Fulguleti de nov-dec-06 (168)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
Ktrinel,
Crinuta mananca intre mese...,nu cred ca face pauza de mestecat mai mult de o ora...si culmea...,mananca bine si la masa...,deci n-o da peste cap rontaitul
Sbogdana,
scumpa foc Zara,mai ales cu bretonel si cu picioarele goale,mor ce scumpa este...distractie placuta la nunti...si abia asteptam poze cu mireasa si povestioare de pe acolo
Acs,
f dragut preotul...,n-as fi crezut ca-i vreunul asa de amabil...,eu ii vad pe toti f sobri...
felicitari pentru crestinarea celor 3 bursucei
ps:Claudiu munceste in week end...,dar daca veniti in zona dupa 15 ne putem vedea in "23",in orice zi doriti...
Laura,
Yagmur,
tre' sa calculez rota sotului si apoi iti spun cand am putea ajunge in Herastrau...,singura nu mai pot sa ma car cu bubutza si carutul din dotare...,tre' sa am grija de samburel
Dia,
am uitat sa te intreb...,cum a reusit mama ta sa-si luxeze/fractureze piciorul?,sanatate multa
Mamica stralucitoare
11+ + Crinuta 1 Nov 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
acs spune:
Dandusa, cred ca mai amanam intalnirea in 23. Maine plecam la Slatina, la bunica. Duminica sarbatorim Floriile cu finii. Dupa Paste vrem la munte. Noi nu ajungem acolo decat in weekend, ca altfel e cam departe si cum vin tarziu de la munca... Cand voi stii sigur ca merg la mama, anunt!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
deeaA spune:
LA MULTI ANI KTRINEL sa fii sanatoasa,iubita si fericita alaturi de sot si de fetita!!!!
la multi ani LUCIA
luciaro spune:
Katrinel
, sa fii sanatoasa si iubita si sa ai parte de tot ce vrei tu pe lumea asta! Poate intr-o zi ne vom si cunoaste personal, ca tare mi-ar placea sa cunosc pe cineva nascut in aceeasi zi cu mine!
Multumesc tuturor pt urari, poftiti de aici cafea, ceai, visinata, bere, frappe si ce mai doreste fiecare de beut! Si la fripturi poftiti va rugam... hai, bagati, bagati, ca pana se trezeste si Katrinel dupa ora canadiana mai e ceva!
roxanica2006 spune:
la multi ani, KTRINEL si LUCIA !!!! sa fiti sanatoase, fericite, iubite, si tot ce va doriti
mai, mai, da' ce de fete frumoase , toate nascute in aprilie...
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dandusa spune:
aseara am avut noroc de somn...,s-a trezit pe la 12 si apoi la 4,atat!...in rest am dormit sau am incercat sa dorm...,pt ca Oana de Dia ne-a creat probleme domle'...
era babyexpo la noi in sat...,au venit si fetele cucuietele...,bai nene si era asa de mare locasul ala cu exponate...,ca abia ne puteam tine urma...,la un moment dat Oana s-a pierdut...,da' rauuu,adica nici urma de ea...,caut-o si caut-o,ne-am mobilizat cu totii...,Claudiu pe-o parte io pe-o parte...,Dia avea o treaba...cu reducerile si ce era nou pe acolo...,convinsa fiind ca Oana stie sa vina singura acasa...
in toata cautarea mea dau peste ex-ul meu,care culmea arata beton(care el,n-a aratat nicioadata...),uitasem de cautari si schimbam sageti cu omul...
ne prinde si Claudiu...,iese scandal
si culmea...,Oana a venit singurica acasa...
ce inseamna forumul asta domle'...,nici somn linistit nu mai poti sa ai...si iti mai baga si raca in familie
Mamica stralucitoare
11+ + Crinuta 1 Nov 2006
adinazot spune:
LA MULTI ANI LUCIA!!!!MULTA FERICIRE SI IMPLINIRI!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saryta/saryta.jpg)
saryta spune:
LA MULTI ANI! Ktrinel
LA MULTI ANI!Lucia
multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
eri_ka spune:
Salutare! Eu m-am intors de duminica din Antalya, dar am avut o saptamana plina la job. Pana sa mai scriu ceva si stiindu-va mari amatoare de frumos, iata pe unde am . " target="_blank">umblat saptamana trecuta.
http://good-times.webshots.com/album/561539160opMXaB
Am incercat sa selectez o parte din poze ptr ca marea majoritate erau cu fetele colegilor mei. Pozele sunt din Belek - Antalya, in incita resortului Rixos Premium.Pot sa va spun ca am avut 2 zile de plaja, cu soare si mare.:))
PS nu lucrez in turism, dar va recomand acest hotel cu toate ca, cred ca e f scump.