Fulguleti de nov-dec-06 (168)
Raspunsuri - Pagina 16
Ktrinel spune:
Donia, mi s-a spus si mi s-a si confirmat apoi de catre Julia, ca dupa antibiotic mananca f bine, muult, ca niste sparti...
succes la impachetat..si apoi la despachetat.
nu te cara cu tot ce ai dupa tine...e un bun moment sa triezi multe lucruri..
quote:
Originally posted by Donia
Si eu pe fuga, dar la atatea bunatati nu rezist!
Imbratisez sarbatoritele, Ktrinel si Lucia si va trimit ganduri bune si pupaturi calduroase!
In lumea asta nebuna sa va gasiti ragaz sa fiti fericite, sa copilariti impreuna cu fulguletii si sa nu uitati ca sunteti niste minunate!
Cristi e bine, veselut, miscotel, papa o gramada (si la orele de masa, si intre)... dar ne vrem inapoi programul de somn!!! Tot dis-de-dimineata ne trezim... sper sa vina vremuri mai bune.
Eu o sa incep sa impachetez, asa ca o sa fiu tot pe fuga... pana la disparitie, probabil. Cand o sa pot o sa mai raportez dintre cutii. Pupam!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dia1609 spune:
ktrinel, mami de julia!!!
lucia!
sa fiti fericite, sanatoase (si devreme acasa ) si sa aveti paret numaid e bucurii alaturi de familiile voatre frumoase
Ktrinel spune:
aa..pai ea ne lua ochii cu o garsoniera si de fapt treaba serioasa era in alta parte ...frumoss??...
danutz spune:
Si io si io la beutura!!!
Ktrinelu si Lucia, La multi ani!
Sa traiti, sa infloriti, numai bine sa gasiti!!!
Acu' capat si io o visinata sau o grisina?!!!
Pupez!
P.s. Yagmur, daca programul de vizite e numai 29-30, tare ma tem ca nu apucam sa ne vedem. Muncesc cu drag si spor si in 29 si pe 30, ba chiar si pe 2 mai. Da; poate reusim pe 1 mai, la un gratar ceva!
bamboletta spune:
La multi ani Ktrinel si Lucia multa sanatate si fericire
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luciaro spune:
Inca o data multumesc tuturor pt urari
Ce mi-a facut Serban cadou azi? Pe langa faptul ca e a doua zi la rand cand nu a dormit in cursul zilei (dar macar ieri a dormit pana la 11 si ceva, spre deosebire de azi, cand la 8.30 era treaz)... am descoperit inca 2 colti de masele, sus... asta a si fost de altfel cauza ne-somnului de azi... Slava Domnului ca parca la astea a fost mai linistit decat la prima... a mancat chiar bine in ultima vreme... sau sa fie inca efectul de la Chamomilla administrata acum vreo 2-3 saptamani?
Tema cu rontaitul: incerc sa evit chestia asta, pentru ca am sentimentul ca isi strica foamea... dar uneori, mai rar, vrea ceva din mancarea noatra, dupa ce el a mancat... si de vreo 2 ori am potolit crizele (care cred ca erau de masele) cu biscuiti. Dar in seara asta, de exemplu, fiind sarbatoare in casa, a papat putin tort de la mami, adica frisca... si cand am vazut ca incepe sa-i placa am dat-o pe fructele de la tort
danita spune:
ktrinel si Lucia : va uram LA MULTI ANI ! sa fiti sanatoase si bine alaturi de familile voastre !pupici
D si P
asiza spune:
Eri_ka, absolut superbe pozele...multumim pentru turul virtual ...musai sa ajungem si noi in Antalya...poate la anu'...si vazut si niste poze mai vechi cu Dandusa, Monica, Teutz si cu tineee ....
Dianocicoooo, casa zici,'ai????...ma bucur pentru voi...si nu-ti face griji, astept cu beutura , da' nu uit ...si azi oricum m-am machit de la ktrinel si Lucia ca-s fete darnice
Donia, spor la impachetat/despachetat si cand prinzi un minutel, mai scrie-ne!....ma bucur ca Miscotel e bine acum si recupereaza la greu! Bravo lui!
Off-topic: de vreo 5 luni mi-e crapata rau de tot pielea de pe maini, pur si simplu deja au ajuns sa ma doara rau de tot...am incercat creme de multe feluri de aici si din Ro, am incercat Vaselina pura, am incercat crema de galbenele...nu trece...initial am zis ca e de la frig, dar nu...nu stiu poate e de la apa de aici, habar n-am...stiti voi ceva solutii pentru asta? Ca tare v-as ramane recunoscatoare!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Laura13 spune:
stau si plang si plang si plang.
de 2 sapt si ceva dani plange rau, dar rau, cand plecam de acasa. se agata de picioarele noastre si plange tare rau. asa ca am luat un stick de la andrea care e si reportofon. camera video nu am gasit. copilul meu sta 1/2 de zi la televizor, la reclame, 3h doarme si restul de timp se joaca singur. in perioada in care se joaca singur singurele lucruri care se aud din gura bonei sunt: nu e voie, ti-am zis ca nu e voie, de ce nu asculti de nu e voie, esti un rasfatat, esti nervos, esti prea nervos, ai numai nervi, imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii, ai prea multe jucarii si de aceea te plictisesti, ai suzeta in mana, bag-o in gura si linisteste-te (asta dupa ce s-a lovit de scaun), azi esti sub orice critica, de o saptamana nu ma mai inteleg cu tine (mie imi spune ca totul e ok, se inteleg f bine). innebunesc. la gandul ca mi-am putut lasa copilul cu una ca asta atata timp si la gandul ca luni trebuie sa il las din nou. pentru ca nu am ce face. nu pot sa imi iau concediu pt ca nu am, pt florin e imposibil sa plece de la munca, mama nu vine, soacra la fel.....sunt terminata. am ascultat abia 2h din 7 inregistrate si plang si plang.
ce facem noi cu dani? probabil ca il vom da la cresa......habar n-am. oare mai gasim locuri? bona? alta? ca asta? imi vine sa imi iau campii.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006