Gravidute & Mamici de IASI (47)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Stie cineva unde as putea duce la spalat - calcat perdele din organza si draperii ?
Eu nu stiu...dar vreau si eu sa stiu...urasc sa calc...
Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
LA CAT MAI MULTE LUNITE INAINTE pentru AMALIA,BIANCA SI DOMINIC! Sa cresteti mari si frumosi!
Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
alynta27 spune:
Salutare!
Lacramioara, Addiana sanatate fetelor!
David e mucos si-l dor dintii ce se pregatesc sa-i iasa! Aseara s-a trezit des si a plans! Acum ii d-au nurofen. Am citit ca e bun si pentru durere! Ce le da-ti copiilor pentru mucusori?
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Mai Miha, dar are dreptate bietul Robert. Doar nu vreti sa-i dea el tzatza Amirei
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
La cat mai multe lunite inainte pentru AMALIA,BIANCA SI DOMINIC! Sa cresteti mari sanatosi si frumosi!
Nonna, istet baiatul, a facut rapid legatura.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Darria spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Ce le da-ti copiilor pentru mucusori?
depinde de cauza(viroza, simpla raceala, alergie, etc...) si aspect(culoare/vascozitate).
Ca apa: sterimar. Colorati(f-tie de cauza):pivalone/colargol(max. 4 zile)/vibrocil.
addiana spune:
La multe lunite pentru Amalia, Bianca si Domi!
un pentru robert si un pentru vlad! baieti isteti amandoi!
ella am vazut si eu pozele! sunteti o familie foarte frumoasa!
kriss multumesc! mie restaurantul unde ati sarbatorit de ziua sotului mi se are cunoscut si nu stiu de unde asa-l iau!
alina multumim la fel! multa sanatate lui david, sa-i treaca repede mucisori! eu le dau si vitamina c. sterimar sau orice cu apa de mare. capsule de karvol (ulei decongestionant) daca se infunda...vibrocilul parca nu se da sub un an, olynth nu se da sub 2 ani.
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by gabiarama
Stie cineva unde as putea duce la spalat - calcat perdele din organza si draperii ?
Eu nu stiu...dar vreau si eu sa stiu...urasc sa calc...
cu cat ma platiti daca vi le calc eu???
ralnied1 spune:
La multe luni sarbatoritilor de azi, si din partea mea!
Nu-mi merge mess-ul, asa ca zic aici: Miha, sa stii ca-s suparata pe tine. Pai... asa ne-a fost intelegerea? Nu mai vb cu tine, na!
In rest, ce mai faceti? Cam tacute azi... desi afara a fost urat...
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
Nonna76 spune:
Cam tacute...cred ca avem dureri de cap de la stat cu copii nazdravani in casa.La mine asa e, nu stiu la altii cum e dar presupun ca e cam la fel.Ce faci Diana? Cum te-ai descurcat cu zgitiile in casa.
Am facut iar negresa de la Miha (in cantitate dubla).Am facut in forma rotunda si cu glazura alba.Vlad n-avea luminari si a infipt un creion in loc de luminare.
Ce-a mai facut...a scos saltelutza din patutz si se joaca cu ea pe jos,i-a dat lui Andrei stafide si Andrei a mincat....si multe altele.
Sora mea si-a operat azi hemoroidul.A durat doar 5 min. operatia iar bebelusa a fost monitorizata.Are 2,1kg.E domnisorica mare de-acum.Abia astept sa se nasca.Maica-sa nu i-a cumparat inca haine dar eu i-am luat.Am citeva costumase care le trimit prin sora cea mica.Caut o rochitza mica mica mica si superba dar n-am gasit.Si strampi tot asa mici.Stiu ca m-am socat(sau eram deja-eu lui andrei i-am luat haine de cind aveam 4 luni de sarcina).
Am multe vase murdare si n-am chef sa le spal....As mai vrea sa fac si-o baie care sa dureze mai mult de 5-7 min.
Sa vad ce reusesc.