Gravidute & Mamici de IASI (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

[quote]Originally posted by ralnied1

Ce-am mai facut?Ce-am mai zis?

iti dai seama ca ceva de bine nu poate fi...
offff... numai prostii faci...
nu stiu cum sa o mai scot la capat cu tine...

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
iti dai seama ca ceva de bine nu poate fi...
offff... numai prostii faci...
nu stiu cum sa o mai scot la capat cu tine...

Am fugit la nani.
O noapte fructuoasa!

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

frumos, frumos, mai scoti si limba... cine te-a invatat sa te comporti asa?
oricum, eu tot nu mai vorbesc cu tine... da' trebuia sa zic asta...
Noapte buna!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

frumos, frumos, mai scoti si limba... cine te-a invatat sa te comporti asa?
oricum, eu tot nu mai vorbesc cu tine... da' trebuia sa zic asta...
Noapte buna!

Ia sa te vad cat rezisti!

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

mult....

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!
Haideti la o
Kriss ma bucur ca ti-au placut pozele,cumatria a fost la restaurantul La Palia,in sala de sus, a fost foarte frumos si noi am fost foarte multumiti de servire si de tot,,pt aranjatul salii am adus pe cineva si am facut cum am vrut noi.
noi ieri am iesit la aer pe ploaia aia, cine ne-a vazut a zis ca suntem parinti denaturati,dar am fost cu masina,si putin prin mall,cred ca si azi o sa iesim un pic nu stim sigur...sa vedem
Michelle dar te-ai pus bine pe bucatarit,La multe lunite pt Domi cu intirziere imi cer scuzeparca mai ieri erai graviduta si asteptai sa vina momentul pt a naste,ce repede a trecut timpul...
o zi buna va urez !

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! Gust si eu din cafeluta de la Ella, desi tocmai am baut din cea facuta de sot (Oana, o mai tii minte ?)
Mariussimiuc, Kriss multumim pt aprecieri.
Eu ma tot delectez cu pozicile voastre si imi plac toate, si am vazut si mamici una si una , pai, de, sa se spuna degeaba ca moldovencele sunt frumoase ? Inca mai sunt in perioada de acomodare pe aici (daca scriu rar, asa imi trebuie ), dar abia astept sa va cunosc personal (pe unele dintre voi le stiu de mai multa vreme ).
Va pupacesc si fug, ca se trezeste fata [Deh, asa sunt eu mai pupacioasa cu cine imi este drag, sa va spuna Simo ]

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna dimineatza !
Desi mi-am baut cafeaua dis-de-dimineata parca as mai lua o gurita si din cea servita de tine, Lavinia .Apropo , am citit dincolo de o reteta de supa de rosii pt Lorina ,nu ne-o dai si noua ?

Diana ,eu ma ofer sa stau o zi cu zgitiile tale daca imi calci toate perdelele si draperiile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Se vede ca nu m-am trezit inca: abia acum am vazut mai bine cine oferise cafeaua .Multumim Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Salutam

Suntem pe fuga, Victor e marait.

Am vazut negrese - maine am musafiri si cred ca mai bag si eu o negresa. O sa ni se aplece de atatea, dar prea e buna!). Am vazut si copii. (Diana, mie mi-a placut tata din poza ...ce sportiv e! Si minion...!)

Monica...ai reusit sa faci baia aia de peste 5 minute?! Of! Eu de cand visez la ea!!!

Va plangeati si voi de dureri de umeri? Pe mine ma doare doar umarul drept, mi-e teama de o artrita. Pur si simplu simt ca in anumite pozitii articulatia nu ma mai tine.

Michelle, mai e o luna si ...jucam la taierea motului! iti vine sa crezi?! Ce baiat mare ai! Ia mai povesteste aici despre el...

Va .

Lavinia, bine ai venit si pe aici. Stiu cafeaua, cum nu...

(ups, ca era sa uit: voi v-ati apucat deja de curatenia aia mare, pentru Paste? Eu inca nu si am un stres. daca ma apucam devreme pana acum era la loc, deranj. Plus ploaia care mi-ar fi facut geamurile la loc. Dar acum stau totusi pe ganduri ca nu o sa-mi ajunga timpul. Si ca nu o sa le pot face pe toate. Anii trecuti, cand lucram, mai chemam cate o femeie sa ma ajute, dar acum nu mai vreau - orgolii. Nu stiu ce o sa fac...)

Edit sa corectez: ce multe greseli fac!!!Mi-e rusine.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput