Copiluti de mai-iunie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

eu stiu ca se vopsesc joi seara! dar nu pune foarte multa baza in chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu cred ca o sa le vopsesc cand am timp. Sau chef

Lili, cum e burtica? Cum mai stai cu greturile?

La fel si Pisik, nu ne-a mai zis cum sta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lucas- fain, bafta din nou! si daca il iei( sunt convinsa ca il vei lua) iti dau un bonus sa mergi in locul meu la examen in iunie la exp. contabili.

Eu de regula vopsesc ori sambata ori duminica dimi in functie de cum imi termin treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mercedes sanatate multa Biancai.

Lucas sanatate multa lui Matei si bafta la examen.

Beatrice foarte frumoase pozele si locurile unde ati fost . Eu vopsesc ouale vineri. Miine nu fac nik, ca-i sarbatoare, joi nu se spala rufe, vineri mai fac niste prajituri, simbata restul...

Clara si a mea e geloasa, doar ca atunci cind iau un alt copilas in brate, vrea si ea imediat , cica ea este bebe Itabella

Multumim celor care au votat www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mey, voi nu scrieti pentru ca stiti ca eu am de invatat si nu pot citi si raspunde!?!
Beatrice, am aruncat un ochi peste poze, promit ca ma uit pe indelete cind am timp. Superbe locuri!
Mercedes, pai am luat toate cursurile, doua acum, doua pentru sesiunea scurta mai-iunie. Acum pregatesc evaluarile care ar fi trebuit sa fie la mijlocul sesiunii de iarna, data peste cap din cauza grevei, am doua teme mari si vreo citeva mici, dar care sint mai grele ca alea mari, ca sint incurcate. Apoi, voi avea examenele finale, pe 8 si 9 mai si de pregatit partea a doua a evaluarii, alte doua teme mari, cite una de fiecare curs. Si va fi o saptamina cumplita, 5-9 mai, cind se suprapun sesiunile si ca ore de mers la curs, pentru ca incepe sesiunea mai-iunie pe 5 mai, si deci va trebui sa fiu la curs luni si miercuri, de la 2-5 si 6-9 pentru noua sesiune, si joi seara si vineri dimineata pentru vechea sesiune (si am si examenele in zilele acelea). Si toate acestea se combina cu Pastele (abia am reusit sa fac macar un pic de curatenie generala), si botezul lui Lisandru, si ziua Tudorei... Dar pe 30 mai, dupa ce termin cu toate acestea, plecam in Quebec (orasul), abia astept! Dupa ce ma intorc, se va derula sesiunea de vara, care si asa e intensiva, ca are doar doua luni (de aceea un curs e de doua ori pe saptamina) si totul se va termina pe 23 iunie, dupa o saptamina in care voi avea doua examene si ramin singura cu ele si cu doi copii, ca Octav cu Agata vor pleca in Romania pe 16 iunie. Deci, in concluzie, ca te-am ametit, nu visez decit sa ma vad in zilele 3 mai (botez Lisandru), de 30 mai(Quebec) si 24 iunie, cind intru in va-can-ta!!! Restul sa treaca cum or trece, numai sa treaca.

Gata... si ... ca vin teroristii mari acusi si iar nu mai pot face nimic.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Nelia bafta multa!!!! sa-ti de-a Dumnezeu sanatate ca vad ca putere ai, si sincer nu stiu cum poti, eu cu un singur copil, cu maica-mea care ziua sta cu el si servici si nu reusesc sa fac cite faceti voi. si scoala ta, si a fetelor, cursuri extra scoala, dus-adus, bebe mic....Bravo voua. eu nu reusesc sa ma adun, cred ca pierd foarte mult timp inutil, nu stiu pe ce, dar nu stiu de ce nu imi ajunge timpul.
Mercedes cu mare drag as lua bonusul si m-as duce, dar nu au legatura unul cu altul de nici un fel!!!!
Beatriced am vazut si eu pozele, superbe!!! insa trebuie sa recunoastem ca oamenii sunt extrem de civilizati. din pacate mai avem de lucru la capitol civilizatie si respect unii cu altii.

eu nu stiu daca o sa vopsesc oua anul asta, simbata dimineata plecam la soacra-mea, ne intoarcem marti, miercuri mergem intr-o vizita si joi plecam la Sibiu. asa ca vom sari peste capitolul asta. aseara am comandat cozonaci si pasca. o sa fac si un tort ca sa poata minca si Matei, probabil de mere cu frisca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Gabitza, multumesc de intrebare. Fac bine, imi port lenea de colo colo si incerc sa trec peste ea ca am o groaza de treburi de facut. Burta e bine, nici nu am timp sa ma gandesc la ea. Astept urmatorul control (dupa 1 mai) ca sa vad si eu daca e fetita lu' mama sau baietelul lu' mama.

Beatrice, superbe pozele. Pana la urma v-ati hotarat sa ramaneti acolo? Parca tineam minte de acum un an-doi ca imi spusesei ca nu-i definitiva treaba.

Eu nu vopsesc oua, de fapt nu fac nici o pregatire, ca plecam la vecinii nostri bulgari sa vedem cum fac ei cozonacii. Cel mai rau imi pare ca nu o sa mananc drob, da' sper sa gasesc vreun neam care sa-l aiba gata pana sambata dimineata, macar sa-mi iau la pachet .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Lucas, si tie bafta multa! Stii, cu cit ai mai multe de facut, cu cit te mobilizezi mai tare... ca nu ai incotro. Pe bune, eu cind o aveam pe Agata, nu ma descurcam deloc, eram tot timpul la pamint de oboseala, mi se parea ca nu fac nimic bine. Nu ca acum nu cred la fel sau ca imi ajunge timpul, dar acum am o scuza, pe care nu o mai vad cind aveam doar un copil si nu faceam altceva decit sa ma ocup de el. Faci destule, dar nu-ti dai seama de acest lucru decit daca ai cu ce sa compari! Bafta si tie la examene!

Am modificat un pic mesajul de mai sus, ca am vorbit cu nasa copiilor si mi-am dat seama ca eram melanjata (cum spune Agata, in franco-romana ei perfecta). Deci, sa fie clar pentru toata lumea, nu ca ar avea vreo importanta: ziua Tudorei e pe 30 aprilie, botezul pe 3 mai si Quebecul pe 30 mai. Deci, nu avem cum sa sarbatorim ziua Tudorei pe 30 mai, pentru ca nu ar avea rost! Pentru botez totul e clar, mai putin masa de acasa, ca avem un restaurant japonez linga noi si poate ca am putea minca acolo, ca si asa nu am timp si energie sa gatesc acasa... dar sa vedem ce zice ta-su, ca el e cu finantele. Cu Qebecul iar e totul clar, totul e aranjat, am facut rezervari intr-o pensiune rustica si pe gustul nostru... Mai ramasese ziua Tudorei! Nu am cum sa fac ceva, desi ma simt un pic vinovata, pentru ca Agatei i-am facut mare chef mare la 3 ani, dar asa se intimplase atunci, eram multi romani adunati, cu copiii de aceeasi virsta, era deja vara si foarte cald si am putut folosi curtea... Acum gazonul e inca uscat si plin de mizerii, trebuie curatat, nu e nici chiar atit de cald sa adun copiii doar in curte... si nici nu am copii. La gradinita e prea mica ca sa-si fi facut prieteni de invitat acasa, iar printre prieteni nu sint copii de virsta ei (cind o faceam noi pe ea, oamenii erau la munci, la scoli...) Ma gindesc ca mai bine ii fac la anul un chef mare, sa-l tina minte, ca acum nici nu stie ea exact cu ce se maninca asa ceva. Dar am hotarit sa-i dau comanda de doua torturi de inghetata (preferata ei), cu ce personaj vrea ea si probabil pink! Voi duce unul la prinz la gradinita (daca imi da voie, daca nu comand la ei unul, ca stiu ce se pune, asta e din cauza alergiilor, nu ai voie sa duci aproape nimic la gradinita) si seara ii vom chema pe nasi si vom sarbatori acasa un pic, adica suflat in luminari si deschis cadouri. Cu Agata nu imi bat capul, ca pe 28 iunie e in Romania, la mare... si si-o va sarbatori din nou pe malul marii, asa cum isi doreste. Sau in virful vreunui munte, cum isi doreste tati... Nu va fi linga miiiineeeee cind va face 7 ani!!! Si nici nu va avea cine sa-mi aduca flori ca am nascut-o! Dar ii voi lua cadoul inainte, cind iau bursa la inceputul lunii: bicicleta mare!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Nelia multam de incurajari. probabil un singur copil iti canibalizeaza tot timpul, din foarte multa dragoste, din dorinta de a petrece timp cu el.

Ada si bulgarii au un fel de drob, care by the way este foarte bun. friptura de miel o fac foarte,foarte buna, pe linga gratar o fac intr-un fel la cuptor, nu stiu sa-ti explic, dar e foarte buna. o sa fii surprinsa (sper) ca vei vedea multe din felurile noastre de mincare pentru ca se adapteaza foarte usor. asa am vazut eu de revelion, friptura de curcan, purcelus la tava, piftia si salata de boeuf, care de altfel la ei nu se prea practica, dar pentru ca hotelul era plin de romani s-au adaptat.
petrecere frumoasa, in ce va cantonati?
Doamne ce furtuna e afara!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Sunt in urma rau cu cititul, de, munca asta multa ma omoara, dar am vazut la pagina 10 ca zicea Androix de gradi in Berceni. Ce numar avea, maica, sau pe ce strada e, ca am vazut si eu mai multe si vreau sa vad daca face parte din cele vizionate de mine. Sa inteleg ca inscrierile au ramas dupa 1 iunie pana la urma? Ca ma temeam sa nu fie teapa si tot de pe 16 aprilie sa inceapa si apoi cand veneam pe 1 sa zica: ooops, nu mai avem locuri.

Ma reapuc de citit, poate revin. Pup!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput