Gravidute & Mamici de IASI (47)
Raspunsuri - Pagina 5
addiana spune:
si eu la fel monica... azi n-am iesit, dar nici treaba prea multa n-am reusit sa fac!
de cand ma chinui sa fac si eu negresa.... poate pe la sfarsitul saptamanii...
ma bucur ca s-a rezolvat problema surioarei si ca si ea si bebica sunt bine!
miha nu stiu ce-ai facut dar coace repede o prajitura pentru ralu, ca vad ca s-a suparat pe tine!
chiar ca e liniste... am impresia ca vreti sa va aduca si sotii vosrtii cateva zburatoare!
mihamora spune:
Buna seara!
Multumim foarte mult pentru urari,nici nu imi vine sa cred ca peste o luna face 1 an,trece foarte repede timpul.
Si eu am stat in casa, am facut ieri negresa si am glazurat-o cu ciocolata nu prea ma pricep sa glazurez
Si astazi am facut fursecuri, tot de la voi am luat reteta.
Mi s-a stricat aparatul foto si acum fac poze cu telefonul
Super "perlele" baietilor vostri Miha si Monica sa ne mai povestiti.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
off eu ziceam ca fac la sfarsit de saptamana negresa...dar dupa ce am vazut poza cu negresa ta michelle....maine o fac sigur!!
cateva poze cu lalele si zgatii bineinteles!
Celia spune:
La mai multe lunite pentru:
Domi de Michelle
Bianca Elena de Katty
Amalia Maria de Cristina
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mihamora spune:
quote:
Originally posted by addiana
off eu ziceam ca fac la sfarsit de saptamana negresa...dar dupa ce am vazut poza cu negresa ta michelle....maine o fac sigur!!
cateva poze cu lalele si zgatii bineinteles!
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
Hihi , ti-am facut pofta, adevarul e ca se face f usor.
Faine pozele imi place aia cu - mama Denisa Raisa si Tata-
Si astea sunt fursecurile
Am uitat sa-ti zic de filme, in noaptea asta ma uit la "joshua"
POZE
mihamora spune:
Multumim din nou pentru urari
POZE
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
cu cat ma platiti daca vi le calc eu???
Un tort e putin?
Am facut azi un vulcan de ciocolata...Poza maine ca acu mi-e lene.
Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Nu-mi merge mess-ul, asa ca zic aici: Miha, sa stii ca-s suparata pe tine. Pai... asa ne-a fost intelegerea? Nu mai vb cu tine, na!
Ce-am mai facut?Ce-am mai zis?
Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Diana,super zgatiile tale. Si imi place ca Denisa nu renunta la coronita dom'le.
Alina,pentru nasuc infundat...Vibrocil sau Colargol,de pus in nas si Karvol sau Cold Rub pentru decongestionare. Sanatate multa la pui mic!
Mai vreti perle?Mai am...
Sambata inainte de a pleca sa cumparam draperiile a intrat in camera o ganganie zburatoare. Si ii spun lui Robert ca s-a intamplat asta pentru ca nu avem perdele. Cand am ajuns la magazin a inceput sa strige in gura mare ca am venit sa cumparam perdele ca avem casa plina de gandaci.
mariussimiuc spune:
O intrebare si-am fugit...ca ma chinui de mult si tot uit... Varsta asta frageda isi spune cuvantul...
Ce mai stiti de Ioana?Ioana cu Stefan nazdravan si Maria bucuria... N-a mai trecut demult pe la noi...