Fulguleti de nov-dec-06 (168)
Raspunsuri - Pagina 15
daphna spune:
RUXANDRA,organismul copilasului chiar sa nu fi luptat niciodata cu vreun musafir nepoftit??!!!!mi se pare putin ciudat...nu k nu ar fi ideal sa nu ai niciodata nici un fel de probleme.
Ktrinel spune:
ruxandra,ma bucur atunci ca exista si exceptii...
dianocica, garso aia s-a transformat in 2 camere ??
luly spune:
Si dc tot am prins loc la calculator sa profit.
Deci noi suntem binisor, daca n-ar fi fetele racite am fi f. bine. Isa are inca o urma de tuse de la o raceala veche de vreo 2 sapt, iar Di are imunitatea varza, adica o sapt o duc la gradi - una o tin acasa pt ca raceste, nu f grav , dar din pacate des, si tb sa o iau din pripa pt ca nu-mi pot permite sa se agraveze drc imediat incepe dermatita sa-i infloreasca pe obrajori probabil pe fondul imunitatii scazute.
Saptamana asta le-am facut analize sa vedem ce-o iesi.
Cam atat despre noi. Imi pare tare rau ca nu pot sa fiu mai des cu voi dar din pacate nu mai ajung la calculator decat la 2-3 zile si atunci mai ales seara cand sunt f obosita si mai am si altele de facut.
Gata cu distractia ca s-a trezit printesa.
Va si va doresc un we placut!
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
acs spune:
Inca putin si-i weekend! Uraaa!!!
Sa petreceti frumos sfarsitul asta de spatamana!
Ruxandra, da, suntem ortodocsi. Botezul l-am facut la biserica de langa casa (pe Grivita). Uite ca nu stiu ce hram poarta (sa-mi fie rusine), parca Sf. Gheorghe. Si erau mai multi preoti la botez, dar cel "mai dur" (pe care-l admira mamaie ca-i cearta pe necredinciosi :) ), tocmai el a "botezat" iepurasii. Acu' sa nu va inchipuiti ca i-a si bagat in apa, doar i-a stropit si le-a cantat ceva (ce n-am mai inteles ca eram ocupata cu imbracatul proaspatului crestin). Aaa... si a ras :). Mi-am adus aminte aseara, ca vorbeam cu o vecina sa ducem copiii la impartasit.
Luly, sanatate fetelor!
Tema cu rontaitul: Intre mese de obicei mai gusta cate un fruct, rareori prostioare gen biscuiti, covrigei, pufuleti (spre exemplu daca i s-a facut foame tare, tare si mancarea nu-i incalzita, ca urla :) sau in parc, daca primeste de la cineva - rar - sau iau gustarea de ora 16).
Inca ceva: nici fetele mele nu s-au tavalit daca doreau ceva si nici acum n-o fac, dar Victorila compenseaza :). Adevaru' e ca fetele au vorbit repede si inteligibil (chiar bine zic eu), asa ca ne intelegeam prin vorbe, nu prin urlete :).
Edit ca-s uituca: LA MULTI ANI tuturor celor cu nume de flori!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Ktrinel spune:
acs, cand ma uit la pozele tale ...nu incetez sa ma minunez cat de frumosi sunteti toti...si tineeeri...!
Ktrinel spune:
e adevarat, sunt Floriile duminica...aici sunt rupta de astfel de evenimente..cand m-am nascut eu , 18 a picat Duminica, de Florii...poate trebuia sa am nume de floare :)
LA MULTI ANI TUTUROR CU NUME DE FLORI!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by daphna
RUXANDRA,organismul copilasului chiar sa nu fi luptat niciodata cu vreun musafir nepoftit??!!!!mi se pare putin ciudat..
Stai putin. Nu inseamna ca nu a avut nici o viroza, a avut. Numai ca organismul sau nu reactiona cu febra mare.
Si eu mai stiu bb-i care nu au facut temperatura.. doar muci si tuse razleata.. dar nu credeam c-o poate tine ani de zile.
edit: si da, s-a verificat si cu termometrul; deci e pe bune
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
Ktrinel spune:
si eu as fi zis ca Julia nu a facuit niciodata mai mult de 38,5...pt ca ea cand are febra NU PARE. nu ii arde fruntea, fatza, etc...pur si simplu nu iti dai seama decat daca mai e insotita de alte simptome...si ii pui termometrul...am ramas si eu paff cand am vazut 39,4 prima data...desi eram convinsa ca nu are mai mult de 38,5....
sunt cazuri si cazuri...
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dandusa
aseara am avut noroc de somn...,s-a trezit pe la 12 si apoi la 4,atat!...in rest am dormit sau am incercat sa dorm...,pt ca Oana de Dia ne-a creat probleme domle'...
era babyexpo la noi in sat...,au venit si fetele cucuietele...,bai nene si era asa de mare locasul ala cu exponate...,ca abia ne puteam tine urma...,la un moment dat Oana s-a pierdut...,da' rauuu,adica nici urma de ea...,caut-o si caut-o,ne-am mobilizat cu totii...,Claudiu pe-o parte io pe-o parte...,Dia avea o treaba...cu reducerile si ce era nou pe acolo...,convinsa fiind ca Oana stie sa vina singura acasa...
in toata cautarea mea dau peste ex-ul meu,care culmea arata beton(care el,n-a aratat nicioadata...),uitasem de cautari si schimbam sageti cu omul...ne prinde si Claudiu...,iese scandalsi culmea...,Oana a venit singurica acasa...
ce inseamna forumul asta domle'...,nici somn linistit nu mai poti sa ai...si iti mai baga si raca in familie
Mamica stralucitoare
11+ + Crinuta 1 Nov 2006
ce mi-ai mai inveselit ziua... care e asa de proasta pana acum... da' hai c-ai facut lumina
Donia spune:
Si eu pe fuga, dar la atatea bunatati nu rezist!
Imbratisez sarbatoritele, Ktrinel si Lucia si va trimit ganduri bune si pupaturi calduroase!
In lumea asta nebuna sa va gasiti ragaz sa fiti fericite, sa copilariti impreuna cu fulguletii si sa nu uitati ca sunteti niste minunate!
Cristi e bine, veselut, miscotel, papa o gramada (si la orele de masa, si intre)... dar ne vrem inapoi programul de somn!!! Tot dis-de-dimineata ne trezim... sper sa vina vremuri mai bune.
Eu o sa incep sa impachetez, asa ca o sa fiu tot pe fuga... pana la disparitie, probabil. Cand o sa pot o sa mai raportez dintre cutii. Pupam!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.