Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
ellis spune:
pai si daca se ridica nu trebuie sa o tii tu sa mergi cu ea?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
ancadragoman spune:
cica nu o tin ca pleaca ea singura ,acum o sa vedem cum o sa fie in realitate
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
valik79 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
cica nu o tin ca pleaca ea singura ,acum o sa vedem cum o sa fie in realitate
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Adica sa nu facem nimic sa-i ajutam sa mearga pentru ca vor reusi ei singuri?
Dar de ce nu ti-a spus?Ce rau le poate face?
Vali,BB Andrei(16.12.2007) si Mihaela 5 ani(20.07.2002)
http://community.webshots.com/album/562902992ssHGFu?vhost=community&vhost=community
popbianca spune:
adyana,voi incerca si afara...doar ca acum e o vreme in partea noastra....
totulli, precum spuneam prima data e mai greu...si noi am trecut prin asta de 2 ori...a fost nasol dar cred ca majoritatea copiilor o patesc...chiar si fiica pediatrei mele a cazut la 3 luni nu la 5 si nu a ramas cu nimic...m-a linistit si pe mine d-na dr.
LalaD...saraca de tine...laa ca trec ele toate
Mihuta...iti recomand sa o baricadezi cu toate cele...perini,paturi
irina,ma bucur sa te "vad" si imi pare tare rau pt.bebicii tai...imi dau seama ce nasol e...Ana e doar ragusita...ce haioasa e cum gangureste asa ragusit..
pussi,nu mi-a recomandat nici unul din medici nimic, nici un fel de vitamine...zic ei sa mai asteptam sa nu fie vreun inceput de raceala si asta sa-i taie pofta de mancare; ne place f f mult la Brendon ,gasesti de toate si hainutele imi plac dar parca la miniblu am vazut si mai dragute,Szeged-ul e aproape si ne delectam cam la 2 saptamani cu cate o vizita
lixa,succes!
am fost cu Ana la un ORL-ist si am aflat ca are laringita(e ragusita)am primit amoxicilina 5 zile ,3*5ml/zi preventiv ,nu face febra , nu tuseste oricum asta nu o impiedica sa manance deci nu asta e motivul inapetentei...mai asteptam
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Aralia spune:
Mai fetelor, am fost pe afara ca a trebuit sa mergem la posta/romtelecom/UPC/piata si era sa ne ia vantul pe sus! Plus ca ne-a prins si o rafala de ploaie si nu aveam plasticul ala de la carut, ca era la uscat de ieri si am tras copertina peste pui si picioarele i le-am bagat intr-o punga...radea lumea de noi , dar ce era sa fac? sa o las in ploaie? Asa de fericita a fost cu punga aia!! Tot tragea de ea sa si-o bage in gura dar nu ajungea..
Si i-am cumparat o rochita frumoasa foc care are si baticut si chilotei asortati! Numai vreme frumoasa sa vina sa o poarte...
pentru fetele din drumul taberei, sau nu numai: e un magazin in piata, intre mititei, covoare si muraturi unde are hainute misto de copii la preturi rezonabile.
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Aralia spune:
Ce virusi ticalosi umbla de imbolnavesc atatia pui mici!
Sanatate multa la bebei si mamici! Sa vina odata vara! Dar nu ca cea care a trecut...aia a fost exagerare diabolicum...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
mihuta spune:
si noi am iesit afara dar a fost un esec total ! Atata a dat din maini si picioare ca a trebuit sa o duc in brate si sa imping carutul gol!
mami de Sophia
iuli-ana spune:
VALI,!Nu,nu putem merge dupa tati,ca are o meserie nepotrivita pt bebe,este destul e periculos si...asta este...Nici nu o sa stie cand i-a crescut fetitza mare...mi-e ca o sa-i spuna "nenea" cand se va intoarce si va fi greu si pt el...Sufera la fel de mult ca noi,mai ales ca ma ajuta f mult cand este acasa,practic face toate treburile in casa si nu i se pare o corvoada sa stea cu fiica-sa...
In fine,ma plang si eu ca babele...
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
VALI,!Nu,nu putem merge dupa tati,ca are o meserie nepotrivita pt bebe,este destul e periculos si...asta este...Nici nu o sa stie cand i-a crescut fetitza mare...mi-e ca o sa-i spuna "nenea" cand se va intoarce si va fi greu si pt el...Sufera la fel de mult ca noi,mai ales ca ma ajuta f mult cand este acasa,practic face toate treburile in casa si nu i se pare o corvoada sa stea cu fiica-sa...
In fine,ma plang si eu ca babele...
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
Ana, e normal sa te plangi, pt. ca e greu...dar asta e viata, trebuie sa facem si sacrificii... Poate cu timpul lucrurile se vor mai schimba si o sa fiti impreuna mai mult timp.
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by popbianca
Ank83, ma bucur sa aud ca totul e ok...bb2 va fi adus de Mos Nicolae sau de Mos Craciun...sau Raul a venit la DNP?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
A venit la termen Raul , dar atunci aveam ciclul regulat si stiam sigur DPN-ul.Am uitat sa intreb aseara doctorita de DPN... dar merg eu luni sau marti la maternitate sa imi fac toate analizele si atunci ginecoloaga e doar a mea... si vorbim mai multe
Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito