradora spune:
laura, tare imi pare rau sa aud asemenea vesti. si eu as sugera sa iti iei un medical, apoi sa incepi sa cauti pe altcineva, careia sa ii spui din start ca o inregistrezi. e clar ca femeia asta nu e potrivita, trebuie sa csapati de ea. din pacate, specimene din astea sunt la tot pasul. eu una le urasc, oricat de necrestin ar fi gandul. nu ai vreo vecina la care sa apelezi macar temporar, macar pana gasesti pe altcineva/o cresa?
oricum, va trebuie mintea limpede. bucurati-va ca e week end, treci peste suparare si incearca sa vezi ce puteti face concret de luni incolo.
ar mai fi o solutie, sa ii zici lu` tanti asta ca o inregistrezi de acum inainte, ca ti se pare ca si-a schimbat copilul tau comportamentul, si vrei sa vezi si cum se poarta in timpul zilei. si intre timp poti sa cauti pe altcineva.
sper ca azi sa iti mai fi trecut supararea, macar un pic. important e ca ti-ai dat seama, si ca nu ai ignorat semnele. uite un si sa ne spui ce mai faceti!
chris + alexandra
bebeii nostri
danutz spune:
Neatza fetele,
O cafea ceva?
Nu?
Ei atunci uitati de aici
Laura, eu chiar voiam sa-ti zic zilele trecute cand scriai de cat de tare plange Dani, ca e posibil sa fie ceva in neregula cu bona!
Si asta din experientz zic, vad la Maria-sa ca nu are nici o treaba dimineata cand plec, cateodata face pa-pa cu manutza, dar de cele mai multe ori ma ignora si se joaca in legea lui cu bona. Cand a stat mama cu el, se agata de mine dimineata, cu niste mari lacrimi pana in barba.
Bine ca ai avut ideea cu inregistrarea...
Cresa e varianta in care tre sa iei in calcul o groaza de concediu medical pt tine fiindca o sa trebuiasca sa stai acasa cu el chiar si 2 sapt/luna.
O alta bona inseamna un alt risc,iar de bona actuala, daca nu se da pe brazda trebuie musai sa va descotorositi!
E tare greu, dar am convingerea ca o sa gasiti cea mai buna solutie.
O alternativa ar fi, exact cum au spus fetele, sa o pui sa asculte inregistrarea si sa-i zici clar ce nu-ti convine! Oricum ea are de pierdut slujba si exista o oarecare sansa sa se conformeze la ceea ce-i zici tu. Daca o ia personal si nu pricepe, e clar ca tre sa plece rapid.
Offff, e tare greu sa-ti vezi puiul trist si chinuit! Vorba Dianei, iubeste-l, iubeste-l cat de tare poti si o sa uite!
daphna spune:
LAURA,nu imi vine sa cred....cate as avea sa-ti zic,de ex:sefa ta chiar nu poate sa inteleaga ce se intampla si sa-ti dea liber ,e si ea femeie...ce Dzeu.cu cresa nu stiu,danutz are dreptate intervin altele.in alta ordine de idei..sunt copii care plang cand pleaca parintii si cand raman pe cele mai bune maini,tata sau bunici,nimeni nu e ca mama.off va pup si bucura-te de el acum,bine ca e sanatos.veti gasi voi solutia cea mai buna in final.
Noi nu suntem bine deloc,a dat-o si ea in bronsiolita,dispnee evidenta....tuse nasoala,somn ioc.noapte alba.febra deci antibiotic.speram din toata inima insa k suntem pe drumul bun.offfff...si ce vreme superba e azi.
weekend placut.
danutz spune:
Dianarus, iar tuse, iar bolnaviori!!! Offf, las ca vine ea caldura si nu mai pleaca!!!
Asiza, ulei de masline ai incercat? Eu folosesc amestecul ala miraculos cu care-l dadeam de Rares cand era mic, juma de compozitie ulei masline, juma vitamina A uleioasa. Pe tot corpul. Masez bine si intra in piele relativ repede.
Sau ulei de argan, dar asta nu se prea gaseste nici in Ro, habar nu am in UK.
Se vorbea de gradinita Montessori din Buc. Eu stiu ca sunt mai multe gradinite care aplica principiile Montessori, mai scumpe decat una privata obisnuita, unul din clientii mei are nepotica care frecventeaza una, e multumit, copila a evoluat frumos, e tare sociabila, deseneaza foarte frumos, danseaza,E luata zilnic de acasa si adusa de soferul gradinitei, locatia e superba, o gradina mareeee, multa verdeata ...parintii sunt extrem de multumiti!
Nu stiu insa cum se acomodeaza un copil care frecventeaza asa ceva la scoala de stat romaneasca! In cazul clientului meu, urmeaza sa inscrie fetita la o scoala privata in continuare, unde cica anul de studii costa aprox. 5000 eur. E foarte scump pentru extrem de multa lume, e clar ca urmeaza si un liceu/colegiu privat si nu mai vorbesc de universitate!!!
Nu mai stiu ce voiam sa zic...
Dianocica, casa, wow...unde? Cum? Nu cumparasera-ti o garsoniera prin Titan? Sau am ramas eu in urma si nu am inteles bine?!!!
Uitandu-ma la pozele Eri-ka-i chiar ma gandeam cat de mult mai e pana la vara... Am luat deja bilete in Antalya, la Belek, (nu la Rixos), abia la sf de august...mult mai e pana atunci...iar tanam tanam...Maria-sa se va juca la greu cu Luchitza (cel putin asa speram si eu si Yagmur, sa fie ei ocupati unul cu altul ca sa avem si noi clipe libere pentru sufletul nostru)...
danutz spune:
Offf Daphna, si voi?!!! Sanatate multa Elisei, cand a inceput antibioticul? Neaparat sa-i dai si ceva pentru refacerea florei intestinale, fiindca urmeaza diareea!