LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Buna dimineata!
Am facut cafeluta. Cine mi se alatura?
Sunt chiauna de somn pentru ca Vladut s-a culcat azi noapte la ora 2. In ultimul timp imi face din ce in ce mai des figuri din astea. Nu stiu cum sa fac sa-l culc mai devreme, ca daca nu ii este somn si ii inchid lumina se pune pe un urlat.....mama, mama. Voi patiti asa ceva? Mentionez ca se scoala dimineata la 7 si in timpul zilei nu doarme mai mult de 2 ore si asta cam in jur de 13- 13,30.
Eu cu mancarea nu mai am probleme. Vladut e intr-o perioada in care mananca, doar ca in zilele in care sta socrul meu cu el cam face foamea, ca socru-meu nu-i da mancare suficienta si cum sta 3 zile pe saptamana cu el.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

La multi ani Horia George, Stefania, Ana Maria!

Ddana ma bucur ca a venit acasa Dragos si nu uita: ai promis!!! A fost ultima veste rea!

Magdalena, ti-am admirat platourile minute in sir, cred ca daca eram acolo mi-ar fi fost mila sa iau din ele sa nu le stric! Imi pare rau ca lucrurile nu merg bine la voi, multe fete eu trecut prin asta, eu nu fac exceptie, au fost multa vreme in care mi se parea ca nu o sa mearga niciodata bine, a fost si perioada in care ma simteam atat de neiubita si neinteleasa....incat era sa iasa urat. Din fericire lucrurile sunt acum intre noi cat se poate de bune, asa cum nu-mi inchipuiam ca o sa fie, sper sa fie asa si de aici inainte si sper ca si la voi o sa fie bine, pentru ca e un copil la mijloc si ar fi pacat - atat cat mai este o sansa sa nu o folosesti. Iar daca nu - e pierderea lui!

Elena, pup ochisorul lui Adrian!

Mihael@, din pacate stiu cum e sa-ti vezi puiul chinuit, sa speram ca ei, fiind asa mici, uita repede trauma!

Mihaelaaa, ce minunatii povestesti tu acolo despre gradi a voastra! Tare mi-ar placea sa fie asa si la noi. O sa te rog sa ne mai povestesti ce se mai intampla pe acolo, sa ne inspiram si noi, jocuri, mancarica...

Mady, frumusel tare Razvanelul tau cu buclele si boticul lui!

Martutza, din punctul nostru de vedere nu mancati foarte putin...o sa fie si mai bine. si nu pot decat sa fiu de acord, ca trecem peste toate daca suntem sanatosi si mai ales daca copiii sunt bine!

Crina, si mie mi-e tare groaza de momentul in care o sa o intarc pe Giulia...e tare innebunita, asa adoarme, asa se consoleaza daca e suparata...nu stiu cum o sa fie sa nu-i mai dau, ma trage de bluza imi cere sa-i dau. Cred ca o sa fie greu cu intarcatul.

Karla, sa-ti traiasca argintul viu! M-am distrat de dimineata cu pisicul tau agresat!

Azi e ziua finutului meu! La multi ani Remus!
Imediat plec la el, sa-i facem tortuletul minge de fotbal si tortul mare teren de fotbal.

Giulia mananca mai bine, doarme mai bine, se kkceste mai rar, am cantarit-o si pare sa fi luat mai mult de 200 g intr-o saptamana...eu imi ling ranile...sper sa fie bine. Cred ca gandurile voastre bune i-au facut bine, chiar din zilele acelea rele a inceput sa fie mai bine totul.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Marta ai dreptate in legatura cu barbatii. Nici eu nu pricep de ce atunci cand este mai greu ei vin cu pretentiile. Ca la bine te intelegi cu oricine. Daca nu e langa mine acum cand mi-e greu si cand am nevoie de ajutor... si in plus imi creeaza probleme si nervi in plus cu comportamentul lui pueril si ma lasa sa ma descurc singura cu toate, stau si eu si ma intreb: la ce oi mai avea nevoie de el?

Mergi la inceput

Crina platourile alea frumoase nu sunt meritul meu, sunt comandate. In schimb eu am facut soriceii dupa „modelul” lui biky, o salata si ceva sandwichuri care nu au aratat spectaculos dar tot mi-a luat o gramada de timp pana le-am facut.

Mergi la inceput

Si in legatura cu soacra, ea de mult se chinuie sa ne aranjeze viata. Eu nu am bagat-o in seama si pana sa inceapa discutiile intre mine si sot nici el nu a lasat-o sa intervina intre noi. De ceva timp insa, orice hotatrare pe care o ia sotul meu, o ia vorbind cu ea nu cu mine desi hotaraste lucruri care ne privesc pe noi doi. De asta sunt suparata, ca el o lasa sa se bage intre noi si nu vede ca asta inrautateste relatia noastra si daca spun ceva imi reproseaza ca am ceva cu maicasa.
In fine, hai sa inchei aici subiectul soacra despre care as putea scrie romane.
Noi sa fim sanatoase si intelepte si puternice si sa ne crestem puii si sa ne bucuram de ei si cu ei.

Mergi la inceput

Legume crude: noi papam rosii cu branza si ne place foarte mult. Am incercat si castravete si ardei portocaliu. Au fost bune dar inca nu stim cum sa mestecam si le inghitim pe nemestecate.

Mergi la inceput

Karla acum am dat refresh si am vazut mesajul tau. Sunt de acord cu tine, numai ca eu am impusa o vizita pe saptamana la soacra. Si asa cica ne vedem prea putin. Si in legatura cu compromisurile sunt de acord cu tine, dar eu fac compromisuri si tot nu e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Karla daca io's defecta si am reactionat aiurea la toate cele, nu-nseamna ca si tu o sa faci la fel... Vrei bataie??? Fuca la doctor si nu sta asa...

S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o intrebare. As vrea sa mergem de 1 mai la mare, sa ne luam si noi o mica vacanta, poate asa nu ne-om mai certa.
Problema este ce-i dau sa manance copilului? ca nu-i place mancarea la borcan si nici nu stiu daca o sa gasesc carne fiarta si legume fierte sa-i fac eu terci cum ii faceam acasa. Aveti vre-o idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....karla cafea si la mine, te rog...

va multumesc ca at admirat nazdravanu cu botosii!!!

ofofof....discutii despre soacre,doamne cred k nu m-as opri dak m-as pune sa zic cate ma enerveaza si la socru-miu la fel,cateodata ma intreb cu cine o fi facut sotul meu k park nu seamana cu ei!!!

kity ma bucur ca e mai bine giulia!

stefanya ce mai faci????

mai fetelor ce parere aveti de faptul k vreau sa ii serbez ziua lui fiu-miu la padure???sa facem gratare si tot ce trebuie si sa lasam copii sa se bucure in voie de natura....

gata va pup!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput