Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
creata2008 spune:
www. danielphotography. ro office @ danielphotography . ro
fara spatiile de rigoare
quote:
Originally posted by jelimoni
pai atunci imi dai te rog mailul lui sa-i scriu?
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Lala, super misto poza cu cei 5 catelusi rosii!!
Gratiela, hai ca am ajuns si la pozele noi cu Ozi... Exact ce ziceam si mai devreme... e superba! Pot sa-l adjudec pe Tudoras pentru Mariuca? Seamana ei doi, ce n-ai vazut! In pozele cu bandana e super frumusel, imi place de mor!
Miki, ce face Saara? Ai aflat cum e cu pipilica? Ai vorbit cu medicul?
Si gata, am terminat capitolul trecut! Ma pot duce linistita sa ma joc putin inainte de baita.
Fetelor, hai ca v-am stresat azi, dar am vazut ca am fost putine pe forum... iar eu am avut de recuperat, nu gluma! Ca ne mentinem ritmul de scris de cand eram insarcinate.
Va doresc o seara frumoasa, extraordinara, linistita, mancacioasa si somnoroasa!
Va pupa Cretele!
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
stoisor spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Buna zuzici! Eu mi-am trimis feciorul la plimbare cu bunicii ca e o vreme superba afara.
Stoisor nu-ti pot trimite programul prin mail pt ca e prea mare si nu imi permite, daca vrei prin messenger pot.
Docdecap, urina mai inchisa la culoare poate insemna infectie urinara, asa a fost la Razvan, si la analize a iesit cu infectie. Vorbeste cu doctorul.
Deocamdata atat ca ma apuc de lustruit geamuri.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24
Ramonel asta este adresa de mess craciunalina80@yahoo.com
sper sa mearga si multumesc
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
miki_baby spune:
Buna, fetelor..sunt franta de oboseal pentru ca ne-am intors acasa acum o ora. Am fost la spital si am stat vreo 3 ore. I-au facut analize peste analize si nu i-au gasit nimic.E sanatoasa. Au zis ca nu face pipi pt ca nu mananca..si ca este foarte probabil sa ai doar o toana. Chestia e ca azi a mancat mult mai bine, iar scutele au fost pline pline! Poate si-a revenit. Chestia e ca a luat in greutate doar 80g in 12 zile si ne-au zis sa mergem in fiecare saptamana s-o cantarim... si s-o indop:)) A inceput sa se trezeasca si noptea..de foame.
am si plans putin ca la prima analiza de urina ii iesisera globulele albe marite si i-au facut alta analiza si i-au luat urina direct din vezica cu un ac...eu si timo am iesit afara din salon, dar tot am auzit-o plangand.
Nu stiu daca am fost foarte coerenta..sunt extrem de obosita..abia astept s-o alaptez si sa ma culc.
Maine ma duc la shopping...ura!!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
ramonab spune:
buna seara! Noi acu am venit de pe coclauri.Azi ne-am plimbat foarte mult.
Razvan se simte bine, Multumim de intrebare Creata! Maine mergem la doctor la control, tratament mai are de facut vreo cateva zile.Dar nu se vede pe el ca el bolnav e la fel de vioi ca inainte.Papa bine, doarme la fel de bine, nici nu zici ca e bolnavior.
Am apucat sa vad si eu cateva poze Ozi, Eva Maria, frumuseti multe.
Ozi era o frumoasa cat era mica, e o frumoasa si acu, oare cum va fi cand va fi mare? Si mai frumoasa.
Nu mai stiu cine a zis ca mai vrea programul de poze, trimiteti adresa de messenger ca numa asa pot sa il trimit.
Stoisor, te-am adaugat pe lista de mess, acu astept accept-u tau ca sa iti pot trimite
Miki, bine ca nu are nimic Saara, imi pare rau ca atrebuit sa treaca micuta prin asa ceva. sa treaca
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24
stoisor spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Buna, fetelor..sunt franta de oboseal pentru ca ne-am intors acasa acum o ora. Am fost la spital si am stat vreo 3 ore. I-au facut analize peste analize si nu i-au gasit nimic.E sanatoasa. Au zis ca nu face pipi pt ca nu mananca..si ca este foarte probabil sa ai doar o toana. Chestia e ca azi a mancat mult mai bine, iar scutele au fost pline pline! Poate si-a revenit. Chestia e ca a luat in greutate doar 80g in 12 zile si ne-au zis sa mergem in fiecare saptamana s-o cantarim... si s-o indop:)) A inceput sa se trezeasca si noptea..de foame.
am si plans putin ca la prima analiza de urina ii iesisera globulele albe marite si i-au facut alta analiza si i-au luat urina direct din vezica cu un ac...eu si timo am iesit afara din salon, dar tot am auzit-o plangand.
