Fulguleti de nov-dec-06 (168)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
flore26 spune:
Cu tot cu arsurile si greturile mele, nu am putut rezista la atatea bunatati......si daca tot m/am ospatat sa urez si eu toate cele bune, multa, multa sanatate, fericire si multe bucurii...
KTRINEL
....
...
LUCIA
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](pupic.gif)
12+
![](gravida.gif)
![](indragostita.gif)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
a_deju spune:
erika, io nu poci sa bag ochiu' la poze, imi zice ca e blocat due to a high number of requests :) incerc io si mai incolo, da' sigur nu-s pe privat?? :)
am fost la leonardo azi, sa vaz imitatiile de crocs , sunt patrol, da'-s chiar niste imitatii brute, au "puncte" in talpa, chipurile de-alea de masaj, cand am pus palma am simtit cam cum e sa mangai tandru un arici zburlit :)) naspa, deci. n-au nici in clin nici in maneca cu crocsii adevarati.. stiam ca exista pe undeva prin unicul nostru mall, asa ca..candva..intr-o zi cu soare... :) pana atunci insa, m-am oripilat a nush cata oara de preturi efectiv nesimtite.. sandalute tot de plaja, presupun, avand in vedere ca erau complet pasticate..176 ron.... cand zic plasticat ma refer la talpa pe interior.. ca asa, pe dinafara, sa zic ca or fi avut o dunguta-doua de piele...
copchilu' e bine, l-am culcat acum vreo 10 minutele, tuseste cand il apuca, dar vad ca poate sa doarma, febra de care ne era cel mai frica n-a venit, si-o rugam respectuos nici sa nu ne mai calce prea curand... deci totul bine :)
gata..ma duc la ciorba mea, sa vaz daca-i gata, ca mi-i o foame de mor :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
asiza spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaa muuultiii aaaani,
cine sa traiasca, cine sa traiasca, laaaa muuulti aaaani
Ktrinel si Lucia
sa traiasca, laaaa muuulti aaaniii!!!!
Sa fiti iubite si fericite! Va pup cu drag!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
roxanica2006 spune:
Mai, shineva sa ma opreasca, sa-mi interzica sa mai citesc la "nasterea unei stele", atat pot sa plang cand citesc povestile nasterilor...si parca-s sadica, desi stiu ca plang tot acolo citesc.
Da' cred c-am tras un pic mai multa bauturica la cheful sarbatoritelor si asta-mi agraveaza starea
Apoi mai vine si flore si ne spune despre emotia celei de-a doua sarcini, o noua iubire, si-mi vine iar sa planaaaaaaaag, da' rau ...Flore, sa fiti sanatoase, sa ai o sarcina usoara, sa fie totul bine!
Mai, fetelor: Flore si Dandusa, nu va suparati pe mine, da' io-s ferm convinsa ca veti avea baietei , amandoua ... Am fugit sa nu mi-o iau...
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
asiza spune:
Dandusa, ...
...toate ca toate, da' bine ca s-a intors Oana singura acasa
Flore, woow, ar fi sanse sa fie baietel!!! Io ma bucur ...anyway, nu e f important asta, sanatos sa fie! Ai grija de tine!
Eri_ka, nici eu nu pot vedea pozele :(...da' am vazut-o iar pe Bogdana si pe Zara ... Distractie faina la nunti!
Acs, si la noi a fost cu peripetii botezul, da' de data asta popa a fost de vina...ca a uitat ora si cu mic cu mare a trebuit sa-l asteptam...Sanatate lui Victorila si sa scape usor de data asta!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
desiree spune:
erika de ce nu pot vedea pozele? chiar vreau sa vad ca anul asta turcia scrie pe noi, posibil ANtalya, auzii ca e cea mai faina zona...da si cea mai scumpa...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
ruxandra_sb spune:
La multi ani!!!
Ktrinel si Lucia
Sa fiti sanatoase, norocoase si voioase
Are mama doi flacai.. Matei (6) si
Grigore (1)
eri_ka spune:
o sa pun linkul catre poze http://good-times.webshots.com/album/561539160opMXaB
, ca pana ma prind unde-i baiu' o sa mai treca timp.
La multi ani Katrinel si Luciaro!
Sa fiti sanatoase si fericite, sa aveti parte
numai de surprize placute si mut noroc!
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Laura13
avem o mica problema cu dani. se loveste. cu capul de pereti, cu capul de parchet, de nervi. clar de nervi, cand nu primeste ce vrea, sau nu e lasat sa faca ce vrea. si se loveste tare, din plansul de nervi, da in plans de durere. i-am explicat de 1000 de ori ca se loveste, face buba, il doare, chiar daca se da cu capul de toti peretii tot nu primeste ce vrea. si nimic nu da rezultate. si tot de cateva zile vine si ma loveste si pe mine, tot la suparare/nervi. nu stiu de ce. am intrebat-o pe bona daca l-a lovit, a sarit femeia ca arsa.....ca nu! am intrebat-o daca a vazut copii batandu-se si a ramas impresionat....cica nu. nu stiu ce sa zic, de unde, de ce si de cum. asiza la voi a trecut???
Laura, si eu am aceeasi problema cu Stefy. Si nu stiu cum s-o mai dau, ca daca nu e cum vrea ea, da cu capul si uneori chiar se loveste. Sau cum ai zis si tu ma loveste pe mine. Nu reusesc sa-mi explic de unde gesturile astea. Ca ea sta cu mine zilnic si nu-mi aduc aminte sa fi vazut pe undeva. daca gasiti o solutie, va rog sa-mi spune-ti si mie. NU mai stiu ce sa mai fac. I-am dat "n" explicatii, dar degeaba, parca nici nu le aude. In rest e cumintica, dar de obicei seara o apuca, odata cu durerile de dinti. ziua cand suntem doar noi doua acasa nu face asa.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
![](copilas.gif)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Mai, fetelor: Flore si Dandusa, nu va suparati pe mine, da' io-s ferm convinsa ca veti avea baietei , amandoua ...Am fugit sa nu mi-o iau...
Asa zic si eu raza de soare.. adic la Flore nu ma bag.. da la Dandusa parca, parca
![](baietel.gif)
quote:
Originally posted by a_deju
am fost la leonardo azi, sa vaz imitatiile de crocs, sunt patrol, da'-s chiar niste imitatii brute, au "puncte" in talpa, chipurile de-alea de masaj, cand am pus palma am simtit cam cum e sa mangai tandru un arici zburlit :)) naspa, deci. n-au nici in clin nici in maneca cu crocsii adevarati.. stiam ca exista pe undeva prin unicul nostru mall, asa ca..candva..intr-o zi cu soare... :) pana atunci insa, m-am oripilat a nush cata oara de preturi efectiv nesimtite.. sandalute tot de plaja, presupun, avand in vedere ca erau complet pasticate..176 ron.... cand zic plasticat ma refer la talpa pe interior.. ca asa, pe dinafara, sa zic ca or fi avut o dunguta-doua de piele...
Exact de tepii aceia se plange si Matei (la cei originali nu-i prb).. asa ca sau ii dam sau ii poarta cu sosete.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Are mama doi flacai..
![](batman.gif)
![](amoras.gif)