LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

La multi ani cu sanatate si noroc in viata puiutilor aniversati zilele astea.

Muuuulta sanatate si recuperare rapida puiutilor bolnavi

Dragele mele ..citesc pe apucate si sunt tare necajita de vestile rele...Faptul ca nici la noi nu e roz si vad cam aceleasi probleme in jur ma deprima tare de tot.
Victor abea bea 300ml lapte pe zi adica circa 120 dimi si 180 seara..numai vrea fructe decat maxim 3 lingurite,iaurturile raman la jumate,cerealele le scuipa,mamaliguta cu branza,altadata preferata lui,ramane in castron pentru mami,rar termina legumele(ciorba sau tocana) cu carne si asta in conditiile in care il las sa ia el bucatelele de carne si legume cu mana...aratam ca porcii dupa masa de pranz care e uneori la 13 alteori la 15 alteori la 17-18 in functie de cum are chef..incalzesc si pregatesc mancare doar sa-mi fac de lucru ...a invatat sa dea din cap in semn de "NU".Cand il chem la masa si vede castronelu incepe sa dea din cap ca "nu"cu gura punga si fuge de mine...in scaun urla...doar pe canapeau de colt mai sta uneori max 10 min...in rest face km zilnic,rade,danseaza,canta si vorbeste in limba lui cu stropi de vorbe inteligibile si sta lipit de piciorul masii cand face mancare........Oare e tot de la vaccin sau isi da seama mititelu ca se intampla ceva in familie?...Radcarmen,Magdalena76... oare ce se intampla cu unii barbati cand devin tati?...eu am reusit sa-l conving dupa 4 luni de la incident sa mergem la consiliere de cuplu...poate reusim sa salvam ceva...numai rezist nervos...desi cand sunt cu Vic sunt relaxata si zambitoare...cand ma gandesc la sot imi aduc aminte si bunele dar mai ales relele din ultimul an...sper sa am puterea sa iert...sper sa-mi gasesc linistea si va doresc si voua acelasi lucru.
Citind ce a povestit Mihaelaa de meniul de la gradi intreb si eu:
Cand se dau legume crude la copil? Cu ce pot incepe?

Va pup cu drag pe toate.Va doresc sa nu mai aveti probleme de sanatate cu copiii si nici neintelegeri cu sotii.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Marta imi pare rau ca aveti probl cu papatul.
Stiu ca nu te consoleaza cu nimic, insa nici Teodora nu se omoara cu mancatul.

Cam asa a aratat progr ei de masa de azi:
-laptele cu cereale de dimineata...220gr
-cateva feliute de para
-cativa biscuiti mici
-vreo 10lingurite de pilaf de legume

Iaurtul daninino , care-i placea asa mult, e intreg, zace pe masa...

Legume crude noi am incercat prin febr rosia , adica pulpa de rosie. Am nimerit niste rosii adevarate pe care le-a devorat imediat...N-a avut nimic.

Mady super Razvanicu cu ratuste in picioare, si botos, cum stiu si eu modelul, ca-l am acasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Marta nu te mai stresa in privinta mancatului....asa e si la noi!Au personalitatea lor...mananca ce vor si cand vor, in rest numai voie buna din partea lor.Lasa sa fie ei sanatosi! Eu stiam ca putem sa le dam legume crude de pe la 7, 8 luni, desi nu prea i-am dat de atunci.
Acum insa ii mai dau o bucatica de rosie sau castravete fara samburi si coaja si le mesteca singur.Ii place sa testeze noile gusturi si chiar mananca uneori cu pofta dar in cantitate f. mica.

In privinta barbatului nu stiu daca sa ma plang, poate nu e momentul acum, vad ca sunteti mult mai triste si nemultumite.Tot ce pot spune e ca va imbratisez pe toate, nu stiu de ce dar tot femeia trebuie sa sufere

Elena M.&Adrian Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Multumesc fetelor pentru raspuns.Ca tot ai zis Carmen de meniu sa-ti prezint meniul de ieri al lui Victor
ora 8- 110ml lapte in doua ture adica dupa 50 ml sa oprit si al 15 min i-am bagat bibe iar in gura
ora 12.30 - 80-100 ml iaurt
or a19.30-circa 100 g de tocanita de cartofi cu pui,adica mai putin de jumatate din cat manca normal
ora 21.30-160ml lapte tot in doua ture...ca-si scoate biberonul si baga suzi dupa 60-70 ml
Azi nu a mancat nimic intre laptele de la 8 (adica cei 170ml )si pranz.La 14.30 a mancat ostropel dar tot jumate de portie si atat.Nu a dormit decat 30 min si la 18.30 sa bagat la nani refuzand cerealele,mamaliga cu branza si smantana si iaurtul..adica avea oferta dar a refuzat-o
Carmen tu ai vreo suspiciune referitor la refuzul la mancare?Teodorei ii iese vreo masea? E asa de la vaccin sau dinainte?

In mod normal mai manca 1 mar si 1 banana mica,tocanita o manca toata adica cca 250 grame,mai baga un gris cu lapte sau cereale si laptele era cam 400-500 ml pe zi.
Multumesc de indemnul cu legumele ..mie imi era teama dar voi incerca ...poate ii plac...si macar asa sa se vitaminizeze.Chiar maine ii dau castravete ca am luat din aia mici romanesti si sunt cruzi.
Elena...despre barbati .......greu cu ei greu fara ei...dar cand vine greul si necunoscutul in familie eu nu inteleg de ce in loc sa-ti fie ajutor ei devin povara ? Eu mereu ma rog la D-zeu sa nu-mi mai dea cat pot duce caci voi sfarsi acrita de viata si de tot...si nu asa imi imaginam eu batranetea ...nu vreau sa deschid aici un subiect spinos...
Si,da,ai dreptate cu finalul mesajului,dar eu vin sa intreb "De ce numai femeia trebuie sa sufere?"...asta e...destul cu deprimarea......Sa avem noi copii sanatosi ca in rest le-om trece toate...vorba aia "lac sa fie ca broaste-s destule"

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Marta , da, la noi a fost cu fite dupa vaccin, acum avem fite la mancare din cauza...caninilor...Unu' a spart de o sapt, al doilea a spart de vreo 2zile...
Deci, Marta, nu te stresa, ca nu faci nimic...Si-or reveni ei piticii dintosi

Noi avem la 1ani s-o luna:
8 dinti
4(patru)masele
2canini pe vineee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

La noi refuzul mancarii nu e de la dinti si nici de la vaccin ca inca nu am facut...deci nu stiu de la ce poate fii, poate cautam cam multe explicatii, cine stie

Elena M.&Adrian Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna fetele,

Cu ce poze frumoase mi-am delectat eu okii dupa ce am adormit-o pe gaza!!!
Magda - cand ai avut mama timp sa aranjezi asa platouri ?!?!? Si ce tortulet... yamiiii. puiutz de 1 anisor pe nasuc. Cat despre problemele voastre... tu sti cel mai bine care-i adevarata buba. Incearca sa discutati si sper sa va revolvati problema. Si noi, prin tinereturile noastre, am avut o perioada in care ajunsesem sa ne certam foarte rau in principal din cauza soacrei. Noroc ca ne-am dat seama la timp, ca nu e o problema adevarata intre noi si doar niste orgolii si frustrari de doi lei.

Dana - ma bucur ca ti s-a intors praslea acasa Dragoselu sa nu mai ajunga niciodata prin spital.

Zadi - pai e corect??? noi ne plangem de greva foamei si zanul tau mananca bine si frumos??!?!?! sa o tina tot asa. Spor la cumparaturi pentru micul finut.

Mihaela - un pentru Stefania. Sper sa-i iasa bine analizele. Si sa va jucati in voie in noua voastra piscina ciupercuta. Asteptam si poze.

Madi - ce papuci haiosi are Razvanel ... si niste bucleeeeeeeee ... ma oftic de mor!!! cretuletul sa-i treaca cuculetul

Carmen - pai tu pui poze cu petrecerea lui Vladut si nu spui nimic?!?!?! Noroc ca mi se facuse dor de el si am zis sa vad ce poze noi ai mai pus. Super petrecerea... si ce de invitati ... si adulti dar mai ales pici okisorii lui frumosi sa nu faca febra in noaptea asta si nici maine si in nici o zi.

florina - pentru ce-i dai echinaceea??? Pentru mancare, vezi ca a pus iunia niste retete super pe ruza buburuza http://ruzabuburuza.blogspot.com/. Iunia - ce-mi iese ca-ti fac reclama la blogul tau ???? Niste poze cu Iarina, ceva filmulete???

Mihaela - adica David a mancat asa, singur singurel?!?!? Ti-o trimit si eu pe Maya acolo, poate atmosfera din acea gradinita e molipsitoare. Si ca tot spunea Marta si Carmen si Elena si... pai cred ca aptoape toate mamicile ... de mofturile si greva foamei in care au intrat picii nostri, ne inscriem si noi. Avem perioade (cateva zile, nu foarte mari, i-o fi teama ca se ingrasa prea mult) cand mananca relativ bine si perioade in care mananca 2-3 lingurite. Si bine, nu va ganditi ca inseamna 200-250 de grame!!! Nuuuuuuu 100-150 grame sunt suficient pentru noi. Dar eu sunt multumita ca le mananca si pe alea, cam la fiecare masa si din toate. Si nu am facut nici vaccin si nici vre-un dinte nu ne-a mai iesit de curand.

Marta - sa treci cu bine peste toate incercarile. Victoras sa-si recapete pofta de mancare.
Legume crude - eu i-am dat Mayei putina rosie si castravete. Mai mult se joaca decat sa manance, dar ceva, ceva si inghite. La castravete chiar nu m-am gandit la samburi, l-am curatat doar de coaja.

Elena - deci ramanem in continuare frati in greva foamei?!?!? Adrian . Daca asa facem acum ... dupa vaccin ce o urma?!?!?

Am fugit la culcare ca maine plec la scarbici si la noapte cine stie de cate ori ma va trezi gaza. Ca am uitat sa o par ca pe langa nemancat si-a facut bunul obicei sa se si trezeasca des noapte . Am incercat sa o pacalesc si apa, ceai, chiatr si lapte in bibe ... pai ce-i fraiera. Daca o vedeti cum da din manute si tzipa sa-i dau tzitzi!!!! Si eu cedez, gandindu-ma ca oricum se va mai bucura de tzitzi doar pana la Paste, apoi... nu vreau inca sa ma gandesc.

Crina si Maya Georgia

Luna a 11-a

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

crina_mio...dr a zis sa ii dau pt imunitate dar doar 5 zile.De ce ma intrebi..nu e bine sa ii dau?

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

quote:
Originally posted by florin-a

crina_mio...dr a zis sa ii dau pt imunitate dar doar 5 zile.De ce ma intrebi..nu e bine sa ii dau?

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Pai daca dr. zice ca e bine, atunci e bine. Eu intrebam, nu ca as fi auzit ca nu-i bine, doar ca nu stiam pentru ce se da.

Crina si Maya Georgia

Luna a 11-a

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata! Haideti la cafea , repejor ! Am facut o galeata!
In primul rand am de zis ,, LA MULTI ANI" tuturor sarbatoritilor din ultimele zile. Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si norocosi!

Zadi, m-ai pus pe ganduri cu vaccinurile dar iti dai seama ca nu-i pot spune doctorului eu nu-l fac pe asta acum ci la toamna! As cam da-o de gard, mai ales ca nu am ce sa-i reprosez...In privinta decalotatului, se pare ca trebuie. Face destul de greu pipi asa ca...inca imi fac curaj! Aaaaaaa, sa nu uit, ce baiat frumos si mancacios ai!

ddana il pe Dragos si sa fie bine!

pisikuta Loli mic.

mady Razvanel nazdravan cu putza rosie. O sa treaca. Si Luca se mai inroseste daca face kk mai acid.

marta si magdalena, va imbratisez cu drag si mai lasati si de la voi. am fost de atatea ori pe muchie de cutit in relatia cu sotul...si am tras o concluzie: barbatii sunt cam dusi si egoisti dar copiii nostri au multa nevoie de ei. se pot face si compromisuri (mai micutze) ca sa fie totul bine...incercati. cred ca puii nostri merita! iar soacra! cat mai departe! cate o vizita la luna e suficient!

elyanne, tu cu zazele tale, m-ai bagat in sperieti de tot! nu-mi vine sa mai fac nici eco mamara, daramite sa ma operez!

roxanici, ce de stele ai!

Despre dl.Luca! eeeeeeeeeeeeee argint viu! m-a zapacit! nu merge singur, nu vorbeste, dar nu sta locului o clipa! mananca putin, vrea lapte noaptea, se agatza de mine ca maimutza si nu am voie sa ma misc sau sa ies din raza lui vizuala ca tzipa! si tzipa! si tzipa! pisoiul e fara blana, cu o ureche aproape smulsa si un ochi atarnand! ei, glumesc, dar nu mai e mult! dar bine ii face! daca-i prost si sta! chestia cu mancatul vad ca se cam generalizeaza. dar cred ca e si de la dinti. i-au mai dat doi sus. si musca de ma termina. cum ma prinde, cum ma pisca! si rade de se prapadeste! e simpatic foc, iubitul mamei!

m-am intins cat o zi de post si m-ai aveam de zis dar am uitat...o sa revin daca imi amintesc.

o zi buna tuturor!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Mergi la inceput