LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 18
madybulancea spune:
LA MULTI ANI ALEX,MAYA SI STEFAN!!! LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME!LA MULTI ANI!
PUPICI SI MULTA SANATATE IMI PARE TARE RAU PT BOLNAVIORI!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Kitty spune:
Azi avem de sarbatorit!!
Maya Georgia, Mihai Alexandru, Stefan George
Sa cresteti mari, sanatosi, inteligenti si frumusei (cum sunteti)! Sa se bucure parintii de voi!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty spune:
celor care-si sarbatoresc astazi ziua numelui!! La multi ani la toti Georgeii
Multa multa sanatate la toate albinutele bolnavioare, sa fiti toti bine de Paste!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
elyanne spune:
Am sunat dr. si a iesit bine biopsia... n-am nimic
Macar atat... ca de dim. imi pocni iarasi crapatura... iar a curs sange... printr-o gaurica miiiiiica-mica... facuse coaja de ieri dim nu mai cursese nimic...
Astia mici erau mai bine de dim. Mai putini muci si tusesc f. rar.
Aveam de gand sa iesim in lume... cu toate ca eram in dubii, dupa distractia de dim. (carutul are doar 17 kile si trebe tarat pana la lift si de la lift pana la usa blocului, strans... ca nu incape niciunde), dar acu sunt convinsa ca nu mai ies... bate vantu si mai intra soarele in nori... asa ca am un motiv in plus sa nu mai scot picii... si sa nu ma simt mama denaturata ca stau in casa numa' din cauza mea...
Multa sanatate celor bolnaviori
La muuuuulti ani
Maya Georgia, Mihai Alexandru, Stefan George
La muuuuulti ani, Ancris!
Si la final... La multi ani celor care-i serbeaza ziua de nume!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Zadi spune:
La Multi Ani pentru toti sarbatoritii zilei !!!!!
Pupam toti copilasi bolnaviori !!!
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
radcarmen spune:
La multi ani Maya Georgia!
La multi ani tuturor celor ce isi serbeaza astazi ziua numelui!
Eliana ma bucur ca totul este ok. Nici nu ma indoiam de chestia asta. Du-te la medic sa pupe buba poate trebe mai repede.
Sanatate la bolnaviori!
O zi buna va doresc la toti!
Carmen
Elena.2006 spune:
La multi ani celor care azi isi serbeaza ziua si celor pe care nu am apucat sa-i urez!!!
Sanatate la pitici si sa fiti bine de sarbatori, sa va bucurati cu cei mari.
Ma bucur ca pe langa vesti rele mai sunt si vesti bune (Eliana, Marta).
Noi suntem bine, zilele astea ne-am revenit cu mancatul.Sper sa fie bine si in continuare.
Elena M.&Adrian Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II
ddana spune:
La multi ani, Maya Georgia, Stefan Alexandru, Stefan George!!!!Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
LA multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui!
Eliana, ma bucur pentru vestile bune!
It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
elyanne spune:
quote:Nuuuuuuu ca nu esti normala nici tu
Originally posted by radcarmen
Eliana ma bucur ca totul este ok. Nici nu ma indoiam de chestia asta. Du-te la medic sa pupe buba poate trebe mai repede.
Intai imi zic ca mi-o fac cu mana mea ca sa ajung mai des la doftor... si acu asta... Vrei sa-mi bagi soata la idei?
Bine ca nu intra pe forum... sper
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
karra80 spune:
Heloo si de la noi..........
Nu am m ai intrat ca stam toata ziua afara....de cand e asa frumos.....si obosim mai repede ca atunci cand o pun la somn cade rupta numai protesteaza deloc...uitati aici cum ne-am distrat in ultimele zile
A inceput sa ploua la noi...e asa de urat afara..... Azi mergem s aluam papucei de iepuras....am gasit ceva de piele gen sandalute...si as vrea sa-i aiu ca a facut basica la degetel...i-am luat o pereche de bascheti si ii erau fix si saraca e faultata.....
Am vizionat poze cu Teodora si Delia.....ce mandretze de fete aveti mamicilor
Elyanne ma bucur ca totul e bine
Martutza ce veste buna.... sa va fie bine impreuna.....
Arianna superba a avut o rochitza de zana......
Noi de pasti plecam la Petrosani si apoi luni la oltenia la buncii sotzului...apoi inapoi acasa.....apoi din 5 mai mai o sapt plecam la Amsterdam fara Winnie...is curioasa cum va fi faara ea atat timp.....
Am rezolvat si cu vacanta de vara...plecam toti 3 in Antalya....pe 4 septembrie...sa vedem cum va reactiona Winnie pe avion
pt toti care se sarbatoresc azi........
Curatenie nu am facut decat ce fac deobicei ca plecam...deci.....
am scapat...mancare face mama ...deci iara scap.....
toti piticii bolnaviori
Florin-a pupa fata sa se faca repede bine sa numai aveti probleme.....
SHERBI???????????????/ te-ai suparat pe noi? numai zici nimik?
KMIati scapat de pneumonie? baga niste poze sa vedem printesa......
ma duc sa pap si io ceva cat doarme buburuza mea.
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie