Copiluti de mai-iunie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 15
lucas spune:
multam Gabitza, clar strofa a doua nu o stiam, nu mai stiam ce face Codau (ce nume de ciine!!!)
Monu fetele sa fie sanatoase, vremea buna si voua petrecere voastra in escapada!!!!
patriciaRO spune:
Saliu la fete
Gabitz, vazut pozele cu tine burticoasa din Herastrau. Ce burtica mare ai si ce bine arati. Imi place de numa.
ma intrebai de sala ce limba vorbesc. Pai engleza si daneza. Numar in daneza si in rest engleza.
Ieri am fost intr-un parc la ziua baietelului prietenilor nostri. La cativa km in afara Copenhagei. Fff tareee. Loc de joaca de copii, o gradina imensa de flori superbe cu toate florile, atata ca multe nu erau inca inflorite, loc special pentru gratare. Apoi aveau o alta mare incapere cu plante si multi fluturi. Extraordinari de frumosi si o mica rezervatie cu caprite unde te puteai duce sa dai de mancare. Lume destul de multa, ca era asa de fain afara de numa. Si soare si nitel vanticel, o iarba verde de-ti venea s-o mananci si aranajemente peste tot de inebuneau numai cand vedeai. Primavara frumoasa de numa. Am papat gratar si la 4 am plecat ca inchideau parcul. Am vazut si o casuta cu multe papusi care mai de care frumoase. N-am apucat sa vizitam castelul ca mai avea ceva, insa ne-am bucurat de vreme.
uitati-va aici sa vedeti ce frumusete:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/33
Beatrice, mamic de Alex pifos
gabitzam spune:
Beatrice, aia zic si eu civilizatie adevarata. M-a dat pe spate ce frumusete de parc. Si gratarul ala e de belea
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
Beatrice, ce frumusete de loc! Ce flori sunt alea albastre ca imi par cunoscute? Si amenajarea parcului este extraordinara, la noin-ai sa vezi asa ceva veci,traiesti intr-o tara civilizata cu adevarat.
Sa va zic ce garga ce traznai scoate, clar se uita prea mult la tv:)). Sambata seara cand am venit din parc, ne-am intalnit cuo veina care are o fetita de 1.9 ani, o ochioasa bruneta, iti vinew sao mananci. Si am luat-o in brate sa o guglesc nitel ca nuo vazusem demult. Teodora de la tati din brate, incepe sa se agite si sa strige la mine: "mami, mami, te-am iubit dintotdeauna" Moare de geloasa daca ma vede cu alt copil dar altfel ma rog de ea sa ne pupam:))
Si a inceput sa se prinda cand ne amuzam pe seama eisine-o taie: nu mai rade ca nu e de ras
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
lucas spune:
mai fetele, nu mai scrieti nimic, ce liniste este.......
ce faceti?? e o zi asa frumoasa afara... bate un picutz vintul dar merge.
gabitzam spune:
Eu de doua zile fac curatenie in birou si in sfarsit am razbit. Se cunoaste la fata acum si culoarea biroului E galben. Ca aveam hartii, cable, mausi, tastaturi, cani, postituri, sticle de apa, suc, etc E tare frumusel acum. Azi am mai aruncat o roaba de prin dulap.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Ada_74 spune:
Lucas, se vede ca ai de invatat. Parca esti mai activa pe forum . Maine e examenul? Bafta multa si iti tin pumnii.
Mercedes spune:
Salutare!
lucas bafta la examene!ce examene dai?
nelia- cum te ai hotarat cu sesiunea, examenele?
gabitza- ce putin mai ai si tu! incearca asta daca poti sa te odihnesti un pic lasa smotru pe altadata, inteleg ca acum ai facut la servici dar eu ma refer pentru acasa.
beatrice- foarte faine poze se vede de la o posta cat de curat poate fi acolo.
Curios foarte curios cum poate fi asa diferenta intre tari am ramas surprinsa in iarna asta cand am fost in austria cat de ingrijite sunt locurile , autostrazile.
laura, elisor- tot nimic?
Unde va faceti anul acesta concediile, v-ati gandit?
denisa- sa ai o nastere usoara!
Despre noi
Bia e din nou acasa deci fara gradi saptamana asta. Ieri m a sunat bona ca avea febra peste 39 de grade in fine n-are sens sa detaliezi azi e mai bine.
Cristi va avea concert la pian joi dupa amiaza, abia astept.
Am fost ieri la repetitii si a fost bine.
lucas spune:
Ada,multam frumos, cred ca o sa am nevoie de o tona de bafta.
Mercedes miine am examen la Financial Strategy. fac un MBA britanic. rideam ieri cu niste colegi, unii vin miine pentru a 3 oara sa de-a acest examen! nasol este ca examenele se pot da odata la 6 luni, drept pentru care in 6 luni .......insa tot asa de bine se poate si lua, insa iti trebuie fie timp sa stai sa le buchisesti adica cam o saptamina plina ochi, ori noroc cu carul sa pici pe ceva care ti-a placut si stii sa faci.
Sanatate multa Biei!!! vremea asta... si Matei de astazi ia augumentin, ii curge nasul de 2 saptamini, i-am dat colargol dar degeaba, de dimineata incepuse sa tuseasca, o tuse hiriita, mi s-a parut ca este si caldutz asa ca am plecat la doctor cu el. la plamini nu are nimic, dar ia dat sirop de tuse si augumentin la 12 ore timp de 5 zile.
patriciaRO spune:
A fost intradevar foarte frumos locul ala. Era 80 kr pentru adulti si 45 kr pentru copiii care depaseau 90 cm... A fost tare faza... Dar oricum noi am fost invitati, au platit prietenii nostri. Parcul demntial. Si bine ingrijit, cred ca de-asta luau suma asta ca sa ingrijeasca parcul. Numai locul ala plin de fluturi cred ca costa o avere.
azi am program administrativ. Cand se vopsesc ouale? Vineri seara?
Beatrice, mamic de Alex pifos