Copiluti de mai-iunie 2005 (73)

Copiluti de mai-iunie 2005 (73) | Autor: gabitzam

Link direct la acest mesaj

Continuare de la Capitolul 72

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )

INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata si Tudora
* Yael --- NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israel???(ultima postare 01/05/07)
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* bolgiumiki --- LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti ???(ultima postare 27/05/07)
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* mstroie --- DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 14/08/07)
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Moniboni --- VLAD STEFAN - 11.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 11/05/07)
* Nefertari --- FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 08/06/07)
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* Stefania Nicolae --- ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 11/07/07)
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* Pengunica --- BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia ???(ultima postare 14/08/07)
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Crissu --- IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 04/06/07)
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor

*Ella@ --- NAOMI - 25.06.2005- Japonia ???(ultima postare 22/05/07)
* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA
* elly_b --- ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 19/06/07)

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna dimineata si o saptamana buna!

Ce urat e afara ! Plouaaaa!!!

Noi ieri am sarbatorit ziua lui tati in Moghioros. Adica am distrat copiii. Catalin s-a dat in toate masinutele, iar Alexandru nu a ratat decat toboganul mare pe care nu l-am pus eu, in rest, s-ar fi urcat si pe el de jos in sus. Lui Catalin nu-i plac, abia s-a dat o data pe cel mic, a spus ca nu ii place si gata. A fost super pana cand si-a amintit baiatul meu ca a mancat o data gogosi in piata, asa ca am fost sa ii cumparam, dar... inchisese ca doar era duminica. Prin urmare, dupa plansete si scancete si istericale, am ajuns acasa si am purces la ... framantat gogosi. credeti ca a mancat???? Nuuu, le-ataiat cu o canuta, cu o steluta, a mancat 2 stelute si a spus "Gata... mi-e somn, viau sa dorm." Si asa a facut. Inca doarme, dar Alex e pe mine de la 5.30.

Distractie in Moghioros

Aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Neatza, chiar ca e urat afara!

Am gasit aseara in carrefour o carte interesanta trucuri pt activitati de vacanta in care iti arata sa fcai tot felul de hand crafts (cred ca asa se cheama). sa vedem ce ne iese daca tot stam in casa.

m-am apucat azi noapte sa revotez dar e asa de ciudat! nu am apucat sa votez ce am vrut. am inteles ca ai voie 10 poze cu 5 puncte adica 50 de puncte. dar pe la poza 5 mi-a zis ca nu mai am puncte si m-a lasat sa dau la 2 poze 3 puncte si gata distractia. in fine asta e alta poveste.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

BIZARII'S WORLD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Aurasa, LMA pentru sotul tau ! N-a fost aglomerat in Moghioros ?

Din mesajul lui Monu, deduc ca s-au anulat voturile pentru concursul foto ?!?! Ce porcarie ! Cine mai sta acum sa caute pozele – d’apai lista centralizata ?... Ufff. Oricum, iarasi e un mare fiasco, pentru ca am primit PM-uri de la necunoscute, sa votez diverse poze, ceea ce ma scarbeste absolut

Eu n-am mai apucat sa va citesc, si imi pare rau ca nu am apucat sa va povestesc odiseea castelelor: am fost pana la urma in Niro, am gasit totate soiurile de castelase, de la 18 lei la 120 de lei (Castelul Sirenelor, albastru), i-am luat fetei vreo 3 castele “medii”. Cel mai mare castel pe care l-am vazut, care avea si o groaza de figurine + mobilier + accesorii (cel putin 40), era aproximativ 100 de lei - si l-am vazut cu 300 la Miniblu (identic si la fel) !! Nu i l-am luat atunci, ca mi s-a parut prea mare, dar daca e pe-asa, o sa dau o fuga saptamana asta, sa-i iau fetei castelul. Initial i-am cumparat si o casa de papusi (de doua ori mai mari decat cea pe care o vazusem in cartier – dar la acelasi pret ) – dar am dat-o cadou sambata, asa ca oricum trebuie sa refac stocul

Saptamana trecuta am primit invitatii la Baby Expo: eram in Parcul Moghioros si am dat peste o tanara care impartea invitatii – cate una de familie, of course – dar am avut bafta ca m-am intalnit cu o fosta colega de serviciu, care primise si ea invitatie si nu i-a trebuit ----> in consecinta am fost ieri la Baby Expo si i-am cumparat fetei www.inglesina.ro/mille.htm" target="_blank">scaun de masina Inglesina Mille Miglia - cu 550 de lei. Cu ocazia asta am mai bifat ceva de pe lista. Acum mai avem sa ii cumparam fetei pat... probabil din Ikea.

Sambata am bifat doua aniversari - una la o gradinita in Vatra Luminoasa, si una la Mogosoaia – pe pajistea din stanga Palatului. Pajistea e nemaipomenita, si cred ca aici o sa ii “serbez” ziua Carinei – daca n-o fi prea cald afara… Ca de obicei, poze n-am facut , dar cred ca o sa mai mergem, ca mi-a placut enorm. Totul este decent, lumea vine cu pleduri si scaune pliante, dar cu mancarea de-acasa – adica fara gratare, manele date la maximum si alte delicatese. Ne-am jucat badminton, fotbal, ne-am plimbat, dar cel mai mult si mai mult i-au placut Carinei pietricelele de pe alei, asa ca am petrecut destul timp culegandu-le si examinandu-le

Ieri mi s-a blocat yahoo messenger-ul, si aveam trei mesaje offline, de la Danelutza(2) si Adina Babygirl(1) – pe care n-am apucat sa le citesc. Bineinteles ca acum mor de curiozitate – asa ca va rog frumos, Danelutza si Adina, daca va mai amintiti ce ati trimis in ultima saptamana, mai dati-mi si mie o data

Vad ca de acasa nu gasesc timp sa intru pe DC, asa ca m-am riscat de la serviciu. Va pup, sa aveti o saptamana frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

Ce vreme urata:( Sambata a fost asa de frumos, am fost dimineata la babyexpo si pe la sase dupa amiaza am iesit cu Teodora in parc. Am cautat o casuta mai de doamne ajuta, la babyexpo NIMIC asa ca i-am luat pana la urma casuta in forma de capsuna, ieri de la Carrefour. E prima data cand am mers cu ea la Carrefour, la selgros si metro am mailuat-o cu noi, a fost asa cuminte, nu s-a dat jos din carut, nu a cerut nimic, nu a facut fitze, ptiu ptiu. Era obosita si cred ca d-aia, cand am ajuns la buncia a inceput cu fitele.
Androix, noi ne jucam cu Teodora demult c jucarele ascunse in maini, ascunde si ea si intreaba: Unde e, aici sau aici?, evident ca de multe ori ii vezi obiectul in manuta:))) Vorba ta, e tare amuzant.
Gabitza, cand ai DPN? Moama, la ziuacopiilor o sa fii pe ultima suta.

Am vazut si eu ca a inceput revotarea si nu am mai gasit niste poze, de ex Androix avea una cu aia mici si mai am puncte ca le-am pastra, doar ca sambata si duminica nu am avut cand sa intru de acasa.
Noi suntem la pagina 8, in cadita si la pag 27 la mare.

GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... bauuuu, sint, traiesc cu toate durerile de la jumatate in sus. Ma duc sa ma deblochez, ca am o gramada de rufe de calcat
Va tuc pe toate, revin mai tirziu cu cetitul.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare

Am jucat jocul cu jucaria ascunsa si a fost distractiv Cand trebuia sa ghiceasca el mai era cum mai era dar cand ascundea invariabil aducea in fata numai manuta in care ascundea.

Cu concursul si eu m-am scarbit de-a binelea cu pm-urile si cu toate lamentarile posibile si imposibile. Asa ca e ultima data cand trimit poze, nu ca m-as fi agitat acum dar atata frasuneala m-a dat pe spate. Si pentru ce, frate??? Ca ma indoiesc ca cineva chiar si-a dorit cu atata ardoare camera aia, sau mai stii?! Da trebe sa se vada cine e mai tare in pemeuri si in useri inscrisi doar pentru voturi uatevar...

Vreme de kko, vreau sa cobor pana la librarie sa cumpar hartie colorata si foarfeca si lipici si sa fac colaje cu Filip ca si asa o sa-mi haleasca urechile azi. Oricum a devenit mai cooperant totusi fata de cum era inainte. Pot sa vorbesc mai bine cu el, amenintarile nu dau gres niciodata noroc ca am pus un dvd si in dormitor unde se uita numai ei la baby einstein. In schimb Mihai este depasit de situatie. Eu sunt vrajitoarea cea rea

Si tot vreau de ceva vreme sa zic:
Beatrice, ai o rezistenta de invidiat! Cred ca ultima data cand am avut asa rezistenta ca tine a fost in clasa a VI-a cand faceam baschet de performanta si alergam un stadion fara sa simt. Acum daca as avea ambitia sa fac doar 3 minute de abdomene, d-alea de care ai postat tu in filmulet cred ca as muri pe jos, ar trebui sa vina cineva cu o racleta sa ma dezlipeasca

Neuronu, maica Ada, normal ca si de tine mi-era dor, dar si de alte constantence EU una abia astept sa dea caldura sa vad poze cu voi si copiii la intalneli in aer liber, desi stiu ca va vedeti si acum.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Andreea despre ce premiu vb? o camera? eu nu am habar.

Chris nu ai vrea sa imi explici si mie unde la Niro gasesc castele?

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

BIZARII'S WORLD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gata am terminat de dat stelute, imi pare rau ca n-am putut da 5* la toate pozele. Am incercat sa votez cit mai multe poze, asa ca imi cer scuze ca am dat trei*, dar nu-mi ajungeau punctele

Andreea si eu am trimis poze, tot pentru prima si ultima oara. A fost cel mai urit concurs de pe DC, am trimis citeva mesaje la administratie, sa mi se scoata pozele din concurs, dar nu au vrut
De fapt, am pus poze cu Isabella ca sa-mi arat si eu odrasla, dar am fost atacata personal ...
Probabil imi voi face private si albumele, ca-i mai sanatos, asta pentru persoanele care nu sint normale si se dezlantuie in public si fara motiv , deh, nu am pretins sa placa cuiva poza mea, dar nici nu permit sa fie criticate.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Danelutza ce povestesti tu acolo??????????????
cum adica ai fost atacata personal pentru ca ai pus poza copilului???
nu mai inteleg nimic, da site-ul asta nu cumva se numeste "desprecopii"???? adica vb. despre EI in primul rind.
sunt extrem de revoltata!!! am inceput-o de luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Danelutza, am vazut discutia, extrem de urat, chiar te-a jignit. Mai nu stiu, nu am dat PM-uri, nu am facut tam tam, am pusla un moment dat la semnatura dar la mult timp dupa ce incepuse votarea, oricum punem ce vrem la semnatura. De premiu am citit in discutiile de pe forum ca eu nu intru in concurs ca sa iau ceva Pur si simplu am impartasit si altora niste imagini dragi mie.
Lucas, pe la generale s-a facut tamtma, daca ai nervi sa citesti
ChrisDun, asa e cu castelul de la Miniblu, 3 milioane si mie nici nu imi place, e meschin facut chiar daca e mare. De asta capsuna e f incantata Teodora pentru ca se poate juca cu papusile inauntru. I-am luat o papusa din gama, aia blonda care miroase a vanilie si i-am luat de la kidex una care miroase a capsuni in patut de bebe. M-am necajit ca am fost fraiera atunci la kidex, am zis ca gasesc ceva mai cu motz in oras, as fi putut sa iiiau de atunci casuta, alte papusele la pret mult mai mic decat in magazine.

GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput