Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

sanatate la toti puii bolnaviori!

[b]Vali, un intarziat dar din inima LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita cu familia ta!/b]

eu tot in criza de timp, n-am citit decat ultimele doua pagini. Intr-adevar, premergatorul NU este recomandat de NICI un ortoped. si asa stiu si eu, sa nu tinem copiii sa invete sa mearga. Jasmina chhiar s.a ridicat singurica si s-a tinut de mobila si asa a invatat sa mearga...

Altceva nu stiu sa zic, sunt chiauna de somn, dupa doua nopti mai bune (adica trezit numai la 2-2,5ore), ne-am intors la trezitul noaptea la o ora max o ora jumate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Va invit la Capitolul 50!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by adinag

Buna fetelor,

sanatate la toti puii bolnaviori!

Vali, un intarziat dar din inima LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita cu familia ta!/b]

eu tot in criza de timp, n-am citit decat ultimele doua pagini. Intr-adevar, premergatorul NU este recomandat de NICI un ortoped. si asa stiu si eu, sa nu tinem copiii sa invete sa mearga. Jasmina chhiar s.a ridicat singurica si s-a tinut de mobila si asa a invatat sa mearga...

Altceva nu stiu sa zic, sunt chiauna de somn, dupa doua nopti mai bune (adica trezit numai la 2-2,5ore), ne-am intors la trezitul noaptea la o ora max o ora jumate...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

[b]Adina
si eu tot din inima iti multumesc!
Nu stiu ce se intampla, si noi am revenit la program de trezit noaptea. Nu chiar asa de des.Doarme bine acum, sera, pana pe la 1.30, apoi la 3.30-4, iar de la 4.30 vrea doar in brate, la san, sa doarma acolo!Ma dor bratele...

Si eu m-am gandit bine la premergator si am hotarat sa nu il folosesc...mai ales ca am vazut copii care au mers pe varfuri destul de mult timp din cauza lui.Prefer sa o las sa plece singura, chiar daca mai greu.

Va pup...

PS: Jasmine, tu ce mai faci? Nu ai mai intrat de mult!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput