LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 12
elpower spune:
Multi ani cu sanatate albinute si bondarei sarbatoriti azi si maine!
Robert Gabriel, Andreea Beatrice si Arianna Vanessa
La multi ani tuturor celor cu nume de !
Sa va fie viata plina de flori!
Sa petreceti frumos maine si sa va bucurati unii de altii!
Superb fragment, Kitty! N-am citit niciodata micul print, dar vorbele tale ma fac sa il caut si sa ii citesc si micutei mele din el. Adevarata lectie de viata! Multumesc!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
gabi78 spune:
"La Multi Ani" tuturor celor care miine sarbatoresc ziua numelui.
Petrecere frumoasa, sanatate si fericire!
Noi miine luam motzul lui neica Tudor.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Crina_mio spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!
Robert Gabriel
Andreea Beatrice
Sa cresteti mari, sanatosi, veseli si tot ce-si doresc parintii vostrii pentru voi sa se implineasca!
Crina si Maya Georgia
Luna a 11-a
varsta Maya
Crina_mio spune:
Arianna Vanessa
Sa cresteti mare, sanatosa si voioasa si
sa aduci numai bucurii in viata parintilor tai!
La multi ani tuturor celor ce poarta un nume de floare!!!
Crina si Maya Georgia
Luna a 11-a
varsta Maya
madybulancea spune:
Buna dimineata...baaaaiii dar chiar sunteti fff ocupate!!!!hai la scris si mai lasati petrecerile!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI DE AZI!SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI FERICIRE SI SA VA IUBITI PARINTII!!!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUME DE FLOARE SI PETRECERE FRUMOASA,DAR MAI TRECETI SI PE AICI SI DATI DE BAUT!!!
Noi suntem bine,razvi e ink la mama k m-am apucat ieri de curatenie si ink nu am terminat si azi trebuie sa ma duc la facultate deci termina
al meu sot.ink nu stim la cine mergem de pasti dar dak nu ne invita nimeni stam acasa si fcaem un pui la rotisor (sau il cumpar) sau piept de pui la gratar ca sa ii dau si lu razvi si poate face mama niste drob si cozonac ca astea nu sunt de mintea mea si eu oua si poate si prajitura si ma gandesc si la o garnitura la pui,niste legume congelate...deci aproape ca nu gatesc sau se pune???
haideti la palavragit ca am facut si !!!
pupam fetele si baietii si pe toata lumea!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Kitty spune:
Bune dimineatza! Mady, vin eu la cafea, ca vad ca nu se-nghesuie nimeni. V-ati harnicit cu toatele, va pregatiti de Paste...ce se intampla, incap mesajele de pe 2 zile intr-o pagina?
Si eu m-am lenevit, am ramas in urma cu urarile
Robert Gabriel, Andreea Beatrice si Arianna VanessaSa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parinti!
La multi ani Mada rozz! Sa ai de la viata tot ce iti doresti, atat material cat si spiritual si Mark sa-ti aduca numai bucurii!! Sa ai parte azi de (sau dupa gusturi)!
La multi ani si multe bucurii si florilor noastre!
Noi ne laudam in continuare, Giulia mananca bine, ia in greutate cum nici nu speram, doarme toata noaptea in sfarsit, e foarteeee activa, spune tot mai multe cuvinte, urca scari, se imbraca toaaaataaa ziua cu tot ce apuca, imi aduce de dimineata "papumu" (papucu) sa plecam paaaaaaa, brum-brum si spune tot timpul uuiiii-teeeee...ca descopera tot timpul cate ceva. Si e o ranjita si jumatate, isi arata strugareatza la toata lumea uite-asa.
Mai avem un hop saptamana asta ca trebuie sa-i refac VSH-ul si inca o analiza, sa vedem cum stam, ca erau mari data trecuta. Si din cand in cand mai are cate un kkcel mai moale- in continuare fara nici o logica, dar incerc sa nu ma panichez.
O zi frumoasa va doresc!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
paxela spune:
La multi ani !!!! celor care poarta nume de floare,
Deliuca mea
Arianna Vanessa
Madarozz , sa fi sanatoasa, iubita si fericita,
raportul nu il mai dau ca mai bine ne veselim
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
elyanne spune:
La muuuuuuulti ani: Maria Bianca, Gabriela, Dragos, Miruna Maria!
La muuuuuuulti ani, Mada_rozz!
La muuuuuuulti ani, floricelelor!
Noi suntem fara tac'su (e la munci chiar de ziua lui... am avut party ieri... acu ne dregem) si o sa incerc sa ies afara cu trupa... ca pare prea frumos.
Am pus niste poze mai noi incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/elianacalin/Aprilie2008/photo#5190280074119374290
Sa aveti o duminica frumoasa!
S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
radcarmen spune:
La multi ani albinutei Arianna Vanessa !
La multi ani draga Mada!
La multi ani floricele!
Sa va dea Dumnezeu sanatate deplina, fericire si numai zile senine!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
roxanici spune:
bate vantu frunza-n dunga, albinutele alunga....
unde sunteti dom'le? polenizati floricele?
La multi ani Arianna Vanessa !
La multi ani Mada!!!!
La multi ani floricele!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)