LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!
HORIA GEORGE
STEFANIA
SA FITI SANATOSI, VOIOSI, SA CRESTETI MARI SI SA AVETI DE OFERIT NUMAI BUCURII SI ZAMBETE PENTRU PARINTII VOSTRI!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Buna!

Tzuna - vremea in Moldova se anunta cam ploioasa in perioada 26-28 aprilie....cu temp. intre 17-19 grade, dar nu te lua dupa stiri, ca doar nu o sa ploua chiar continuu!
Mihael@ - ma bucur ca ati intrat in posesia piscinei- ciupercuta si va doresc sa o folositi sanatoase....noi inca nu ne-am plictisit de ea . M-am uitat pe eticheta de la bile sunt de la Pilsan...poate te orientezi si gasesti!
Zadi - sa-ti fie de bine nasico....si la mai multi finisori! Felicitari si lui Ian pentru ca e baiat cuminte, ascultator, vorbaret si mancacios.
ddana - Bine ai revenit, Dragos!
Magda - felicitari pentru platourile apetisante, si va doresc ca divortul sa fie ultimul de pe lista problemelor voastre, dar cred ca deja a trecut supararea...nu?????

despre noi...
De cand ii dau sa manance din mancarea noastra (facuta mai dietetic si din care consider eu, ca are voie) parca a mai pus ceva - ceva pe ea. Acum are 9.200 gr, 75 cm, 3 DINTZI, merge tinuta de manuta sau in ham, singurica mai rar (nu are inca curaj sa-si dea definitivatul...). Vorbeste in limba ei, dar nu prea spune cuvintelor pe nume..., insa reusim sa ne intelegem cat de cat!

Curatenia de Pasti...intreb sotul: "cand ne apucam de curatenie?"....raspus : "da', ce...pana acum am trait in mizerie?"
Deci, lasand gluma si avand in vedere ca de ziua Caterinei, am facut cam tot ce se putea face, acum va fi doar o curatenie saptamanala, normala!

Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Fetelor va multumesc de incurajari.
Biky din pacate supararea nu mi-a trecut, dar cum caile de comunicare cu sotul sunt zero am inceput sa ma resemnez ca vorbesc singura si ca eu sunt intotdeauna de vina pentru orice. Vreau ca la sfarsit sa nu am pareri de rau, sa pot sa spun cu mana pe inima ca am incercat tot ce mi-a stat in putinta ca sa rezolv problemele dintre noi(aici incluzand umilirea mea si a familiei mele). Daca sotul vede in timp util ca greseste se mai poate indrepta ceva.

Curatenia de pasti va fi cea pe care o facem saptamanal si daca se va putea o sa spalam si geamurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Sa revin cu vesti despre gradinita...
Am fost ieri cu David acolo,..cand am intrat in camera cu grupa mica am ramas cu gura cascata...Vro 8 copilasi stateau toti linistiti la masuta pe scaunele (din lemn,evident!) ,pe masa era si o lumanare si luau toti micul dejun (paine cu unt si cu castravete).Erau asa linistiti ...nici nu stiam ca copii asa mici stau asa la masa...
Dar imediat am pus intrebarea daca bietele femei ar avea timp sa-i dea la David in gurita...Si...il ia pe David ,il pune in scaunel ii pune in farfurioara pita cu unt si castravete taiate micut...si...se apuca Davidu meu si papa...ca un om mare.

Dupa ce au terminat piticii de papat...ce credeti ca au facut????Fiecare si-a luat farfurioara si si-a dus-o la ghiuveta si canita!Asa ,cat is ei de miculuti !!!!

Apoi s-au dus la joaca...Jucariile asa cum am citit pe net...masinute faine de tot ,dar din lemn,farfurioare din tabla,castane si ...o gramada de chestii faine....

sunt 2 educatoare la 8 copii...acceptabil,zic eu...

Si...costa pt 2 zile pe saptamana (de la 8 la 12 jumate) 45€ dar...lunar...pt 3 zile 60..etc

La David i-a placut...pacat ca am stat numa o ora...ca io as mai fi stat...

Azi l-am dus iar...a stat o jumatate de ora singur,a plans numai putin,si asta nu cand am plecat eu...Maine va sta o ora singur daca ii va place..

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Biky m-a amuzat replica sotului tau, dar nici al meu nu e mai prejos, zice: da' ce acu nu e curat?Oricum greul tot pe umerii nostrii, asa ca...

Elena M.&Adrian Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mady, tine putza curata si tamponeaza cu rivanol. e putin iritat cel mai probabil. daca nu trece in 2 zile si urla razvanelu, atunci e altceva.

Magdalena, supr tortulet si cortulet

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

va multumesc din tot sufletul pt ajutor,arata mai bine puta lui razvi nu mai e asa rosie, am vb si cu doc e iritat de la antibiotic si e mai acid pisu...aasa ca spalam cu ceai de musetel,si cu rivanol si dam si cu bepanthen si dak nu trece mai vedem si sa il mai decalotez k in ultimul timp nu mai facusem asta iar acum nu prea ii convine!!!

curatenie de paste: sper sa reusesc in weekend-ul asta sa spal si geamurile,sa dau si canapele la o parte si mobila din buc,iar despre gateala nu cred ca fac ceva...k si asa mergem in vizite si o sa se strice mancarea acasa!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

poftiti niste pozeee http://good-times.webshots.com/photo/2369165030101726224ZnzYCi

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani, Stefania!
La multi ani, Horia!

Mady e un scump Razvan.

Ddana ma bucur ca e bine Dragos.

Biky cred ca Steli e ceva neam cu al tau Cornel, ca prea le zic la fel....

Magdalena sper sa se indrepte treburile si sa fie bine iar. Si noi am avut o perioada foarte nasoala acum vreo 4 luni. M-am intors din drumul spre tribunal...

Sanatate la toti bebeii.

Noi azi am luat vaccinul Pentaxim. Nu a urlat atat cat am crezut eu, a fost ok. Sa vedem cum vom sta cu temperatura pana maine seara. Pentru ROR trebuie sa mergem peste 3 saptamani.
Avem cam 9 kile si vreo 81 cm, nu sunt exacte datele pentru ca asta micu nu mai sta in loc.

Pupici la bebici si mamici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Veniram de la doftor:motivul temperaturii si dintii dar si un gat un pic rosu asa ca JOJO-MIHA ai mare grija!
Mi-a zis sa ii dau in continuare timp de 5 zile cate 3 granule de echinaceea-dar eu dau si 5 sau 6 ca mai da si pe laturi cand bea.Nici vb de antibiotic ci doar dc trece de 38 cu 5 sa o sun dar sa speram ca nu e cazul!
In rest ca si bilant de aproape 1 anisor:
perimetrul cranian-45,5(f. bine)
10.800kg( ar fi trebuit 10500) dar Dr dumvrava ne-a linistit ca nu este o problema)
72 cm-era bine 74 dar de si parintii pitici adica noi si plus ca o marja de 2-3 cm este admisa
Fontanela este inchisa-deci gata cu calciu si dam doar 2 picaturi de vigantol pe zi.
Fierul nu ar mai fi nevoie dar i-am spus ca mai am in sticluta cam pt inca o luna si a zis sa il dau totusi.
Si mi-a spus ca de la 1 an pot sa o bag pe mancarica de copil-adica ce-o fi asta??Ea a zis ceva de unt, miere, paine, telemea, rosii
Mamici cu bebici trecuti de 1 anisor..ce ziceti..ceva meniuri pt noi..sau linkuri.
Va pupicim dulce dulce!

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput