Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 21

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dar voi ce tarc aveti? sau aveti doua? Eu le-as pne in unul ca sunt as de bucuroase cand se vad!
thea m si eu am avut rpoblema asta cu Ana, vreo sapt. Am vrut sa schimb laptele, n-a mers, a refuzat in continuare orice fel de lapte.. apoi i-am dat cereale ... divolvate cu lapte prin biberon(cerealele ii plac) si a tinut figura... pana am scos cerealele de tot si acum papa cam 200-230 ml de lapte/masa. Eu zic ca sunt figuri si preferinte.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aib_alina spune:

Dragelor, dragutelor,
va mai intalniti pe 1 iunie? Si daca da, unde anume si la ce ora?
Laura- ti-am trimis nr.de telefon pe PM; l-ai primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

avem poze noi la semnatura

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pussilina, sa-ti traiasca minunile de fete, sunt extraordinar de frumoase !!! Nu ma satur sa le admir !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

buna dragele mele

Pussi - da, am avut un gardulet, de la o prietena, acum l-am dat si am deja usa de la frigider infundata:)

garduletul era cumparat de prietena mea de la Mothercare

a fost foarte foarte util, chiar si pe termen scurt

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina2baby spune:

Buna seara mamici,imi pare foarte rau ca nu am mai scris de foarte mult timp dar ....printesele mele imi ocupa tot timpul am facut jum de anisor si cantarim 8 kg si 70 de cm sumtem maricele.
Pussi noi am nascut in aceeasi perioada si tot timpul ma uitam sa vad ce fac fetitele tale .Ma bucur pt voi sunteti foarte frumoase si sa stii ca nu are nimic daca mananca amandoua cu aceeasi lingurita si eu la fel le dau cand sunt singura pt ca daca vin in camera cu macare si nu le dau la amandoua am scandal.Ma tot intreb tupana acum le-ai crescut singura pt ca ,eu daca nu o aveam pe mama nu stiu cum ma descurcam?Bona este o solutie foarte buna dar trebuie sa cunosti foarte bine persoana inaite iar cu plata depinde de ore ?Cam cate ore ?Acum va las pt ca sunt foarte obosita si poate imi spui si mie cum pot sa pun si eu poze cu fetele mele sa le vedeti si voi ca nu ma descurc deloc
Va pupam

Nicole Daria si Delia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Buna, fetelor!
N-am mai intrat de mult pentru ca de o luna suntem plecate la parintii mei, la Turnu- Severin (am fost si la tara, la bunici, o saptamana) si n-am mai avut timp sa scriu pentru ca sunt mai mult singura cu ele si mi-e foarte greu. De citit, "v-am citit" tot timpul, doar ca nu am mai intrat sa scriu..
Pussi, vreau sa-ti raspund la intrebari si in primul rand sa te felicit ca te-ai descurcat singura pana acum!! eu am avut la ale mele un singur tarc dinala clasic (nu patut-tarc, doar tarc simplu, cu plasa curbata, asa... sunt pe net exemple) si le-am pus pe amandoua acolo, cu jucarii intre ele - pe diagonala, rezemate de perinute. l-au folosit pana acum cateva luni, cand a devenit depozit pentru jucarii dar au stat foarte bine in el, mai ales cand aveam si eu un pic de treaba si nu era femeia...
apropo de femeie, eu am o vecina care venea de pe la 10 cand se treyeau ele pana pe la 5 (cu pauzele de somnic cand mergea la ea acasa si-si facea si ea treaba intre timp) iar de pe la un an si 4 luni nu mai vine decat 4 ore pe zi, de la 12 pana la 3.30-4.00 sa ma ajute sa le dau sa pape si sat cu ele pana mai fac si eu o mancare, pun la spalat, calc sau alte treburi. ii dam 250 lei (noi)/luna pentru cele 4 ore, dar recunosc ca le mai lasam cateodata cand avem ceva treaba si trebuie sa fugim amandoi o jumate de ora-o ora si in afara programului ei. eu am incredere in ea, sta cu un etaj mai sus in blocul nostru si m-am convins ca face fata cu brio (nu am lasat-o totusi aproape deloc singura cu ele, mai tot timpul eram si eu cu ea, iar ea nu face altceva decat ma ajuta sa le dau papa si le mai supravegheaza cand se joaca, atat.) in rest, nu spala, nu gateste, nimic. cam asta e cu "bona" noastra...
va pup pe toate, ne mai "auzim" cand ne-ntoarcem la arad si mai "improspatam" si albumul cu pozute
pupici tuturor mamicilor si burticilor, dar si PITICILOR!!!

_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/

"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

am uitat sa spun: ce faaaaaaaain de voi ca mergeti la mare!!
va invidiez!
distractie placuta si s-aveti parte de soare si vreme frumoasa!! (si sa nu uitati crema pentru plaja!!) apropo: parca nu am inteles: mergeti singurei sau cu piticii?
distractie placuta inca o data, oricum ar fi!

_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/

"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alhassanvicky spune:

PUSSI tare frumoase gagicutze ai. sa-ti traiasca. felicitari

Vicky mami de Elissa (2 mai 2006) si gemenele RANIA si SARA (30 decembrie 2007)
http://picasaweb.google.com/nickydrag/BestOfElissa
http://s183.photobucket.com/albums/x51/vickyalh/gemenele/
jurnalul Elissei - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103718
viata mea in Emirate - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103958

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurastanciu spune:

dupa mult timp am reusit sa ma alatur si eu clubului vostru. ma bucur sa vad ca de la ultima mea vizita sunt foarte multi gemeni. ai mei sunt mari acum , au deja trei ani si jumatate, dar citind mesajele voastre retraiesc etapele de pana acum. imi face foarte bine, mai ales ca acum le place sa le povestesc ce faceau ei cand erau mici.

Mergi la inceput