Gravidute & Mamici de IASI (47)
Raspunsuri - Pagina 5
addiana spune:
si eu la fel monica... azi n-am iesit, dar nici treaba prea multa n-am reusit sa fac!
de cand ma chinui sa fac si eu negresa.... poate pe la sfarsitul saptamanii...
ma bucur ca s-a rezolvat problema surioarei si ca si ea si bebica sunt bine!
miha nu stiu ce-ai facut dar coace repede o prajitura pentru ralu, ca vad ca s-a suparat pe tine!
chiar ca e liniste... am impresia ca vreti sa va aduca si sotii vosrtii cateva zburatoare!
mihamora spune:
Buna seara!
Multumim foarte mult pentru urari
,nici nu imi vine sa cred ca peste o luna face 1 an,trece foarte repede timpul.
Si eu am stat in casa, am facut ieri negresa si am glazurat-o cu ciocolata nu prea ma pricep sa glazurez![]()
Si astazi am facut fursecuri, tot de la voi am luat reteta.
Mi s-a stricat aparatul foto si acum fac poze cu telefonul
Super "perlele" baietilor vostri Miha si Monica
sa ne mai povestiti.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
off eu ziceam ca fac la sfarsit de saptamana negresa...dar dupa ce am vazut poza cu negresa ta michelle....maine o fac sigur!!
cateva poze cu lalele si zgatii bineinteles!![]()
Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
Domi de Michelle
Bianca Elena de Katty
Amalia Maria de Cristina
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mihamora spune:
quote:
Originally posted by addiana
off eu ziceam ca fac la sfarsit de saptamana negresa...dar dupa ce am vazut poza cu negresa ta michelle....maine o fac sigur!!
cateva poze cu lalele si zgatii bineinteles!
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
Hihi , ti-am facut pofta, adevarul e ca se face f usor.
Faine pozele imi place aia cu - mama Denisa Raisa si Tata-
Si astea sunt fursecurile
Am uitat sa-ti zic de filme, in noaptea asta ma uit la "joshua"
POZE

mihamora spune:
Multumim din nou pentru urari
POZE 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
cu cat ma platiti daca vi le calc eu???
Un tort e putin?
Am facut azi un vulcan de ciocolata...Poza maine ca acu mi-e lene.
Here It Goes Again
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Nu-mi merge mess-ul, asa ca zic aici: Miha, sa stii ca-s suparata pe tine. Pai... asa ne-a fost intelegerea? Nu mai vb cu tine, na!
Ce-am mai facut?Ce-am mai zis? 
Here It Goes Again
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Diana,super zgatiile tale.
Si imi place ca Denisa nu renunta la coronita dom'le. ![]()
Alina,pentru nasuc infundat...Vibrocil sau Colargol,de pus in nas si Karvol sau Cold Rub pentru decongestionare. Sanatate multa la pui mic! 
Mai vreti perle?Mai am...![]()
Sambata inainte de a pleca sa cumparam draperiile a intrat in camera o ganganie zburatoare.
Si ii spun lui Robert ca s-a intamplat asta pentru ca nu avem perdele.
Cand am ajuns la magazin a inceput sa strige in gura mare ca am venit sa cumparam perdele ca avem casa plina de gandaci.

Here It Goes Again
mariussimiuc spune:
O intrebare si-am fugit...ca ma chinui de mult si tot uit...
Varsta asta frageda isi spune cuvantul...![]()
Ce mai stiti de Ioana?Ioana cu Stefan nazdravan si Maria bucuria...
N-a mai trecut demult pe la noi...![]()
Here It Goes Again

si raisa (05.03.2006)