Nu stiu daca am fost foarte coerenta..sunt extrem de obosita..abia astept s-o alaptez si sa ma culc.
Maine ma duc la shopping...ura!!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
ma bucur pentru voi ca nu este nimic in neregula cu micuta Saara,lasa ca o sa o indopi umpic vorba doc si maine la cumparaturi o sa uiti de experienta de azi
pusi
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
laura_dimitris spune:
Buna seara fetelor!!!
Nu am mai reusit sa intru pe aici pentru ca m-am apucat de curatenia de paste si sunt sfarsita de oboseala.....
De fiecare data cand fac curatenie generala ma tot minunez cate ore imi sunt necesare ca sa "termin" bucataria...
In alta ordine de idei, astazi i-am facut vaccinul infrarix lui eleni si vad ca pana la ora aceasta este bine, nu a facut febra... Sper sa o tina sa ca tare greu imi era cu dimitris care facea febra 39 - 3 zile la rand...
Desi s-a stins subectul "intalneala", si - vorba alineitudor!- nu vreau sa-l redeschid, nu pot sa nu spun si eu 3 vorbe.... Bineinteles ca mi-a placut la nebunie intalnirea. Clopoteii nostrii sunt si mai frumosi vazuti live desi nu crdeam ca este posibil sa spun asta ca mi se pareau oricum, din fotografii, a fi cei mai frumosi!!
Am regretul ca nu am putut sta si eu la masa. Imi pare tare rau ca nu am putut sa vorbesc mai mult cu angi pentru ca cu fetele din bucuresti sunt convinsa ca le voi vedea curand dar cand mai vine angi la bucuresti... ?
Imi pare tare rau ca am plecat cand abia sosise mariuca si cretulina ei mama si n-am apucat sa ma "satur" de printesa mariuca si mama ei!
Si imi mai pare rau ca l-am luat pe dimitris cu mine... mi-a rapit din timpul pe care puteam sa-l aloc zuzelor care nu s-au nimerit la masa langa mine si bebelusior lor... De exemplu... imi pare rau ca nu am apucat sa schimb mai mult de salut cu ancadiana si ereena... ca nu am putut vorbi mai mult cu alinatudor si printesa stefania..
A, ereena, se pare ca dimitris al meu are ce are cu familia ta.... Cand ma uitam la fotografii, imi zice la un moment dat : "mama, mama,... opreste aici! uite, mie de fata asta imi place cel mai mult..." te-a indicat pe tine . si nu cred ca stia ca esti mama lui "flumosu' si smechelu'" de matei...
Cretulina,, m-a topit mariuca cand am vazut filmuletul postat pe youtube.... Este asa de dulce si frumoasa...!!! Pupa Laura pe ea de ingeras scump !!!!
Angi, nu pot sa nu-ti spun ca si pe mine m-au dat pe spate fotografiile facute de dani... Pupi este oricum frumos dar dani l-a pus intr-o lumina speciala... Tu esti frumoasa si plina de viata. Sotul tau pare un sot si tata topit de dragostea ce v-o poarta...
Sunteti o familie extraordinara!!!!
Mai citesc din urma si revin...
Mama sta cu eleni...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Ellenuta, la multi ani scumpei de eva!!!! Sa fie sanatoasa si norocoasa!!!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
Gratiela,
wow... imi imaginam ca ozi a fost si un bebelus frumos dar fotografiile puse de tine mi-au aratat ca nu-mi imaginam suficient de mult....
Superb copil!!!
Iar tudoras ii calca pe urme...
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
Shose,
la multi ani pentru pipetica frumoasa!!!sa creasca mare si sanatoasa!!!
nu te cred ca nu creste si in lungime...
vreau fotografii ca sa vad singura...
EDIT:
abia dupa mesajul ellenutei am vazut ca ai pus fotografii noi...
Ai dreptate ca s-a ingrasat pipetzica... este perfect pentru ca recupereaza draga de ea... ca si eleni a mea!!!
Este tare tare frumoasa...
Si, mai iti spun o data.. mama ta este deosebit de ...doamna! Tare frumoasa si distinsa!
si Eleni - 05.02.2008