Fulguleti de nov-dec-06 (168)
Raspunsuri - Pagina 14
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by eri_ka
o sa pun linkul catre poze http://good-times.webshots.com/album/561539160opMXaB
Eri_ka o sa-mi rezerv timp special sa le studiez; de abia astept. Da pana una, alta zi de cum era vremea.. cate grade? ati facut plaja? baie in mare? apa in piscina era incalzita?? ca am asa un stres sa nu fie suficient de cald..
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
eri_ka spune:
Ref la crocsi, i-am luat lui Ingrid cand am fost in Austria, am dat cam 40 euro. Enorm!! Ptr mine n-am dat banii astia si eu m-as fi incaltat multi ani de acum inainte , ea doar vara asta (sper). Ca si incaltari sunt f ok, m-au ajutat f tare cat am stat in spital, ca erau usor de incaltat si descaltat si cum alti papucei n-aveam, i-am folosit. (si-i luasem ptr piscina/mare..)
REF tema rontzaiala intre mese. Ingrid cere cereale cheerios ( cici) si sticksuri (tic).
doradora spune:
sa ne traiti, sarbatoritelor, si sa aveti numai bucurii de la puiuti!
chris + alexandra
bebeii nostri
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by eri_ka
o sa pun linkul catre poze http://good-times.webshots.com/album/561539160opMXaB
Eri_ka o sa-mi rezerv timp special sa le studiez; de abia astept. Da pana una, alta zi de cum era vremea.. cate grade? ati facut plaja? baie in mare? apa in piscina era incalzita?? ca am asa un stres sa nu fie suficient de cald..
Vremea a fost superba, am facut plaja vineri si sambata, m-am bronzat , temp a crescut de la 22 gr joi- 28 duminica, apa in mare cam 17-18 gr iar la piscina exterioara 20 gr.Majoritatea colegilor mei au facut baie in mare si piscina. Mai exista si piscina interioara cu apa chiar calda care continua cu una exterioara care avea si topogane si alte minuni. Oricum, la ei sezonul incepe abia la 1 mai, inca nu arau deschise toate alea, oamenii se tot pregateau de zor ptr marea deschidere.
doradora spune:
eu nu i-am dat sa rontaie intre mese si incerc sa nu ii cultiv acest obicei. inca sper ca macar unul din familie sa manance sanatos., desi nu cred ca o sa o tina mult, mai ales ca in parc ii ofera lumea. deocamdata pot refuza in numele ei, dar cat de curand cred ca nu o sa mai tina figura. imi incerc insa norocul cu sucul de fructe, la masa nu mai e loc in burtica si pt el. uneori imi iese, bea din el, alteori nu, depinde de dispozitie.
chris + alexandra
bebeii nostri
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
se arunca pe jos daca nu obtine ce vrea, urla, eu nu cred ca sunt copii care sa nu treaca prin asta...
Ba, iegsista. Am acasa una bucata. Zic de al mare; ala micu are inca tot timpul.
Apropo de iegsistat.. eu nu credeam ca sunt copii care pana la 5 ani sa nu fi facut febra > 38 grC. Ei, si uite c-am aflat ca se mai gasesc si asemenea specimene. O cunosc pe mama, stiu ca-i serioasa si nu fabuleaza.. ca altfel
Bogdana, neaparat povesti si (daca se poate) poze de la nunta. Da multe povesti. MUUULTE.
Acs, ce mi-a placut povestea triplului botez . Si era vorba de un preot ortodox??
Yagmur, acu mi-a picat fisa ca sunt sanse mari sa nu ne vedem..
Eri_ka,
tema cu rontaiala:
- pe cat posibil incercam sa nu. Da cum conu ii mai pofticios mai scapa. Apropo de oferit in parc: mi se pare civilizat sa intrebi mama/bunica/dadaca daca este o.k. inainte sa-i oferi copilului si nu dupa.
Ktrinel spune:
pfuii...sunt rosie pana in varful degetelor
va multumesc din suflet tuturor !
LA MULTI ANI LUCIA! sper sa ne vedem ...candva... pe litoralul romanesc...la Dandusa in gradina
eu sunt inca la cafea...dar vad coada lunga la bar...asa ca, sa incepem : gin, margarita, cuba libre, baileys, tequila ...dati-i bataie !!! weekendul abia incepe ...si cand se termina o luam de la capat pt dianarus :)...si tot asa...
luly spune:
Daca-i rost de petrecere hop si eu.
La multi ani!
Lucia
Ktrinel
Sa traiti, sa fiti sanatoase, norocoase si sa aveti parte de tot ce va doriti!
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
daphna spune:
ERI KA,....frumos nu..??!!!acum ma intelegeti de ce bat campii atata cu rixos ul(in ciuda pretului mare).....si de ce eu una vreau sa merg din nou in septembrie.
KTRINEL, LA MULTI ANI,sa fii iubita,sanatoasa si sa te bucuri de fetita ta scumpa!
LUCIARO,si tie aceleasi, din suflet urari.
noi tusim,tusim,tusim......nici somnul de frumusete nu si l-a mai facut.
dianocica spune:
salutare minunatili :)
vad ca nimeresc la patrecere, numai la beute mi-e gandul de cand cu casa noua . deci LMA lucia si katrinel (sper ca doar voi 2 sunteti ca nu am citit decat ultima pagina ).
net n-am si se pare ca mai dureaza vreo luna pana reusim ceva, vine si pastele, cica plecam...mi-e tare dor de voi, nu mai zic ce-as mai freca si io menta un pic pe forum .
noi suntem bine, d e incantat de hactarul de loc de joaca pe care il are, alex a zis ca avem 2 camere, dormitorul (in care dormim in sfarsit toti 3 intr-un par mare mare ) si restul e locul de joaca al copilului. totul e deschis, sufra si bacataria. sunt jucarii peste tot, ne paste cate un accindent in orice moment si pfuuu ce bine e .
deci pupam apasat, si asiza nu te-am uitat cu beutura , da' nu pot sa dau si sa nu particip, asa ca facem petrecerea virtuala de casa noua cand oi avea net.
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.