Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 21
Raspunsuri - Pagina 8
pussi spune:
scuze ca n-am mai intrat, dar am avut o perioada destul de grea.
Tustele sunt bine, am facut 6 lunite, jumat de anisor, Am depasit 6 kg. Nu stam in fundulet singure, bine stau doar daca sunt sustinute din 2 laturi... dar nu ma stresez, toate la timpul lor. Suntem in plina diversificare, cu mofturile de rigoare... au avut o periaoda in care mi-au refuzat laptele... au depasit-o si apoi mi-au refuzat mancarea cu ligurita, mancam orice prin biberon. In rest sunt tot mai curioase una de alta, se cauta din priviri una pe alta, daca una plange si i-o arat pe cealata, ridicata in brate deasupra ei... se linisteste si incep sa rada amandoua. Elena e genul care vrea tot: jucarii, papa, apa.... ea sa fie prima, daca vede ca ma ridic si ca ma apropi de usa deja maraie. Ana e calma, s-a schimbat, rade la toata lumea..e mai sociabila.
am vrut sa va intreb: cand le-ati dat de mancare si ati fost singure cum ati procedat? eu dau o ling. la una, una la alta, dar mai nou folosesc aceeasi lingurita are ceva?
va pupic pe toti
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
alhassanvicky spune:
PUSSI, si noi am inceput diversificarea si de-o fi bine,de-o fi rau si eu tot asa le dau,o lingurita la una,una la cealalta,folosind aceeasi lingurita. nu am ce face ca daca ii dau uneia, cealalta incepe sa planga ca nu-i dau si ei. ale mele sunt tare mancacioase,cum vad castronelul sunt gata sa-l inghita cu totul. asta e..daca mancau la aceeasi tzatza nu era acelasi lucru?
pupi la toata lumea
Vicky mami de Elissa (2 mai 2006) si gemenele RANIA si SARA (30 decembrie 2007)
http://picasaweb.google.com/nickydrag/BestOfElissa
http://s183.photobucket.com/albums/x51/vickyalh/gemenele/
jurnalul Elissei - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103718
viata mea in Emirate - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103958
Marush spune:
HELOO!
Vreau sa va multumesc mult celor ce mi-au fost alaturi si m-au incurajat!
De 2 zile am ramas doar cu o secretie maro-galbuie, care nu e foarte abundent...o dunguta pe "pampon"/zi. M-am decis sa-mi mai iau cateva zile de concediu, sper ca va trece definitiv pana ma intorc la serv!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
TatianaG spune:
LAURA, noi tot din 13 iunie suntem la mare, la Mamaia, poate reusim sa ne intalnim. Da-mi te rog nr tau de telefon (pe PM).
Baietii se pregatesc de serbare si-mi canta de zor "alunelu", "bate vantul" cu dansurile si gesticularile de rigoare. Sunt atata de scumpi... Au mai avut o serbare de 8 martie la care au fost doar prezenti pentru ca nu vroiau sa cante deloc (uneori incapatanarea e maaareeee), ce sa mai zica si poiezioarele. Mi-a placut felul in care au organizat atunci serbarea, "cu usile inchise" adica fara parinti, doar cu educatoarele, iar noi am primit dvd-ul cu inregistrarea. Copilasii au fost foarte dezghetati si s-a evitat ca ei sa vrea la mami si tati. Abia astept sa vad cum va fi acum - anul trecut s-a facut in curte, la iarba verde, cu multe baloane.
SANDRITA, pupicei tizurilor nostri, Dany si Edy !
S-aveti o saptamana frumoasa, plina de soare!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME 1 FILME 2
Album 1 Album 2 Album 3 www.flickr.com/photos/tatianagut" target="_blank">Album 4 ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
elyanne spune:
Marush ma bucur ca esti mai bine. Tinem pumnii Si maaare grija... nu exagera cu serviciul...
Vicky eu asa le-am dat mereu... un castron mare, o lingurita... odata unul, odata celalalt... chiar si cand a fost doar unul bolnavior... oricum stau nas in nas... si fac schimb de toate cele...
N-aveam cum sa le dau altfel...
Fii'mea fura sticlele (cu suc, apa) copiilor din parc... vede ca bea careva, in loc sa vina sa-mi spuna... le ia sticla instant
Cate injuraturi mi-oi lua... dar zau daca nu-i explic de fiecare data cand face asta ca nu e bineeeeeeeee
Sambata am fost la cununia civila a surioarei (finei)... am cateva poze... facute de care, cum a prins... mai avem pana le primim pe cele de la fotograf.
http://family.webshots.com/photo/2431597090057231030QzfRvb
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
aib_alina spune:
Laura si noi suntem la mare din 15 iunie ( da-mi si mie nr. tau de tel pe PM ) mi-ar placea tare mult sa ne intalnim - mai ales ca din intalneala de duminica nu stiu daca s-a ales ceva ( eu nu am mai putut vineri sa intru pe net, nu se deschidea pagina!!?? - acasa nu am ...) Pup-o pe Oana din partea mea.
Elianapoate reusim pe 1 iunie sa ne intalnim, cand ati stabilit voi.
Va imbratisez pe toate,
alina
pussi spune:
fetelor as vrea sa le cumpar Tustelor tarc, ce parere aveti de : www . bebe-strumf . ro/produse/centru-de-joaca-pentru-copii---bertoni/
are spatiu pus inainte si dupa "." ca sa nu se considere reclama. Credeti ca incap amandoua in el?
In alta ordine de idei... eu am avut o perioada cam grea... si am luat decizia ca am nevoie de bona, singura nu mai fac fata. Mi-ati putea spune cele care aveti detali:
- ce anume face
- cat sta
- cu cat o platiti
la noi fiind un caz special fiind 2
multumesc frumos!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Laura25 spune:
Buna seara!
Alina probabil din cauza nr. mic de mesaje, nu ai activata casuta de mesaje private, asa ca nu iti pot scrie.
Tatiana, Alina mi-ar placea foarte mult sa ne intalnim. Stiu ca in Mamaia sunt niste locuri de joaca amenajate pt copii, poate stabilim un loc de intalnire. Sau la delfinariu. Noi probabil ca vom pleca spre mare sambata noapte, sa ajungem duminica dimineata, pe 16 acolo. Speram sa prindem vreme frumoasa, sa stea copii mult pe plaja.
Bianca deja cere in fiecare balta/iaz/parau pe care il intalnim sa o las sa intre in apa sa innoate . Profitam si noi de vremea buna si iesim mai mult la iarba verde, in padure, la strand. Duminica am fost la Humulesti, la casa lui Creanga, apoi la rezervatia de zimbri de langa Tg. Neamt. Le-a placut foarte tare! Avem si poze mai noi .
Eliana am vazut pozele! Foarte frumoase si miresica si nasica, elegante foc amandoua! Dar unde erau copii?!?
Lavinia ti-am admirat domnisoara eleganta si cavalerii! Bafta la scoala, sa termini 'cu coronitza', apoi sa iti faci timp sa ne povestesti mai multe din ce ai invatat.
pussi si eu le dadeam la fel sa manance, cu aceeasi linguritza. Oricum fac "share" la tot, baga in gura toate jucariile. Bafta la gasit o bona buna, pe placul tau!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
elyanne spune:
Copiii erau acasa... pt. ca a fost la ora 2 si le stricam programul de somn... ar fi fost maraiti... ar fi stat afara sa astepte vreo jumatate de ora... apoi toata cununia tine 5 minute... inapoi acasa... iar astia mari inapoi la petrecere... I-am fi plimbat prin caldura si soare, la ora de somn... si n-ar fi stiut ce se intampla cu ei...
Recupereaza la nunta
Laura ma pun pe vizionat poze cu strumfi.
pussi nu stiu daca incap... eu il vazusem la baby expo si nu e prea mare... Nici in site n-am vazut diametrul...
Elen luase pentru fete niste "gardulete" cu care a imprejmuit o parte din living... Poate mai da pe aici si iti da detalii... cred ca aia e cea mai buna solutie, mai ales ca nu mai sunt prea mici tustele... si nu cred ca le convine spatiul ala mic.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
thea_m spune:
Buna fetelor! Cam scumpa la vedere, dar nu am timp nici sa mananc ( noroc ca am de unde da jos).Laura, Elyanne, Ainia frumoase poze am vazut !
Pussi ai mei nu au vrut sa stea in tarc mai mult de 10 min asa ca am facut camera cat de cat sigura pentru ei si i-am lasat pe jos. Bafta la gasit bona ( ce mi-ar trebui si mie una!)
Marush si eu am facut cerclaj la 15 sapt. pentru ca avut contractii. E bine ca a incetat sangerarea, e bine sa stai cat mai mult in repaus daca poti. Desi nu am avut sangerare eu am facut si Gravibinon i.m. preventiv ( ai mei sunt tot prin FIV obtinuti).
Andrada.P bine ai venit si sarcina usoara si cat mai aproape de termen iti doresc!
Noi suntem bine ( parintii cam obositi, copilasii vioi), Daria se plimba de vreo doua saptamani prin casa tinandu-se de mobila, Tiberiu inca nu s-a ridicat in picioare. Problema cea mare este ca nu vor sa mai bea decat putin lapte la cele doua mese de lapte pe care le au , cam 90-120 ml. Ce sa fac? Imi puteti da o sugestie?
Va pup pe toate si imi cer scuze ca intru atat de rar, dar asta e situatia. Numai bine mamici si viitoare mamici!
Teodora
mami fericita de Tiberiu si Daria
Tiberiu si Daria 4 luni
www.flickr.com/photos/10361025@N06/sets/72157602674414404/" target="_blank">poze botez