Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ce-i ala angiom?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

ANGIOM

Dilatare a unor vase sangvine situate aproape de suprafata pielii. Angioamele pot fi vizibile chiar de la nastere.
Se disting:
- angioame plate (simple pete mai mult sau mai putin intinse - mai sunt numite si "pete de vin")
- angioame in relief (numite si "fragute")
In afara acestora, nou nascutul are in mod frecvent mici pete rosii pe frunte sau la ceafa (exact la radacina parului), dar acestea dispar in mod obisnuit la cateva luni de la nastere.
Angioamele propriuzise necesita consult si supraveghere de specialitate. Majoritatea degenereaza spontan, dar foarte lent, pe o perioada de mai multi ani. In general este recomandata evitarea oricarui fel de interventie, dar, daca angiomul se extinde in suprafata sau creste in relief sangereaza frecvent, sau este inestetic, pentru a le limita, micsora sau chiar suprima se poate utiliza laserul.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Lixa , Radu de joi mi s-a parut ca ar avea mucisorii si vineri am ajuns la dr....l-a controlat pe toate partile, mi-a dat tratamentul si am fost la control luni...a zis ca e OK...
Catalin a avut febra???

Cristina si Radu Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Neatza, uite dau eu !

Eu sunt un pic ofticata , am cantarit ieri copilul din dotare si a luat in 2 saptamani 100 de gr iar fratele mai mare a facut ieri si azi noapte non stop febra
Intre hranit copilul cel mic si facut frectie + dat medicamente + luat temperatura la cel mare am dormit in noaptea asta cred adunat o ora jumatate

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

sanatate lui Bogdan(scuze dc am gresit numele), despre piciul mic, nu e o problema, noi am avut o sapt in care am stagnat

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by cristi07

Lixa , Radu de joi mi s-a parut ca ar avea mucisorii si vineri am ajuns la dr....l-a controlat pe toate partile, mi-a dat tratamentul si am fost la control luni...a zis ca e OK...
Catalin a avut febra???

Da, a avut febra, maxim 39.2

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana

Salutare tutror!

CREM,ROXXY 80,eu zic sa facem un club al mamicilor care cresc mai mult singure odraslele..ce ziceti???CApul sus,fetele,pe la noi exista o vorba:copii mici,probleme mici,copii mari,probleme mari...Deci o sa fim si mai solicitate...
Nu in ultimul randa LA MULTI ANI tuturor bebeilor care mai adauga azi o lunitza la varsta!

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007

vreau si eu in club, al meu sot pleaca la 7, vine pe la 20.30, poate si mai tarziu; ma mai mir de ca maraie fii-mea dupa mine si nu sta cu el!

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

buna fetele
am fost si noi ieri la dr si am facut radiografie la bazin,nu avem nimic la picioruse si dr a zis sa nu o pun deloc in premergator.
cu angiomul am vb sa mergem cu o sapt inainte de vaccin si sa ii injecteze ceva in el sa nu mai creasca.
citesc si revin

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

de ce nu premergator? macar uite ca te scapa de o cheltuiala, dar te pricopsesti cu cocoasa!

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna,fetelor!
Va multumesc din suflet tuturor pt.urari si gandurile bune...

Mihuta si Valik, La multe lunite pt.puiutii vostri, sa creasca sanatosi!

Mihuta, imi pare rau si mie ca nu am putut sa stam mai mult impreuna la B.E.

Irinaaaa, bine ai revenit...oooofff, imi pare rau pt. puiutii tai raciti cate unul pt. fiecare, sa treaca raceala!

Gina, uite un si pt. Serban "rostogaletul"...noi am scapat pana acum, dar nu e timpul trecur, ca am gasit-o de 2 ori pe marginea patului!

Iuli-ana, bine ai revenit si tu, dar imi pare rau ca sunteti iar singurele...si cu bebe mic nu poti merge dupa tati? Cu avionul?

Stefania , ma bucur ca esti bine!

Mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat! Sunt cam lunaticazilele astea,ne pregatim de botez!

Va pup...poate mai intru mai tarziu!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by lixa

quote:
Originally posted by cristi07

Catalin a avut febra???

Da, a avut febra, maxim 39.2

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez

offf dragul de el..bine ca e bine acum! Radu nu a facut deloc febra.
sa pupam Catalin mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by ellis

quote:
Originally posted by ancadragoman

buna fetele
am fost si noi ieri la dr si am facut radiografie la bazin,nu avem nimic la picioruse si dr a zis sa nu o pun deloc in premergator.
cu angiomul am vb sa mergem cu o sapt inainte de vaccin si sa ii injecteze ceva in el sa nu mai creasca.
citesc si revin

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

de ce nu premergator? macar uite ca te scapa de o cheltuiala, dar te pricopsesti cu cocoasa!

POVESTEA NASTERII

a zis fara premergator si fara sa o ti sa mearga ,doar in tarc ca se ridica singura

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput