Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 21
Raspunsuri - Pagina 7
Andrada.P spune:
Lachi Karina si Iris sunt absolut minunate!! M-a amuzat foarte tare descrierea pe care le-ai facut-o .
Eu ma simt din ce in ce mai bine! Am inceput sa pun kg pierdute la loc si sa ma simt mai in putere. Greturi am din ce in ce mai rar, am ramas doar cu aversiunea la diverse alimente (destul de multe si cele mai sanatoase, din pacate). Cand aflu ce am in burtica o sa te anunt. Deocamdata, la ultima intalneala, mi-a facut Kitta testul cu verigheta care pana acum nu a dat gres si a iesit baiat si fata . Dar a iesit dintr-una, adica fara sa se opreasca verigheta intre si a iesit la fel de 3 ori la rand. Acuma, ramane de vazut daca se adevereste.
Andrada 12+
Laura25 spune:
La multi ani Elene si Constantini! pitici, mamici, tatici, bunici! Sa va dea Domnul sanatate multa si tot ce va doriti. Multe flori si pupi dulci de la noi!
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
Marush spune:
Buna serara fetelor!
La un moment dat am avut o tentativa de a srie aici, dar am gasit pe Odisee un subiect cu Gravidutze prin FIV!
Maine facem 11 saptamani si suntem 2 bebici. De 2 zile facem vizita dr Ion Ionut la Giulesit pentu sangerare usoara! Bebicii sunt bine, motivul nu este cunoscut! Nu se vede nimic anormal..ma rog sunt in Concediu Mediacl toata saptamana!
Am nevoie de ajutorul vostru!!!
Saptamana viitoare, la 12 saptamani, ne vedem cu dr. din nou, pentru ca asa aveam programat, si pentru ca am avut aceste urgente , dr. azi ne-a aruncat una: cica vom discuta saptamana viitoare despre cerclaj! A spus ca multi dr. prefera in cazul sarcinilor gemelare sa faca cerclaj, chiar daca aparent nu apar probleme!? Cica sa ne gandim si discutam daca vrem sau nu!
Voi stiti de asa ceva?.... ati facut?!!!!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
Laura25 spune:
Marush, felicitari pt sarcina si iti doresc din suflet sa o duci pana la capat (adica vreo 36 de saptamani minim) si la final sa vina pe lume 2 noi minunatii de copii sanatosi si destepti. Eu am facut cerclaj preventiv la 12 saptamani si mi-a prins f. bine. Sunt convinsa ca daca nu faceam ii 'scapam la vale' de cel putin 2 ori. Sa nu-ti fie frica, e o interventie usoara. Sanatate multa!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
Marush spune:
Dragi mamici de gamenasi, sunt disperata!!!
Sangerez de 3 zile(roze, si nu continuu)...dr imi spune ca nu vede nimic anormal, si trebuie sa stau in pat! Azi nu ma mai duc la spital, ca in afara de eco, nu imi face nimic.
Ieri dupa insistentele mele , mi-a spus sa iau 2 nospa pe zi. Eu sunt deja sub tratament cu Utrogestan(6/zi).
La subiectul Gravi pirin FIV-Odisee, e o perioada f proasta, cred ca suntem 3-4 care sangeram (sau de-abia au scapat). Ca medie toate la 10 saptamani!!
Voi ati patit asa ceva??? Va rog sa ne impartasiti din experienta, ce ati facut?? cat v-a tinut???A fost bine in final?
Laura25, iti multumesc f mult de raspuns, si eu ma gandesc tot mai mult sa-l fac!Mai ales ca sunt asa speriata...sper sa fie bine bebeloiii!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
elyanne spune:
Marush eu am sangerat de pe la 12 sapt. din cauza placentei jos inserate. Nu mai stiu cat, ca si durata... 2-3 sapt cred, si destul de putin cantitativ.
Am stat in pat, am luat utrogestan... si cam atat.
Apoi la eco. morfologica, la 20 de sapt. era ridicata.
Apoi despre cerclaj... am facut obligat-fortat la aproape 27 de sapt. pt. ca dr. meu nu era deacord sa-l faca preventiv.
Fiecare dr. cu parerea lui.
Ai grija, stai in pat. Tin pumnii sa fie bine.
Fetili am disparut pt. ca n-a mtimp de loc... copiii, ce-am de lucru si ne pregatim de nunta surioarei... asa ca am tras chiulu de pe forum.
Multumim pt. urari. Spunem si noi cu intarziere La multi ani! celor care si-au serbat ziua de nume.
Si dispar iar... sper sa mai imi revin cu timpul si sa intru ma idesc...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
mamaana spune:
marush eu am sangerat la 8 saptamani (cand am si aflat ca am gemeni) si apoi am tot sangerat mai mult sau mai putin pana pe la 12 saptamani; de doua ori am ajuns la urgente, dar nu mi-au dat nici un tratament nici acolo, si nici doctorul, care mi-a facut o favoare ca m-a vazut prima data inainte de 12 saptamani, dar asa e aici
ai grija de tine, stai mult in pat si sarcina cat mai aproape de termen
fetelor, nu-mi vad capul de treaba la munca, iar acasa si mai si - imi pleaca socrii diminica...
fetele mele sunt bine, de luni le duc la daycare - sa ne tineti pumnii
aib_alina spune:
Marush, eu nu am sangerat, iar de cerclaj a fost vorba pe la vreo 6 luni dar nu l-am facut - cu conditia sa ma menajez cat mai mult; ai grija de tine, nu te panica si nu face efort si totul o sa fie bine. Eu am nascut cu dr.Ion Ion ( doctorita mea a fost plecata chiar atunci... ) si e un om foarte, foarte dragut si poti sa ai incredere in el. Fii calma, nu te stresa, e foarte important.
Mamaana - mult succes la daycare! sa ne povestesti - iti tinem pumnii sa le placa fetelor si sa se adapteze repede si usor!
Elyanne - petrecere frumosa la nunta si multa fericire surioarei tale! Toata suflarea la petrecere!!! sa ne povestesti si... poze!!!
Laura si Oana - ma gandesc mai mereu la voi; sper din suflet sa fiti bine, cu pitici cu tot, bineinteles!
Va pup pe toate mult, mult de tot! sper sa reusesc sa intru mai des ...
Laura25 spune:
Alina, cu Oana am vorbit eu sambata. E bine. Era multumita ca tripletii au fost 2 saptamani fara intreruperi la cresa si se acomodasera, nu mai plangeau deloc dimineata. II duce Mihai, taticul lor, dimineata si nu fac nazuri, fug repede la masutele cu micul dejun .
Cand am vorbit eu cu ea, zicea ca le aparusera iar cativa muci la copii si spera sa scape cu o raceala usoara. S-au acomodat si cu casa, spera sa reuseasca sa-si puna internet cat mai repede, sa mai poata intra pe forum. De condus nu am intrebat-o, am uitat .
Ai mei nazdravani sunt bine. Sanatosi, refacuti complet dupa varicela (Bianca mai are cateva semne care se vad), cu pofta de mancare si energie din plin. Rares se cam intrece cu crizele de nervisori, dar asta e, incerc sa gasesc ea mai buna varianta de abordare si mergem mai departe.
Pot sa-i laud ca au scapat de pampers, nu le mai pun decat la somn si sunt foarte rare accidentele. Se mai iau cu joaca si uita sa spuna. Rares in continuare face pipi numai la wc, din picioare. Le-am rugat pe doamne sa il lase asa si la cresa, ca in primele zile nu stiau care ii e preferinta si il cam fortau sa stea pe oala si nu facea sau facea f. putin, apoi se scapa pe el.
Biancai i-a mai crescut parul si ii prind codite si moatze. De cand a venit si la noi (in sfarsit) vara, merge in fustite/sarafane la cresa si e dulce, dulce de-mi vine sa o mananc.
Am mai scris cateva perlutze scoase de ei, daca aveti timp si chef sa va uitati.
Deja facem planuri de aniversare a 3 anisori. Nici nu stiu cand a trecut timpul. Eu imi iau concediu 2 saptamani incepand cu 13 iunie si mergem la mare. Monica mergem la Constanta. Ne vedem intr-un we? Te sun!
Sper sa imi fac timp sa intru mai des. Va pup pe toate!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
ainia spune:
Buna , fetele!
Iaca si eu mai dau un semn de viata...... Am intrat in sesiune, am avut de terminat lucrarea de licenta...stres mult!!!!
De vreo luna jumate - doua copiii mei se dau singuri jos din pat si...a fost o perioada de vreo 2-3 saptamani cand ne dadeau trezirea la 6 jumate dimineata!!! Eu, care eram invatata cu 9 dimineata...va dati seama ca a fost o mare schimbare in vietile noastre! Acum e mai bine, un 7 jumate-8...
Cei mici nu au stare, de vorbit turuie tot timpul si cand nu intelegem ce zic, ce se mai suparaaa!!!Acum sunt muciosi toti trei (Andrei cel mai putin, totusi) si una doua zic: " Mamiiii, nanu tatoiu!" in traducere libera "mamiii, nasul - aspiratorul!" pt ca-i aspir cu Batista bebelusului...
Dintre toti Andrei e cel mai cuminte, e ocupat cu activitatile lui care tare mult ii plac-pictura, tenisul si karatele si in rest ... "mami, eu ma fac pe zi ce trece mai destept!" si chiar ma laud ca asa e...
Va mai scriu cand pot, va pup pe toate mamicile si toti piticii!!!
Si, am aici cateva poze : http://picasaweb.google.com/lavigemeni/Nou
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata