LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 7
paxela spune:
magda dute linistita ,la mare nu poate sa va faca decat bine la relatie, iar odata ajunsa acolo incearca sa lasi deoparte orice gand rau si orice suparare sa fie o perioada de vis, poate face minuni, cat despre cava manca flacaul, vor fi o gramada de restaurante deschise, si nuse poate sa nu gasesti un peste cu cartofi natur, o supita de pui, un piure , orez, fructe sunt peste tot , iar 2-3 zile nue un capat de tara sa nu manance ca la carte
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
paxela spune:
mady , ce poate fi rau in asta , e o rupere de peisaj, un loc in care tuturor le va place, doar sa ai in vedere vremea, sa nu ai surpriza sa ploua, si atunci sa fi pregatita sa muti locatia acasa
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
ghibuadina spune:
Neata,
Of, of, tot citesc si parca nu-mi vine sa cred...Ce or avea barbatii astia in cap?/De ce cd sunt toate bune, un copil rteusit, ii apuca bazdacii.
FETELOR(marta, magdalena si etc), eu zic sa incercati sa va detasati, poate ca n-ar fi rea ideea de a va lua o vacanta, numai voi doi, departe de toate.Si sa nu spuneti ca n-aveti tp sau bani, ca orice se poate, numai sa vrei...
Eu, multumita lui D-zeu n-am pbl din astea, de sot sunt multumita, ma ajuta cum poate, desi lucreaza o zi intreaga.Pe 30 plecam in vacanta, fara copil, un bun prilej de relaxare.Abia astept..Si sa nu credeti ca plec c-o caruta de bani, da, de unde, am zis eu vointa trebuie ca restul ...se gaseste...
MAGDA eu zic sa vii linistita lamare, copiii sunt mari si trebuie invatati cu mancare variata
MADDY e grozava ideea cu padurea, nu tambalau in casa, nu prea multi bani cheltuiti, aer curat, vreme buna sa fie numai
ALEXIA, ii dau 2 dinti, dar vad ca e bine, a inceput sa manance ff bine de o vreme, cred ca s-a invatat cu ciorbitele si mancarea.Face numai nazbatii, spre ex acum nu mai poci sa scriu de ea.
curatenia de paste nu o sa fie nimic deosebit, ca mi-a tras teapa femeia care venea la menaj si oricum plecam la mama...
Mihael@ spune:
Martutza, la stefania problemele cu mancarea au inceput a doua zi dupa vaccin, n-am nici un dubiu ca de la el au fost...a tinut 2 saptamani cosmarul, timp in care i-am dat Visol, in speranta ca o sa-si revina...acuma e bine, mananca ca si inainte, adica 150 ml la o masa plus 1 felie de paine (pe care n-o refuza niciodata, ba chiar nu deschide gura daca nu-i pun felia in fata)
Kitty, ma bucur mult ca e bine Giulia
Mady, mi se pare o idee foarte buna petrecerea la padure, doar sa urmaresti prognoza meteo...poate v-ar prinde bine un pavilion din ala de gradina pentru cazul in care ar ploua vreun pic
Am inceput si eu s-o spal pe dinti dupa masa dimineata si seara, mai mult mesteca periuta, dar suntem pe drumul cel bun
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
stefaniya spune:
La multi aniLuca
Matei Horatiu
Bogdan Eugen
Teodor Patrick
Alexia Sara
Daria Georgiana
Sabin Andrei
Teodora Maria
Rianna Elena
Horia George
Stefania
Ana Maria si Monica
Deea Maria
Sa fiti sanatosi si cu o viata frumoasa si lunga!
La multi ani
Geaninaelena
Gabdyd
Mada_roz
Ancris
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte doar de bine!
Mady - ideea cu petrecerea la padure pt mine suna fain.E altceva decat acea banala petrecere pe care obinjuim s-o facem.Cred ca va fi interesant si cum in Braila poti gasi locuri super de asa ceva,o sa iasa perfect.Poti alege in Lacul Sarat si o vila ca in caz de ploua sau altceva.Chiar astept pozele sa le vad.
Martutza - cand scria Elena2006 de cum mananca Adrian,parca scria de Carl.Doar lapte toata ziua.De-asta si la cantarit am fost un pic dezamagita dar doctorul mi-a zis ca e 100% bine si e energic,si asta conteaza..Faptul ca nu se incadreaza in linia pe care a inceput-o nu inseamna ca e bine doar 50%.Eu i-am dat vitamine,cate jumate la zi.
A tinut-o asa cam 3 saptamani dupa care si-a revenit.Si in perioada aia a luat si antibiotic.Deci doar lapte cu antibiotic...Nu l-am fortat deloc.Acum mananca iar ca in vremurile bune!
Magdalena - super pregatirile! Pacat ca sotul nu stie sa aprecieze si sa inteleaga ca atunci cand vine un bebe numai suntem asa fresh.
O zi buna!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
tzuna spune:
Buna!
Imi pare rau sa vad ca mai sunt copilasi bolnavi sau care mananca putin.
MARTUTZA- crezi ca-i iese vreo maseluta lui Victor? Daca iti amintesti Maria a fost in greva foamei acum vreo luna si ceva cand i-au spart cele 2 maselute(A slabit 200 g- a avut si puroi in gat in acelasi timp). Acum chiar mananca. Nu mananca cu mult mai mult decat Victor in zilele lui proste dar pentru gaza mea e mult si uite asa se mai ingrasa si ea cate putin. Imi pare f rau ca aveti probleme in cuplu. E bine ca mergeti la consiliere. Ai grija insa sa lucrati cu un profesionist altfel va poate face mai mult rau decat bine.
LEGUME crude- am incercat numai rosia si morcovul si-i plac. Nu mananca mult dar le gusta cu pofta.
Meniul de ieri:
6.00 180 ml lapte cu cereale
9.30 100g banana cu para (asa simple ca branza e cah, biscuitii nu-s buni ca ingroasa, cerealele la fel )
13.00 140g ficat cu legume si zeama in care au fiert (tot pentru ca trebuie sa rezulte un terci care curge singur din lingura printre buzele abia deschise)
17.00 1/2 felie cascaval si 150g iaurt simplu
20.30 130 ml lapte cu cereale
1.00 180 ml lapte cu cereale
Eu sunt foarte multumita de cum a mancat ieri. Pentru multi copii nu e mult dar pentru Maria e enorm. Si nu se repeta prea des aceasta experienta. Acum ca vad cati copii mancaciosi refuza mancarea ma apuca groaza sa nu inceapa iar si matza mea. Macar sa nu sara mesele si sa guste din toate si tot e o mare realizare pentru noi.
MAGDALENA- Maria nu s-ar culca niciodata seara daca vede activitate. Asa ca la ora 20.30 bea lapticul, i se face un chef de joaca... asa ca o mai lasam pe aici, ne jucam cu ea, o plimbam cu masinuta etc. si la ora 21 sotul inchide usa la sufragerie, noi ne retragem in dormitor, o bag in sacul de dormit , o plimb putin si o inchin, sting lumina, ii dau cele 2 suzete si ies. Uneori chiar nu vrea sa doarma si s eridica in picioare (asa cu tot cu sac) , plange dar nu ma intorc la ea si in 5 minute doarme dusa. pai macar la 21 sa fie in pat ca sa am si eu timp sa ma spal,sa mananc cu sotul, sa vedem un film...Dimineata se trezeste la 8 chiar 8.30 uneori(daca a dormit prost) iar peste zi doarme maxim 1 ora, 1 ora si jumatate dar nu asa legate ci 30 minute o data si inca 30 pe la 15.30.
MADY- cred ca e o idee buna sa iesiti la padure. Doar sa aveti grija la vreme ca ar fi neplacut sa ai totul pregatit pentru acolo si sa fiti nevoiti sa fugiti acasa.
MAGDALENA- puiul tau papa numai pasat? Ca eu ma gandeam sa-i dau Mariei piept de pui la gratar sau peste la gratr si iaurt in completare. Iar mesele de fructe sa fie de la borcanel ca astea-i plac... Nu stiu... Ea mananca si nepasat daca mancam cu totii numai ce se plictiseste repede de aceea ma gandeam sa-i dau si iaurt ca sa-i completez masa. Oricum noi s-ar putea s anu mai plecam din cauza vremii. Deci astept sa vad ce sfaturi primesti tu.
MADY- e f dragut Razvanel. Nu pot sa cred ca e mai micut decat ai nostri. Si are un par asa frumos.... va pup.
biky spune:
Radcarmen - super pozele cu Vlad de la ziua lui, cu motz si fara motz....Si nu-i corect sa aiba 2 torturi si eu sa nu apuc sa mananc macar o feliuta....!!!!!! Mama-mia si ce de copii ai avut invitati....aveai impresia ca e gradinita!
carmenfr - fitzoasa Teodora, nefitzoasa ....dar are un mestecau de numa'....8 dinti, 4 masele si 2 canini?
Marta - Vic mananca cat ii trebuie....noi asa mancam permanent. Mancarea solida variaza intre 80 si 120 gr la o masa in functie de capriciile d-shoarei! Dar eu sunt multumita pt ca, asa putin cat mananca, se prinde pe ea!
Crina_mio - Mami iubeste pe Maya, Maya iubeste tzitzi, tzitzili sunt ale mamei.....cerc vicios ,chiar vreau sa vad ce ai sa faci dupa Pasti!
Kitty - ma bucur ca Giulia e bine si ca prinde falcute! Va doresc multa sanatate in continuare!
Magdalena - wow... vacanta... nisip.... mare... 1 mai.... vreau si eu!!!! Pai eu zic ca daca are mancaruri preferate, le poti face de acasa, pui in borcanase mici pe care le sterilizezi. Problema e ca Vlad ar trebui sa le manance la temp. camerei daca nu ai unde le incalzi....dar vorba Paxelei.....3 zile n-o fi bai, gasesti tu ce sa-i dai, dar mare atentie totusi!!!!
Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
Mihaelaaa spune:
Azi l-am dus iar pe David la gradi...a stat o ora singurel,fara mine.
Ma asteptam sa-mi zica ca a plans,ca era deja de acasa marait..dar nu,a fost cumintel foc,educatoarele sunt multumite de el.
Cand m-am dus dupa el ,nici nu m-a bagat in seama..l-am strigat de 3 ori pana s-a uitat in sfarsit la mine,si si-a dat seama ca sunt iar acolo...Merge spre bine...
Maine il duc si va sta o ora jumate fara mine.
Legume crude,io i-am mai dat rosie..si mananca ceva ,dar mai mult se joaca..isi bada degetutele in ea si stropeste peste tot.Io am auzit ca de la rosie se pot irita cu fundulet,dar la David n-au fost probleme..e drept ca nici n-a mancat o rosie intreaga...
Si castravete nu i-am dat pana i-au dat femeile la gradi...daca ele ii dau nu cred sa fie rau...si nu le lua coaja si samburii...Da de ce sa dam sammburii la o parte???...Ca s-ar ineca sau ar fi ceva probleme de la ei?
toate mamicile cu probleme cu sotii...Multa putere....
In legatura cu mancarea....hmmm...si David are zile bune si zile rele...da nu-mi fac probleme...pana e vesel...
Mihaela de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Mihaelaaa spune:
Am uitat...
Mady,eu gasesc super ideea ...sa-i ti ziua in padure...atata timp cat e vreme buna binenteles...
In iulie vin acasa...numai eu cu David din pacate sotul nu poate veni...si venim cu avionul,ca mi-e groaza de atata drum cu autobuzul cu David..is asa de bucuroasa..parca nici nu mai am rabdare.Ma mir...ca de obicei nu ma apuca dorul de casa..ca de data asta!
Mihaela de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
carmenefr spune:
Madysi mie imi place ideea cu padurea...Nu mai aia atatea coconeli cu mancarea...mai simplu si mult mai relaxant.Sper sa aveti vreme buna.
Magdalena noi o sa plecam pe 29 la Albena.Cand am fost la vaccin, luna asta, l-am intrebat pe dr ce medicamente sa luam la noi, in caz de ceva.Si de mancare, ce facem.
Ne-a zis ca de acum e mare, are un an, poate manca orice, bine in anumite limite, nu porc, nu f sarat, nu f dulce , si cum zicea si Alexa, gasesti tu ceva de mancare pt pici...o ciorbita, un piure, cartofi natur, pilaf cu legume, peste, pui la gratar...fructe...
Dr a zis ca daca chiar nu prea avem vaiante la mancare, sa-i luam borcanase...
Important e sa evadati din cotidian(a se citi sa fi departe de sursa problemelor, soacra)...si eu cred ca va fi bine.
A, si l-am intrebat pe dr, ca asta ma interesa in mod special, ce medicamente sa luam cu noi Mi-a dat ditamai lista.Pt febra, pt diaree,raceala, muci...daca va intereseaza, v-o scriu...